icon

Covid očkovanie - výhody a nevýhody vakcíny

17. dec 2020

som proti , ale na druhej strane keď sa nad tým tak zamyslim , čo je horsie ? Ani covid nie je bez následkov .. moja známa 28 ročná , je už dávno po covide a našli jej z toho niečo na plucach ( nefajčiarka ) , ďalšia problem so srdcom, iná so žalúdkom , ďalšia zhoršený zrak atd atd .. možno že ta vakcína ozaj nemusí byt škodná , len tým že ľudia robia chaos , stresuju , vytvárajú konšpirácie tak my vsetcia potom samozrejme veríme len tomu zlému , lebo vieme že sa väčšina ľudí boji vakcíny , tak bojíme sa aj my . Nebude to len v hlavne a vakcína naozaj nemusí byt škodná ?

Strana
z2
deti95060810
17. dec 2020

za komunistov sa NIKTO nikoho nepýtal či ide dať očkovať decko.... Lekár fukol injekciu a bolo po probléme.... Tak aj teraz.... robia z toho diskusiu..... A ideš a dáš sa....😉 no jasné že polovica bude spätkovať .....
poznám ľudí čo sa chcú dať očkovať, ale poznám aj takých čo sa nechcú dať....

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
ivangeline
17. dec 2020

Ja sa nedám očkovať. 😁 Každý urobí tak ako uzná za vhodné..

autor
17. dec 2020

@deti95060810 sak toto , strašne nás ovláda chaos ktorí ľudia vytvárajú . Pozerajú negatívne na očkovanie tak samozrejme nebudem jedina ktorá to bude vidieť pozitivne . Väčšina to vidí zle tak , tak to bude . Ale keby ľudia nerobili chaos nekonspirovali a pozerali sa na to ako na niečo bezpečne tak samozrejme aj zvysok ľudí by to videl pozitivne . Asi tak to je . Pritom možno naozaj neni zlá , len sme podľahli konšpiráciám a chaosu

autor
17. dec 2020

@bambulienka25 lenze aj lieky majú nežiadúce ucinky. A niektoré ozaj fatálne . Zas keby očkovanie nemalo žiaden nežiadúci ucinok tak by to bolo podozrivé . Všetko ma svoje pre a proti

autor
17. dec 2020

@ivangeline ani ja sa nedám ockovat ale skôr či neskôr to aj tak bude “ dobrovolne na silu “

ivangeline
17. dec 2020

Uvidíme, mám výhodu, som doma s deťmi. Nemusím chodiť viac menej nikde.. 😁🤷

sara07
17. dec 2020

pozri kym prideš na rad v amerike, nemecku, anglicku budu už skoro všetci očkovany, tak o mesiac dva to budeme vidiet či je to ok alebo nie
a zase američania sa sudia o iné prachy pre zly prdnuty prd, čiže ak by niečo vyskočilo vieme to pochybujem že by sa to ututlalo
ak si predtym zvladla očkovanie a je deti nemáš sa čoho bát, zase ak si nemala covid nevieš ako ho zvladneš by som uvažovala inak , kym pride očkovanie na rad na teba bude viac informacii a zase im sa tiež nechce platit prachy ako odškodné
ako bola by som kategoricky proti činskej a ruskej vakcine to je bez debaty

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
pribinak
17. dec 2020

Veľa ľudí vykrikuje že sa nedá zaočkovať, ale mnohí si to potom rozmyslia
Najmä muži🤣🤣🤣lebo firma ktorá vyvinula vakcínu vyrába aj viagru a tá funguje 100%

Teraz vážne, mnohe štáty zavedu covid pass, nemáš očkovanie napr so konca roka 2022, tak potom nemôžeš vstúpiť na ich územia na dlhšiu dobu ako napr 48hod., čiže mnohí čo majú v práci zahraničné sluzibky si to asi rozmyslia, alebo ti ktorí majú radi dovolenky pri mori
Alebo ako môj bratranec v UK, chceš byt vojak? Policajt? Poziarnik? Záchranár? Ok, ale musíš mat očkovanie, alebo chceš robiť napr na ministerstve či v stat. Službe? Ok, ale musíš mat očkovanie

Tie pravidla sa teste len dohadujú, epidemiologické konzulka už riešia aj medzištátne opatrenia, ale matky tu na MK sú určite 2 kroky pred nimi 😝😝😝

iinuska
17. dec 2020

Toto môže byť nekonečná diskusia...Treba sa poradiť aj so svojím lekárom.....

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
jahodka11
17. dec 2020

@deti95060810 tak toto presne nie je pravda... kedysi....ini ludia rozhodovali,co budeme robit, co budeme jest, kam a kedy budeme chodit do skoly, ci a kedy pojdeme na dovolenku do zahranicia...atd... takze vobec nesúhlasím s tym, ze by sme sa mali nadalej chovať ako stádo oviec a robit,co nam kazu z hora!

elizabet173
17. dec 2020

pred chvíľou som volala so známym z USA, jeho dcéra aj s manželom sú lekári - obaja sú už očkovaní, druhá dcéra je tiež zdravotníkom, už je na očkovanie objednaná, oni sa dajú očkovať celá rodina. Je to na rozhodnutí každého.

anicka182
17. dec 2020

Len ci bude v kazdej krajine rovnaka kvalita vakciny....

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
nelca0510
17. dec 2020

Pozri. Tu chceš názor s našimi nickami, ale sama ideš ako anonym.

panelacikova
17. dec 2020

ja sa len toľko opýtam.... ak by náhodou malo očkovanie nejaký nežiaduci účinok do budúcna... čo je lepšie....alebo horšie....? popasovať sa o 20 rokov s nejakou diagnózou "vďaka" očkovaniu alebo do 2 rokov umrieť na covid? hm....
vedľajšie účinky okamžité sa preukážu najneskôr do 2-3 mesiacov. keďže bežní občania idú až v 4.vlne, t.j. najskôr na jeseň, dovtedy sa ukáže zo skúseností už očkovacích krajín, že čo je to tá vakcína zač...

anicka182
17. dec 2020

@bambulienka25 jasne aj kvalita potravin a drogerie a este aj vselibodajcoho nieje v kazdej krajine rovnake, darmo ze to ma jedneho výrobcu

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
lucia147852
17. dec 2020

Ja sa ockovat určite nedám. A teda nie som človek čo ide s dávok. Mám svoj názor a viem prečo ho mám. Aj keby 99% ľudí vidí vakcíny ako pozitívne, moje životne skúsenosti má presvedčili o opaku. Len hlupák sa rozhoduje podľa väčšiny. A hlavne v takýchto dôležitých veciach.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
marica61
17. dec 2020

Ja si nedam vpravit do svojho zdraveho tela nejake svinstvo, o ktorom nic neviem, neverim tym farmafirmam, ze je to bezpecne a ze ja nebudem mat dozivotne nasledky. Vsetko je len biznis. 2 davky a ucinnost max. rok? To sa budu ludia ockovat kazdy rok. Nie, dakujem, neprosim.

didi2102
17. dec 2020

Môj muž robí pre zahraničnú firmu a chodí po celom svete keby mohol už je zaočkovany,2.1 cestuje napr do Ameriky a povedal že jediné čoho sa bojí je prist domov a ohroziť mňa a dve malé deti , ja som na materskej tak zatiaľ o Tom neuvazujem,som astmaticka a mam aj problém s chlopnou

autor
17. dec 2020

@nelca0510 🤣 to ta tak strašne trápi? Je to snáď moja vec . Veď ani ty nemusis odpovedať , môžeš len citat diskusiu ako anonym 🙂

autor
17. dec 2020

@nelca0510 a ty si tiež anonym , profil bez fotky a bez ničoho anonym nie je ? Tiež neviem kto si ;)

mima172
17. dec 2020

Nie, zaočkovať sa nedáme (ja, manžel, dcéra). Neočkujeme sa na "horšie" choroby, tak o tomto ani neuvažujeme. Moji rodičia napr majú 68 a 70 rokov, keby sa ma spýtajú na názor, tak na ich mieste by som sa zaočkovať dala.

nelca0510
17. dec 2020

Ale mam tu nejakú históriu. Ty môžeš byť nick zalozeny dnes.

90909
17. dec 2020

Ja len taká úvaha do pléna. Vela ludi veri, ze covid je umelo vytvorena vec z labaku. A tak ma napada, ze pre mnoho ľudí je ovela viac prijateľnejsie vedomie, ze sa mozno nakazia touto umelou vecou, nechaju ju prejsť do vlastného organizmu s moznou vyhliadkou roznych nasledkov, bohvie ako trvalých. Pretože je to v podstate to isté ako to, akým spôsobom uvažujú o vakcine. Ale mozno len pri covide veria, ze majú pod kontrolou, ci sa nakazia alebo nie, kdežto pri vakcine dobrovoľne prijimaju skutocnost, ze mozu nastat komplikácie a uz je to pre nich horšie stráviteľné. Predsa len ak sa nahodou nakazia niekde virusom, nebola to ich vina, zly je svet, ale pri vakcíne to spravili sami a budu sa bat, ze si to budú vyčítať sami pred sebou, v zmysle, preco som sa len rozhodla zaočkovať. Nedať sa zaočkovať a dúfať, ze sa nenakazia chorobou, im dáva väčší pocit kontroly nad vlastným telom. Si myslím.

autor
17. dec 2020

@nelca0510 akú ? Stále si anonym ukaz svoju tvar a potom sa môžeme bavit 😆nie nie som nick založený den a aj keby tak? Čo ti to prosím prekáža ? 😂 jemine tu nemôže byt jedina diskusia bez trapného komentára , na niečo Modry konik tu anonymitu v diskusii vymyslel . Na to aby to ľudia využívali . Keď sa ti nepáči tak necitaj alebo chod na iný portál . Bozinku skákava mat tvoje problémy že niekto zaklada diskusiu v anonymite , pritom ty sama si anonym 🙄🙄🙄🙏🏼

Strana
z2