icon

Dáte sa očkovať proti Covid-19?

mirkava
7. dec 2020

Dáte sa zaočkovať? Pripúšťate to, alebo úplne odmietate? Ja za seba skôr áno, dám sa zaočkovať. Samozrejme ma budu zaujímať všetky info o vakcínach.

Strana
z2
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
mirkava
autor
7. dec 2020

@mirkava ano nemusi 😉👍

eluveitie31
7. dec 2020

@mirkava Ale žiadna "epidémia" vývoj neurýchli. Je to proste súbor postupov, ktoré sa urýchliť nedajú. Aj testovanie. Ako podľa teba otestovali napr. nežiadúce účinky, ktoré sa môžu prejaviť o napr. 3,4 a viac rokov? No asi tým, že ten čas napr. u testovan. dobrovoľníkov musí uplynúť. Keď sa ten čas skráti, je to neúplné, skreslené a v podstate nepostačujúce.

mirkava
autor
7. dec 2020

@eluveitie31 ano samozrejme, mozme cakat a zatial nas tu covid uz uplne ovladne 👍😉. Beriem aj tvoj nazor 🙄😉

makova333
7. dec 2020

@mirkava neviem odpovedat na tvoju otazku, lebo nepoznam konkretne zlozenie vakciny. A ako silnu alergicku by ma mohla niektora latka na ktoru som alergicka dopriavit k anafylaktickemu soku. Pevne verim, ze alergici budu rozmyslat podobne.

eluveitie31
7. dec 2020

@mirkava No neviem...ľudia ktorých poznám a poznám ich hodne, aj z DSS, CSS, ZPS buď cov. nemali a ak aj mali, tak v pohode prežili. A ako som už niekde písala z 90 pozit. starých ľudí sú zrazu negat. A žijú bez väčšej újmy na zdraví. Takže ja beriem radšej covid ako očkovanie🙂

eluveitie31
7. dec 2020

Asi takto. A ešte taká vec - koľkí ľudia aj po zaočkovaní sa proti chrípke, chrípku dostali. Ako to bude v prípade covid? To by ma zaujímalo.

alessia443
7. dec 2020

@eluveitie31 Verim tomu preto, lebo tu vakcinu nevyvyjaju kuchari, ani automechanici, ale erudovani odbornici a vedci... Neviem ti to inak vysvetlit, jednoducho verim vede a odbornikom, tak ako verim soferovi ked sadam do autobusu, alebo pilotovi, ked letim lietadlom. Prepravujes sa verejnou dopravou/letecky? Zistujes si prax/zivotopis tych ludi, ktori maju v rukach tvoj zivot? Podla akeho kluca im doverujes a vedcom ktori vyvyjaju vakcinu nie?

eluveitie31
7. dec 2020

@alessia443 Lenže aj tí odborníci a vedci sa líšia v názoroch. Až na to, že ten druhý tábor nie je verejne prezentovaný a je zametaný zo scény. A navyše považ. za konšpirátorov z nejakého mne nejasného dôvodu. Je veľká chyba, ak sa verejne nevedú diskusie. Doposiaľ vždy na každý problém existovalo viacero názorov - to je normálne. Ale tu sa pretláča neustále len ten jeden. Lebo to niekomu nevyhovuje. A ako môžeš vedieť, kde je pravda, resp. ktorí odborníci majú pravdu? Lebo ani väčšina nie je väčšina - je to len mediálne prezentovaná akože väčšina. Ty sa pozadie nikdy nedozvieš, ani tú pravdu. A s tou dopravou - trocha neadekvátne prirovnanie. Napr. aj lekár môjho muža je zásadne proti očkovaniu, aj čo sa chrípky týka. Ale nemôže to hovoriť verejne.

eluveitie31
7. dec 2020

@alessia443 Tak ako neverím neustále omieľanej reklame v TV, tak neverím ani "odborníkom", ktorých sú plné médiá. Nemám dôvod. Každý si teda verme čomu chceme. Isté je, že očkovať ma nikto ničím neprinúti.

malena
21. dec 2020

@mirkava no ten určite, vykrúcajú sa ako hady, a nakoniec sú všetci pozitívny, len aby nemuseli nabehnúť v prvom šíku, ...ale je to asi jednoduchšia cesta, tváriť sa že je to všetko s kostolným poriadkom, nemám z toho všetkého okolo kovidu dobrý pocit, ten vnútorný hlas, tušák, inštinkt ...

modramacicka
28. jan 2021

ak ste tu niektoré za, beží teraz stránka zaockujemsa_sk, kde môžete vyjadriť vašu podporu očkovaniu🙂

maresama
28. jan 2021

Rozprávajú sa dve myši:
- Ideš sa očkovať proti Covidu?
- Zatiaľ nie, počkám si, ako dopadnú klinické štúdie na ľuďoch.

anukha
30. jan 2021

@maresama 😁

322sima123
7. feb 2021

Nikdy!! Je to jeden hnus, neodskusany a rRNA vakcina zasahuje do genu cloveka a nevieme co v tele robi.. nic dobre lebo ludia hlasia po celom svete velmi vazne neziaduce ucinky az smrt. Len treba hladat a informovat sa.. v tv to neni a lekar to nepovie..

322sima123
7. feb 2021

Obsahuje bunky z potratenych plodov

322sima123
7. feb 2021

@alessia443 áno? Date si aj toto? Sak tie vakciny obsahuju bunky z potratenych deti...

mirkava
autor
8. feb 2021

@322sima123 o tomto bol diskuie.... co je moralne a co nie je....

Strana
z2