icon

Dieťa berie Pamycon. Kedy môžme ísť očkovať?

fantalata
10. apr 2017

Ahojte,prosim vas caka nas rocne ockovanie ktore uz sme odlozili kvoli soplom, tie trvali velmi dlho tak maly dostal pamycon berie ho 5ty den, myslite ze mozme ist buduci tyzden ockovat?

lienkaviva
10. apr 2017

My sme mali antibiotiká a dr. nám povedala že sa máme prísť ukázať týždeň po dobrati. Pozrela ho, popocuvala a potom zaockovala. Pri staršom synovi nám to pár krát odložila.

fantalata
autor
10. apr 2017

@lienkaviva dakujem ..ja len ze prvyx nam to dr odlozila o tri tyzdne a teraz ze o tyzden uz pridte.... tak nvm podla coho taka "mierka"

belllinka
10. apr 2017

@fantalata Ak posunies ockovanie o mesiac, dva, tri, nic a nestane. Ak zaockujes dieta, ktore nebude uplne zdrave, moze sa stat. Tak to radsej odloz.

zviz
10. apr 2017

Ockovanie treba este aspon o tyzden posunut. Nasa pediatricka ockuje najskor 14 dni po dobrati antibiotik. Aj telo chvilu potrebuje aby sa pozviechalo z choroby.

bale1rinka
10. apr 2017

@fantalata a môže ešte pre istotu urobiť CRP či nemá vírus stále alebo baktériu v tele,či sa dieťa fakt z choroby vyliečilo...si myslím...

simca06022011
10. apr 2017

Dva tyzdne po dobrati atb nam povedala lekarka s tym, ze musi byt to dieta aj zdrave. Inak klud, my sme uz "po" termine a zase sme odlozili, lebo sme ochoreli :D raz mala cas lekarka a teraz mame my :DDD

fantalata
autor
10. apr 2017

@simca06022011 my sme po termine uz 4mesiace

lienkaviva
10. apr 2017

@fantalata veď to nevadí že to odkladá. Ja by som sa spolahla na dr. určite vie prečo to odkladá. Lepšie ako očkovať hala bala. Nám odložila ockovanie o týždeň aj kvôli tomu že bol starší syn chorý a potom o ďalší lebo som bola ja.

fantalata
autor
10. apr 2017

Dakujem vam za odpovede 😉

simca06022011
11. apr 2017

@fantalata no a sme zase soplavi tak zase odložíme :D

monka338
11. apr 2017

My sme mali očkovanie odložené o 3,5 mesiaca a v pohode. To bolo to prvé,ktoré sa ockuje v 4tom a teraz ich.mame všetky ďalšie posunuté. Bud v kľude,hlavne,že sa zaockuje keď bude zdravý.

duhovavila
11. apr 2017

Určite az keď bude úplne zdravé aj po rekonvalescencii. Mohli by vzniknúť nežiaduce účinky ako reakcia na vakcinu. Treba si prečítať pribalovy leták myslím že aj tam to je napísané ale nie som si istá. Moja malá keď mala tri roky tak bola vkuse soplikata a to doslova. Zabralo nám koloidne striebro a homeopatika a to som skúsila az ako poslednú možnosť :/ no máme pokoj iba na jeseň sa to vracia ale nikdy neprejde do vážneho stavu a potom ešte celkom zaberala kaloba alebo sinupret

prevenar
11. apr 2017

@duhovavila ..tie samozrejme mozu vzniknut kedykolvek. aj ked je dieta uplne zdrave.

duhovavila
11. apr 2017

@prevenar ja viem.. mimochodom kedysi sme si my dvaja pisali kvôli receptu na udrzanie železa v tele a pomáha mi to hlavne v období periody a tiež o vitamine C v prášku🙂 tak ďakujem ešte raz🙂 nemáte prosím ešte niečo na posilnenie obličiek? Nejaký osvedčený recept. Ďakujem a prajem všetko dobré🙂

prevenar
11. apr 2017

@duhovavila ahoj 🙂 zial uz si nepamatam , sprav co dostavam je dost vela 😉

neviem si predstavit, ako by sa dali oblicky "posilovat" 😀 ..ale na ich dobru funkciu treba dobry pitny rezim 🙂 - kvalitna cista voda , kvalitny zeleny caj a pod. na rozpustanie piesku v nich je dobry caj z - chanca piedra - rastliny. 🙂

vsetko dobre aj tebe 😉

duhovavila
11. apr 2017

@prevenar ďakujem 🙂