icon

Horúčka po MMR vakcíne: Môžem ísť von s dieťaťom?

9. jún 2024

Ahojte dnes 10 den horucka 38.0- viem ze sa prejavuje az na 10-14 den moze byt aj vysyp atd na to som bola pripravena
Dala som nurofen a dieta zaspalo aktualne este spi a studene celo, mozem ist s nim na chvilu von ci nie?

anavixy
9. jún 2024

Nie, von az ked je dieta minimalne 12h bez zvysenej teploty a aj to len do chladku a podvecer alebo skoro rano.

autor
9. jún 2024

@anavixy dakujem
Boli sme 10-15min, u nas je pod mrakom a nieje teplo

autor
9. jún 2024

Kym som si stihla
Precitat odpoved

anavixy
9. jún 2024

Tak to iste neublizilo. 🙂 Ono by sa nemalo chodit hlavne preto ze nevies ako bude telo reagovat, ci pocas prechadzky nevystupi vysoko, ci sa neprehreje dieta atd… ale tak da sa to aj rozumne urobit 🙃

autor
9. jún 2024

@anavixy myslim ze nie ale vonku chodi dieta rado a uz aj behalo po dvore takze zbytocne sa namahat

autor
12. jún 2024

@anavixy ahoj mozem este otazku od vcera ziadna horucka len sa mi dieta osypalo
Ani tak nemozme von? Treba na to nieco davat? Zabudla som sa opytat napr fenistil myslim alebo zinkovu mast? Viem ze to asi preto ze sa aktivovali osypky a ma taky prejav na kozi dieta sa neskrabe

anavixy
12. jún 2024

Ahoj 🙂 nie na takyto vysev z ockovania nie je potrebna liecba, mal by zmiznut sam za 2-3 dni. Na slnku by nemal byt, aby sa vysev nezhorsil, sla by som radsej az podvecer v dlhych rukavoch a nohaviciach alebo podla pocasia skor🙃 vysev nie je ani infekcny, s najvacsou pravdepodobnostou je naozaj rekakciou na mmr, ale kolektivu by som sa vyhybala pre istotu aj pre ochranu oslabenej imunity tvojho dietata 🍀

autor
12. jún 2024

@anavixy dakujem 🙂 uvidime podvecer ci pojdeme alebo nie ale nebudem riskovat
Dakujem este raz