HPV očkovanie pre chlapcov
Dnes som bola na preventivke s 12r synom a pediatricka mi tlacila letak do ruky,ze bolo by dobre zaockovat syna..jasne,ze ja mam svoj nazor na take ockovanie,ale vy ktore mate synov,rozmyslate o zaockovani ???
@alenamihal už je dosť veľký, daj mu za úlohu nech si o tom naštuduje a rozhodne sa sám
@maranco blbost...preco ma 12r rozhodovat o ockovani ,co prd vie o tom...ani studovanie mu nepomoze...do 18r ja som zodpovedna a je to moje rozhodnutie a nie neako prepubertalneho chlapca...
@maranco blbost...preco ma 12r rozhodovat o ockovani ,co prd vie o tom...ani studovanie mu nepomoze...do 18r ja som zodpovedna a je to moje rozhodnutie a nie neako prepubertalneho chlapca...
@alenamihal demonstracia sily, nie rozumu❗
@alenamihal demonstracia sily, nie rozumu❗
@ahhola prepáč, ale 12 ročný ťažko vie posúdiť, či sa má alebo nemá očkovať... Už zas nepreháňaj.
@ahhola prepáč, ale 12 ročný ťažko vie posúdiť, či sa má alebo nemá očkovať... Už zas nepreháňaj.
@anonym_571cef nema, vid vyssie, moznost alopecie, (okrem ineho) nech 1 z 1000,co ked zrovna tvoj, ci za to, ze v buducnosti nedostane CA to stoji, vsak a ked dostane, kde to budes reklamovat... V 12. ho ohrozis na zivote, imunite lebo za pokus to stoji?... vylucit jednu rakovinu z 500 moznych🍄
@anonym_571cef nema, vid vyssie, moznost alopecie, (okrem ineho) nech 1 z 1000,co ked zrovna tvoj, ci za to, ze v buducnosti nedostane CA to stoji, vsak a ked dostane, kde to budes reklamovat... V 12. ho ohrozis na zivote, imunite lebo za pokus to stoji?... vylucit jednu rakovinu z 500 moznych🍄
@ahhola syn je očkovaný, má skoro 17,chvalabohu bez problemov
@alenamihal mam dvoch 7r. a 4r. a nerozmyslam ich zaockovat ani nahodou
@alenamihal ja som dala aj dcéru očkovať, vtedy som ešte platila 100e a dala som pred mesiacom aj syna, teraz je to už bez doplatku. Neváhala som. Ak mu to má pomoct....
@alenamihal Jasne zaockuj ak je uz sexualne aktivny tak to dava zmysel.
Toto nechapem naco chcete ockovat dieta na HPV co sa vo vacsine prenasa pohlavnym stykom. Ak samozrejme bude klatit spoluziacky kedze uz je v pubertalnom veku, tak by som urcite ockoval
@alenamihal Jasne zaockuj ak je uz sexualne aktivny tak to dava zmysel.
Toto nechapem naco chcete ockovat dieta na HPV co sa vo vacsine prenasa pohlavnym stykom. Ak samozrejme bude klatit spoluziacky kedze uz je v pubertalnom veku, tak by som urcite ockoval
@truhlikvseved pretoze sa ma ockovat prave pred zacatim sexualneho zivota? Ma sa ockovat skor nez vznikne riziko nakazy - teda pred pohlavnym stykom, ma sa ockovat vo veku, ked imunita dokaze vytvorit najlepsiu/najsilnejsiu imunitnu odpoved. Asi preto.
Ahojte, v rámci mojej dizertačnej práce realizujem výskum zameraný na očkovanie. Vzorkou sú rodičia detí do 5 rokov/osoby v očakávaní. Veľmi by nám pomohlo keby ste si našli pár minút na vyplnenie dotazníka nižšie a podelili sa s nami o svoj pohľad.
Ďakujem! 🙂 https://forms.office.com/e/TzDVi3gsaQ

Nie , nedala by som touto vakcínou zaočkovať ani jedno svoje dieťa a to máme všetci všetky povinné očkovania aj nepovinné( chrípka, žltačka, kliešte)... Som farmaceut, spolužiačka je gynekologička a tiež nedala deti očkovať. A k tej spomínanej alopecii je fakt veľmi častá, v anglickom príbalovom letáku je napísaná, v našom nie a teda moja sestra sa očkovala ako dospelá, za vakciny platila a ani jedna z vás by tú plešinu na hlave nechcela. Už len tu na MK bolo nezávisle od seba viac žien , ktoré riešili padanie vlasov u detí po očkovaní proti HPV. Jedna žena u nás skončila po očkovaní proti HPV na vozíku, už aj zomrela. Bola aj v Siedmom nebi.