icon

Infostánok o očkovaní v Eurovei

kikina289
24. sep 2015

Ahojte, nemate niekto skusenosti s tými odborníkmi, ktorí majú byť v sobotu (26.9.) v informacnom stanku o očkovani v Eurovei a budú odpovedať na všetky otázky ohladom toho? Ohladom vsetkých rizik a pod? Lebo ževraj tam boli aj minuly rok, tak preto ma to zaujima...

maslenka47
24. sep 2015

@kikina289 to im robis reklamu? Ani by ma nenapadlo hladat informacie o ockovani v nejakom infostanku v Eurovei. To bude zase len nejaky brainwash jednej zo stran ucastnenych v ockovacej vojne. A zase raz ti pravdu nikto nepovie a ako obvykle ta bude niekde uprostred.

kikina289
autor
24. sep 2015

Do očkovania sa nerozumiem, nie som žiaden farmaceut a ani lekar ...a tak by som sa o tom rada poradila s niekym kto tomu rozumie...a kedze som pocula o tom infostanku, hladam niekoho kto ho pominue roky uz navstivil aby mi poradil, že si sa tam vobec oplati ist...to je vsetko...ziadna reklama...len hladam ludi a odbornikov, ktorí mi pomozu pri rozhodnutí, či mam alebo nemam dať moje malinke po tom čo sa mi nrodi zaockovať alebo nie

...

kbeata
25. sep 2015

@kikina289 kedze je infostanok na slovensku,tak ti urcite poradia v takom zmysle,ze ockovanie je dolezite a NU su nepatrne,zanedbatelne,da sa povedat ze vzacne

prevenar
25. sep 2015

..ake rizika ??!! co si sa zblaznila ? 🙂 uz som ti povedal ..ockovanie na slovensku je absolutne bezpecne, neskodne a nekonecne ucinne . pribalove letaky - neziaduce ucinky a zlozenie sa nemaju citat , vsetky pribehy na internete su klamstva a vsetky "neziaduce ucinky" su nahody . pre slovensko totizto vyrabaju specialne vakciny . kedy uz ludia dostanu rozum a tiez sa daju zaockovat proti vsetkemu , sak kolektivna imunita 😵

bralilienka
26. sep 2015

pýtala som sa v infostánku banky na produkty banky. nič negatívne nepovedali. všetko bolo super. je potrebné zapojiť vlastný mozog.

nikimax
26. sep 2015

@kikina289 ja ti len poradim....vsimni si ake logo visi na tom stanku, kto to platil...ak je to GSK, PFIZER, alebo MERK, tak tam objektivitu nehladaj, ani odbornikov, ale vyrobcov a biznis....

sardinka333
Odpoveď bola odstránená
prevenar
27. sep 2015

@bralilienka ..ja som bol minule u BMW predajcu , ze nech mi uprimne poradi ,ze ktore auto by bolo pre mna najlepsie v ramci dostupnych znaciek na slovensku , necakal som to ..ale uprimne mi poradil ,ze BMW . LOL

sardinka333
Odpoveď bola odstránená
kvieta
28. sep 2015

@prevenar Ja by som tipovala, že Ty, človek, ktorý je za život bez jedov šľape na bicykli 😎

sardinka333
28. sep 2015

Len či si aj antivax zoberie na zodpovednost chore deti, ktoré mohli byť očkovaním chranené a ochoreli.

sardinka333
28. sep 2015

@kvieta neboj, ten sa ma jak prasa v zite...a ze farma firmy bububu zarabaju ...iste, antivax to iste len ružovom. Nerobím si iluzie ze sa jedná o ludí, ktorým ,,doma na kolene,, ide o dobru vec - z toho by BMW nemali. AK si niekto myslí že zavidim tak je na omyle ja sa vozím na lepšom.... 😝