icon

Je teplota u detí po očkovaní normálna?

kili
1. okt 2007

Dnes mali moji chlapci očkovanie a obaja dostali teplotu 38st. Chcem sa spýtať, či je to normálne a aké reakcie na očkovanie mali vaše deti.

Strana
z8
katka708
11. máj 2016

@peter952 neobsahuje, to je ako ibalgin alebo ibuprofen 🙂 Očkovať už nebudem, už som tak bola dlho rozhodnutá ale teraz som sa nechala presvedčiť len preto, že mi syna nechce zobrať žiadna škôlka a na súkromnú opatrovateľku nemám. viem, je to blbý dôvod očkovania a už som sa poučila, fakt budem vďačná ak táto teplota prejde a nič horšie sa nevyvinie. a žiadne iné vakcíny sa k nemu nepriblížia.

peter952
Odpoveď bola odstránená
kvieta
11. máj 2016

@peter952 Človek, ktorý napíše, že nevie, či Nurofen obsahuje paracetamol, nemôže vedieť posúdiť správnosť akýchkoľvek tvrdení v oblasti farmácie, lekárstva, epidemiológie, biológie a určite by sme sa dostali aj k iným odvetviam. Verím, že po tomto tvojom výroku ťa aspoň polovička tých, ktorých si uchvátil svojimi príspevkami prestane brať vážne.

A ďakujem, jedna z tých detičiek som ja😀
A očkujem aj dcérku aj seba.

emma12345
11. máj 2016

Nasa zatial bez reakcie na hpv a mmr davali pred tyzdnom. Snazila som sa nech ma po ockovani kludovy rezim, ziadne behanie a podobne.

peter952
Odpoveď bola odstránená
sasa1983
11. máj 2016

@peter952 na niekoho, kto nerozozna paracetamol od ibuprofenu silne slova.

kvieta
11. máj 2016

@peter952 Nestojím o Tvoje držanie palcov. Blamuješ sa v každej téme, radšej kukaj hokej a chodievaj s kolegami na pivo, tu to máš za stratený čas.Ty nikomu ani Tebe nikto tu nič nedá.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
katka1981
11. máj 2016

@emma12345, nechcem rypat, len sa chcem spytat, naco si davala ockovat proti HPV? Zo strachu? Aj kamoska sa dala v 26 rokoch. To sa ozaj tak bojis HPV? Ved toho sa telo zbavi same bez problemov ak je dobra imunita. Ja mam zlu, dostala som ho a stacili mi na to dvoje vaginalne cipky. Ja nevravim, ze odmietnut bezhlavo vsetky ozkovania, ale momentalne je to cele nastavene tak, aby sa nahnal obrovsky strach ludom a ti sa dali ockovat hlava nehlava proti vsetkemu a hento ockovanie je ozaj nedostatocne otestovane a ma ozaj vela negativ. A ockovanie proti chripke to som videla na blizkych co spravilo, v tom mam uplne jasno.

sasa1983
11. máj 2016

@peter952 ale antipyretika a analgetika sa davaju aj v inych indikaciach, ako v suvislosti s ockovanim.

katka1981
11. máj 2016

@sasa1983, ale on ich podla mna nepouziva vobec. Celkovo je podla mna proti chemii ako takej.

sasa1983
11. máj 2016

@katka1981 ved ano, ked nie je indikacia,tak uzivat netreba. Samozrejme.

emma12345
11. máj 2016

@katka1981 myslienkami som bola inde myslela som hexu 🙂

katka1981
12. máj 2016

@emma12345, aha

petot
13. máj 2016

@katka708 Neviem o žiadnom dôvode, prečo by sa askorbáty nemali kombinovať. Bežne sa to robí. Napríklad C-Salts je zmes viacerých askorbátov, v cmúľacích tabletkách sa zase bežne kombinuje kyselina askorbová a sodný askorbát.

Keď namiešaš správny pomer, tak, že to nebude príliš kyslé ani príliš "slané", dá sa do 3dl pitia (čaj, džús apod) umiestniť aj 2-3g vitamínu C (kyselina askorbová + sodný askorbát) a stále to môže byť chutné. Samotný sodný askorbát sa dá zase skryť do kakaa a predpokladám, že aj vápenatý.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
kvieta
5. aug 2016

@peter952 Hokej skončil, dnes v noci začína olympiáda, kukaj radšej tú, ako knihy, ktoré nevieš odborne prehodnotiť☹
PS: Odpovedáš na môj príspevok Tebe z 11.mája t.r. Dlháááá dovolenka... alebo žeby si oživoval spiacu tému?
A výber akejkoľvek literatúry prosím nechaj na mňa😉
Pekný zvyšok leta🙂

peter952
Odpoveď bola odstránená
Strana
z8