icon

Juvenilná justícia a neočkovanie

emita
9. sep 2013

Bola som rozhodnutá že nedám deti ďalej očkovať, ale teraz keď strašia s juvenilnou justíciu, som na pochybách. Čo ak mi vezmú dieťa, lebo som ho odmietla očkovať? Nebojíte sa?

Strana
z7
aristka
6. dec 2013

@sanym ja ho žijem aktívne ,my sme už čížmy mali dávno zavesené na oknách ,plus cez deň sú tu deti na počítačí na striedačku ,tak sem tam pozriem .... 😉

sjuzan77
6. dec 2013

@janiela6 vobec sa tym teraz nezaoberaj, sustred sa na prichod drobca a neznervoznuj sa takymito temami. Ked pride cas ockovania, rozhodni sa podla svojich pocitov, nie podla toho, co sa pretlaca v spolocnosti. Ide totiz o tvoje dieta. A co sa tyka neziaducich ucinkov, tiez zdielam nazor @anima9 . Keby sa dal vratit cas a tie mamicky, ktore bojuju "po ockovani" s chorobami by ockovat nedali, mozno by zistili, ze deticky su chore aj tak. Viem si predstavit tu bolest matiek, ktore maju chore deti, sama mam v rodine 3 vazne ochorenia (surodenci a bratranec), ale nie je rozumne vsetko hadzat na ockovanie, dodnes to nie podlozene ziadnym adekvatnym vyskumom...

aristka
6. dec 2013

@sjuzan77 zdieľam tvoj názor 😉

adsumus
6. dec 2013

Neviem či vám niečo Mikuláš priniesol, mne nič, ale teda Zvolenská ma potešila, budiž mu odpustené. 😀

anima9
6. dec 2013

@sanym Takže v porovnaní si mi tu dala edukáciu matky pred pôrodom o kolike a dojčení spolu s obsahom "edukačnej" stránky "máme následky po očkovaní".
Keď myslíš, že toto je to správne pre psychiku matky čakateľky a pre správny prenatálny vývin plodu,a že sú to hodnoverné edukačné informácie pre matku rodičku, tak Ti Tvoj názor tiež neberiem...no samozrejme môj je iný.

anima9
6. dec 2013

A idem do reálu. Miky čaká. 😉

sanym
6. dec 2013

@adsumus tak to ti ku šťastiu stačí naozaj málo 😀

sanym
6. dec 2013

@anima9 Pravdu povediac pre psychiku matky čakateľky a správny prenatálny vývin plodu je najlepšie sa MK oblúkom vyhnúť. Inak, v témach o dojčení a kolikách si našla koľko hodnoverných edukačných informácií?

Strana
z7