Juvenilná justícia a neočkovanie
Bola som rozhodnutá že nedám deti ďalej očkovať, ale teraz keď strašia s juvenilnou justíciu, som na pochybách. Čo ak mi vezmú dieťa, lebo som ho odmietla očkovať? Nebojíte sa?
@janiela6 vobec sa tym teraz nezaoberaj, sustred sa na prichod drobca a neznervoznuj sa takymito temami. Ked pride cas ockovania, rozhodni sa podla svojich pocitov, nie podla toho, co sa pretlaca v spolocnosti. Ide totiz o tvoje dieta. A co sa tyka neziaducich ucinkov, tiez zdielam nazor @anima9 . Keby sa dal vratit cas a tie mamicky, ktore bojuju "po ockovani" s chorobami by ockovat nedali, mozno by zistili, ze deticky su chore aj tak. Viem si predstavit tu bolest matiek, ktore maju chore deti, sama mam v rodine 3 vazne ochorenia (surodenci a bratranec), ale nie je rozumne vsetko hadzat na ockovanie, dodnes to nie podlozene ziadnym adekvatnym vyskumom...
Neviem či vám niečo Mikuláš priniesol, mne nič, ale teda Zvolenská ma potešila, budiž mu odpustené. 😀
@sanym Takže v porovnaní si mi tu dala edukáciu matky pred pôrodom o kolike a dojčení spolu s obsahom "edukačnej" stránky "máme následky po očkovaní".
Keď myslíš, že toto je to správne pre psychiku matky čakateľky a pre správny prenatálny vývin plodu,a že sú to hodnoverné edukačné informácie pre matku rodičku, tak Ti Tvoj názor tiež neberiem...no samozrejme môj je iný.
A idem do reálu. Miky čaká. 😉

@sanym ja ho žijem aktívne ,my sme už čížmy mali dávno zavesené na oknách ,plus cez deň sú tu deti na počítačí na striedačku ,tak sem tam pozriem .... 😉