icon

Kedy ste dali svoje dieťa nepovinne zaočkovať?

petricka1984
22. jan 2016

Ahojte, v akom veku ste dali svoje deti zaockovat proti hepatitide, kiahnam, encefalitide prip meningokokom?
Dakujem ;)

Strana
z2
chupakabra
23. jan 2016

Teraz nastvem vela ludi ale neda mi to a musim sa spytat. To ste sa sem prisi chvalit co ste do svojich deti napchali? Verite viac ,,lekarom,, ako imunite a zdraviu vasho dietata...pekny den

malabiba
23. jan 2016

@petricka1984 hepatidída, keď prepukla druhý krát na ZŠ kam chodili deti, 6 a 8 rokov

marika_marika
24. jan 2016

@emita Pri prvom synovi sme sa pre očkovanie proti rotavírusom rozhodli, jednak preto, že synovec musel byť kvôli rotavírusovej infekcii v nemocnici na infúziách a nakazili sa aj ďalší členovia rodiny. okrem toho som počula o skupine medikov - potom, čo mali cvičenie v detskej nemocnici, 7 dostali rotavírusovú infekciu a nakazili svojich príbuzných. Keďže manžel sa veľa pohybuje po nemocnici, tak som mala z rotavírusov obavy. Pri ďalších dvoch synoch som už ani nerozmýšľala, pretože s deťmi sa stretávam s hnačkou alebo zvracaním častejšie než by som chcela. Našťastie sme doteraz všetky prípady mali s ľahkým a rýchlym priebehom, a teda neviem či vôbec išlo o rotavírusy...

bestmate
24. jan 2016

Mne detska ponukala nepovinne ockovanie proti rotavirusom, ak sa dobre pamatam tak sa musi 2x ockovat, samozrejme poistovna to vraj nepreplaca takze by som musela hradit so svojho, ale kedze som na materskej tak som sestricku poslala kade lahsie.

malabiba
24. jan 2016

@chupakabra nikono si nenaštvala - napísala si len svoj názor, síce od veci v tejto téme....tak ako aj my sme napísali svoj, ale k veci, autorke diskusie....alebo si sa prišla pochváliť, že si nedávate deti očkovať? 🙂

adsumus
25. jan 2016

Moja má rotavirusy, nelutujem, lebo sme boli v nemocke s iným ochorením a bolo tam teda dosť detí s hnačkami a vracaním a nič z toho nechytila, neskôr mala aj ona hnačku, ale len dva dni, teraz zvažujem kiahne.

Strana
z2