Majú neočkované deti zdravotné problémy?
Ahojte zaujima ma kto ma neočkované dieťatko ma nejaké choroby či je všetko Oki ?
Prosím odpovedajte len tie čo chcete k veci ďakujem 🥰
@mirokub a dufam ze taky zakon vznikne a nebudu brat ….
Všetko ok
@mirokub a dufam ze taky zakon vznikne a nebudu brat ….
@anonym_e79f77 to sotva, ked skolka ma byt povinna od 3 rokov
@anonym_e79f77 to sotva, ked skolka ma byt povinna od 3 rokov
@anonym_4a3ae6 rodič môže mať domáce vzdelávanie predškoláka
Tu presne vidíš inteligenciu národa. Píšem úplne laicky, aby to pochopil každý. Očkovanie chráni nie pár mesiacov, ale roky. Hromadné očkovanie nám pomohlo dostať zo života nejedno ochorenie, ktoré malo na ľudí pred nami smrteľný dopad. To, že nedáš dieťa zaočkovať v 3 roku a mamičky Ti tu napíšu, že ich dieta má 5 a všetko je v poriadku, to je super. Ale musíš myslieť na roky dopredu, tak to pri očkovaní býva. Takže skús použiť hlavu a pozri sa do minulosti, ako končili ľudia bez očkovania. Tie choroby sa nám vrátia. Lebo prestávame používať hlavu, vedu, skúsenosti a každý, kto si kúpi Paralen sa tvári ako lekár, ktorý dokáže zodpovedať aj nevýhody očkovania. Alebo teda len nevýhody.
@anonym_285 mňa len zaráža, že vzdelaní a inteligentní ľudia svoje životy zasvätili výskumu a štúdiu, a potom tu niekto príde na MK, položí takuto otázku a na základe odpovedí žien sa rozhodne. Matia, ktorá nesie zodpovednosť. A potom sa poďme čudovať, že kam spejeme. Keď sa vraciame v čase....
Minule som čítala, že niekde v zahraničí je u lekára oznam cca v takomto znení : "Dajte očkovať len deti,ktoré si chcete ponechať ". Asi toľko k očkovaniu
Očkovanie patrí medzi najväčšie úspechy modernej medicíny. Chráni nielen naše deti, ale aj celú spoločnosť. Dieťaťu dáva šancu rásť bez vážnych ochorení, ktoré v minulosti brali deťom zdravie aj život. Zabraňuje šíreniu chorôb v škôlkach, školách a komunitách. Pomáha chrániť aj tých najzraniteľnejších, novorodencov, starších ľudí či pacientov s oslabenou imunitou. Podľa mňa je prejavom zodpovednosti rodiča, ktorý myslí nielen na svoje dieťa, ale aj na deti iných.
Očkovanie patrí medzi najväčšie úspechy modernej medicíny. Chráni nielen naše deti, ale aj celú spoločnosť. Dieťaťu dáva šancu rásť bez vážnych ochorení, ktoré v minulosti brali deťom zdravie aj život. Zabraňuje šíreniu chorôb v škôlkach, školách a komunitách. Pomáha chrániť aj tých najzraniteľnejších, novorodencov, starších ľudí či pacientov s oslabenou imunitou. Podľa mňa je prejavom zodpovednosti rodiča, ktorý myslí nielen na svoje dieťa, ale aj na deti iných.
@anonym_e1f804 prečo vblizkom aj širšom okoli mam deti ktoré poznám chodil do 2,5 roku na odražadle šantili sa a hneď po očkovaní vysoké teploty bum a mozgová obrna ako je to možné prečo toto nevysvetlia ?
@anonym_e1f804 prečo vblizkom aj širšom okoli mam deti ktoré poznám chodil do 2,5 roku na odražadle šantili sa a hneď po očkovaní vysoké teploty bum a mozgová obrna ako je to možné prečo toto nevysvetlia ?
@lili246 a akože v 2,5 roku je prosím ťa aké očkovanie, keď to majú po ňom?
@anonym_285 myslíš, že všetky tie deti,čo ich spomína mali odklad a aj nahodne všetky dostali obrnu? Tomu neverím
Očkujte len deti ktoré si chcete nechať. 🤷
Od začiatku roku 2025 zaznamenala Kanada vyše 5-tisíc prípadov osýpok
Kanada vďaka očkovaniu v roku 1998 vyhlásila vyhubenie tohto ochorenia. Od začiatku roku 2025 však v krajine zaznamenali 5006 prípadov osýpok - 88 percent nakazených boli neočkované osoby -, pričom najviac prípadov sa vyskytlo v provinciách Alberta a Ontário. Ochorenie v Kanade vypuklo v októbri 2024 v provincii New Brunswick. Postihlo pritom komunity s čiastočne nižšou mierou zaočkovanosti.
Osýpky sa šíria kvapôčkovou infekciou a patria medzi najnákazlivejšie ochorenie u ľudí. Najčastejšie sa vyskytuje u detí mladších ako päť rokov a prejavuje sa výraznou vyrážkou, horúčkami, nádchou a kašľom. Infekcia môže viesť k trvalému telesnému postihnutiu, napríklad k strate sluchu alebo dokonca k smrti.
https://www.aktuality.sk/clanok/dh0xdJj/navrat-...
Chori sme este viac ako ine deti
Lutujem, ze som sa dala ovplyvnit matkami na MK a nemala som zdravy rozum sedliacky a nepocuvala doktorku
Co sa dalo dohnat sme dohnali ale lutujem, bolo to tazke obdobie velmi, mat este jedno dieta ockujem okamzite bez pardonu a keby mi niekto hovoril, ze nedavaj ockovat tresnem ho lopatou po papuli

áno máme . ok.