Mám odložiť očkovanie?
☹ Ahojte.riešim dilemu v očkovaní.pri staršej dcére som to neriešila a očkovaná je.Ale syn po príchode z pôrodnice na druhý deň dostal horúčku 39,9 stupňa.boli sme hospitalizovaní a diagnóza znela nelokalizovana baktérialna infekcia.horúčku mu zrazili dva dni a infúzie boli obalene ľadom ☹ mal byť ockovany ale povedala som dr.že mal soplik.desi ma pribalovy leták Infarixu kde je že nemôžu byť ockovany deti co mali teplotu nad 38.bojím sa reakcie na väčšinu.nemáte skúsenosti niektorá?vdaka
@inull5 ak by som mala v plane vobec ockovat, osobne by som vo vasom pripade ockovanie odlozila do 2r veku dietata. A neockovala by som hexa vakcinou ale rozdelila a nie vsetko. Vacsie riziko vidim v ockovani nez neockovani vo vasom pripade.
@mamainprogress bojím sa..ale aj toho že ochorie na niečo proti čomu sa ockuje.rozmýšľam že by som tu jeho horúčku dala ako kontraidikaciu..
@inull5 Moja starsia dcera je tiez plne ockovana,syncek je neockovany...po narodeni bol operovany na srdiecko,mali sme komplikacie...netvrdim,ze je vyhra neockovat,ale v pripade mojho syna som videla vacsie riziko v ockovani ako v samotnych chorobach. Pevne verim,ze svoje rozhodnutie nebudem nikdy lutovat...je teda len na tebe,ci to "risknes",ja by som minimalne pockala
minimálne odložiť, prečítať všetko dostupné za aj proti očkovaniu, rozhodnúť sa až na základe dôkladného naštudovania nielen na základe odporúčania lekárov, tí sú k očkovaniu úplne nekritickí, ten ktorí sa ozve proti očkovaniu, má problémy, a každý sa bojí o svoje miesto a diplom, keď sa unáhlite, cesty späť už niet
ak sa bojíte chorôb, prečítajte si o nich na tejto stránke http://www.slobodavockovani.sk/clanky/temy/,
veľa info a dôležitých linkov sa dozviete na Facebooku - skupina Za slobodnú voľbu v očkovaní
myslim, ze aspon mesiac by mal byt zdravy a bez teploty, ani sople, aby sa mohol ockovat. Ak to tak nie je, urcite nie je ockovanie na mieste. Vzdy sa da odlozit. Moji este nemali MMR a maju vyse dvoch rokov. No ale co, ked maju kazdu chvilu sopel, dam ockovat, az ked budu OK.

Ospravedlňujem sa za preklepy.píšem z tabletu.