Očkovanie a silný plač

vierkapalkovic25
28. nov 2018

Dobrý deň, chcem sa opýtať na vaše názory a skúsenosti. Včera sme so synom podstúpili prvé očkovanie, malý ale už pri očkovaní neskutočne kričal až sa zajakaval. Aj lekárka povedala, že je to dosť silná reakcia. Po očkovaní mal zvýšenú teplotu a tú sme zrazili panadolom, opuchy ani zápal v mieste v pichu nemal, no pre istotu som mu to ošetrila octanovou masťou. No aj dnes veľmi precitlivelo reaguje a keď plače doslova kričí ako keby ho vraždili a tak to bolo aj na Tom očkovaní, máte s tým niektorá skúsenosti ? Ďakujem za odpoveď.

aadenka
28. nov 2018

@vierkapalkovic25 moj syn je uplne neockovany, nechcela som riskovat...dlhy pribeh...
Neviem, ci dojcite, to pomaha najviac 😉 vseliek 😉
Nestresujte sa, budte s nim co najviac, fyzicky, aby bol aj on v pohode a zvladnete vsetko 😉

dorotka9819
28. nov 2018

@vierkapalkovic25 a obklady na nožičky neodporúčali? Nám doktorka kázala aspoň trikrát za deň na 10 minút. A plače kedykoľvek alebo len keď sa mu dotkneš nožičiek? Prvé dni to môže byť ubolené. Mne maličký tri dni neskutočne plakal. Ale teplotu nemal.

pininka
28. nov 2018

Dieťa si pamata to že ho to bolelo. Moja dcérka to mala aj keď sa nevedela vykakať, nemohla som ju ani prebaliť, tak plakala ale samozrejme som ju prevalila. Prejde to,neboj sa.

lubik87
29. nov 2018

@vierkapalkovic25 určite ho to boli jedna injekcia je bolava...myslím že.to bolo aj je príčinou toho plaču ....teraz už.je neskoro riešiť.veci už to z neho.nevycucnes....

lanvinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petah82
29. nov 2018

Vysoký jačavý plač je encefaliticky plač po očkovaní. Je aj v pribalovom letáku ako možna reakcia. Je to podráždenie mozgu očkovacou latkou. Môže to napáchať škody na mozgu... Ďalším očkovaním riskujete závažnejšie reakciu.... hľadajte na nete pojem encefaliticky plač.... obklady ani panadol nepomôže.

322sima123
5. dec 2020

@petah82 myslim ze uz aj pri nom puchne mozog dietata zial je to jedno velke svinstvo na genocidu narodov -- 💀ockovanie 👿☠