icon

Máme odložiť synove očkovanie kvôli mojej chorobe?

maminkincecusik
9. nov 2013

Máte niekto skúsenosti s podobnou situáciou? Už 3dni mám zapálené hrdlo,smrkám,celkovo sa cítim prechladnutá a s malým máme ísť na očkovanie o 3 dni, on nemá žiadne príznaky choroby ale predsa len ,neodložiť to račej? ďakujem

stanislava2
9. nov 2013

Ja som odložila mmr očkovanie o mesiac kedže vo februári tohto roku všade naokolo vyčinala chripka vo velkom.Očkovat sme šli do poradne kde boli len zdravé deti.Určite by som nešla očkovat dieta do polikliniky v dobe ked sa vybavuju ludia ktorý tam pridu z akýmkolvek ochorenim nemusi to byt len chripka.

magic08
9. nov 2013

ja by som odlozila, pockala par dni, ci sa aj u dietata neprejavi choroba, ak nie, tak by som sla..
niektori lekari neockuju, ked je v rodine niekto chory, takze by som sa riadila podla toho... vsetci v rodine musia byt fit, a hlavne drobec... az tak ockovat...

farmacka
9. nov 2013

ano, nie je problem ockovanie odlozit...

zaza218
9. nov 2013

doktorka sama by mala povedat ze neockovat,ked je niekto v rodine chory tak dieta nema byt ockovane

cerez
9. nov 2013

My sme odložili. Syn bol zdravý, ale ja potom manžel a nakoniec dcéra sme si chorobou prešli. Dr. nám povedala, že malého nám nezaočkuje, lebo je veľká pravdepodobnosť, že môže aj on ochorieť. Takže by som poradila odložiť očkovanie.

luciferkax
9. nov 2013

Určite odložiť očkovanie o týžden, dva, kým nebudete všetci zdraví.. u nás doktorka ani neočkuje, ked vidí že súridenec či mama sú chorí

prevenar
9. nov 2013

ja by som odlozil ockovanie na vzdy , koli zachovaniu zdravia ako takeho.. na co stazovat zivot vlastnemu dietatu tym toxickym kokteilom , kt. vakciny obsahuju , ked netreba ?

janinna11
9. nov 2013

Ja som tiez pred mesiacom zrusila ockovanie, lebo maly som sopliky a starsi kasel, potom som cakala, kym nebudu 2 tyzdne zdravy, ale teraz som ochorela ja a tak zase musim odlozit. A i tak budem trvat na tom, aby nam spravili crp ambulatne pred zaockovanim.

aristka
9. nov 2013

ak je v rodine chorý určite odlož ,tvoje dieťatko môže byť v inkubačnej dobe ,vylieč sa počkaj týždeň a potom ak budete zdravý a dr. nebude po vyš.vidieť prekážky ,tak nie je problém očko ......a prevanar by si mal prv naštudovať základné veci anatómie a fyziológie a potom tu mudrovať a strašiť mamičky ....

banbulinka
10. máj 2017

Dobry vecer...citam tu vase prispevky no bohuzial sa nam stala taka vec..prave naopak ako pisete.Dcera ma3m.a tyzden druha dcera 11,5r. Mali nas ockovat v3m.ale bafala.som ze najmensia pokaslava..odlozila to lekarka a uzivali hedelix...tyzden nato sme isli na kontrolu ale uz aj zostarsou bolenie hrdla,nadcha bolenie oci a usi...myslela som ze ketze je najstarsia chora tak nebude ockovat....malinku zaockovali (vcera)a starsej vystavila Pn.a teras vnoci badam ze mala zacala mat nadchu a dost sucho as tak pisklavo kasle .../po ockovani zatial teplota nebola, len je nervoznejsia taka nesvoja kope nozkamaa nekludne spi...mam strach ze sa moze nieco stat ketze zacina byt chora a je cerstvo zaockovana ...od narodenia uz bola 2x chora...nadchu kasel zatial bez antibiotik...ake toto moze mat nasledky ze je je cerstvo zaockovana a hnet nato chora zostala.Snazim sa is snou von zakazdeho pocasia ..kvoli imunite ale aksi je to nanic...cele zle...