Maminy, ktoré majú neočkované deti
Prosím maminy, ktoré neočkovali svoje deti o názor. Ja som sa rozhodla neockovat, ale doktor ma presviedča aspoň na jednu vakcínu kde je tetanus, čierny kašeľ a tuším zaskrt. Ze sú to bežné choroby, ktoré môže dcérka dostať. Ste tu aj také, ktoré ste neočkovali vôbec nič? Prosím komentáre len k veci, bez posudzovania môjho rozhodnutia.
Áno, syn nie je vôbec očkovaný.
je to na tvojom rozhodnuti. my mame toto ockovanie nakolko tetanus mozes chytit bezne pri hrani sa v pieskovisku, v trave hocikde... zasa az tak by som neriskovala pri vlastnych detoch tie od roka som uz nedavala a normalne pisem dr. do karty vzdy ked je ockovanie ze odmietam ockovanie (u nas dopisem zo zdravotnych dovodov kedze mam chore deti) podpis datum a neriesi nik
u nas v skolke bol cierny kasel a cela skolka bola pre to zatvorena... moja je ockovana
Ano, sme tu aj take, nedali sme nic vôbec nic. A tu mmr co vam odporuca uz urcite nie.. je to jedno velke svinstvo co nam pichaju do deti a potom ked pridu bezmocní rodicia sa stazovat a zufalý hladat pomoc a priciny tak odbiju ze oni nic. A vakcinka ,,bezpecna"...
Ahojte, pozyvam vas dat like na moju stranku na facebooku: Ako sa nas zivot zmenil po ockovani...... ak mate negativne skusenosti, podelte sa s nami

Pridaj sa do skupinky Nesúhlas s povinným očkovaním a riziká očkovania. Je tam kopec mamičiek s plne neočko detičkami 🙂