icon

Maminy, ktoré majú neočkované deti

8. dec 2020

Prosím maminy, ktoré neočkovali svoje deti o názor. Ja som sa rozhodla neockovat, ale doktor ma presviedča aspoň na jednu vakcínu kde je tetanus, čierny kašeľ a tuším zaskrt. Ze sú to bežné choroby, ktoré môže dcérka dostať. Ste tu aj také, ktoré ste neočkovali vôbec nič? Prosím komentáre len k veci, bez posudzovania môjho rozhodnutia.

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
dr_smajlik
8. dec 2020

Pridaj sa do skupinky Nesúhlas s povinným očkovaním a riziká očkovania. Je tam kopec mamičiek s plne neočko detičkami 🙂

vroni
8. dec 2020

Áno, syn nie je vôbec očkovaný.

kacena4
8. dec 2020

je to na tvojom rozhodnuti. my mame toto ockovanie nakolko tetanus mozes chytit bezne pri hrani sa v pieskovisku, v trave hocikde... zasa az tak by som neriskovala pri vlastnych detoch tie od roka som uz nedavala a normalne pisem dr. do karty vzdy ked je ockovanie ze odmietam ockovanie (u nas dopisem zo zdravotnych dovodov kedze mam chore deti) podpis datum a neriesi nik

editjal
8. dec 2020

u nas v skolke bol cierny kasel a cela skolka bola pre to zatvorena... moja je ockovana

zooeynka
8. dec 2020

@editjal a dcera cierny kasel nechytila?

editjal
8. dec 2020

@zooeynka nie nechytila... ale kedze skolka podla zákona nemoze zistovať ktoré dieta je alebo nieje ockovane tak hygiena zatvorila celu skolku...

zooeynka
8. dec 2020

@editjal super...🙄

322sima123
7. feb 2021

Ano, sme tu aj take, nedali sme nic vôbec nic. A tu mmr co vam odporuca uz urcite nie.. je to jedno velke svinstvo co nam pichaju do deti a potom ked pridu bezmocní rodicia sa stazovat a zufalý hladat pomoc a priciny tak odbiju ze oni nic. A vakcinka ,,bezpecna"...

bejka90
13. feb 2021

Ahojte, pozyvam vas dat like na moju stranku na facebooku: Ako sa nas zivot zmenil po ockovani...... ak mate negativne skusenosti, podelte sa s nami