Máte viditeľné následky po očkovaní?
Prečítala som si veľa toho o očkovani dobre aj zle chcem pre svoje dieťa to najlepšie ako každá matka keď nezaockujem možno budem ľutovať keď zaockujem bojím sa nejakých následkov 😭 už o týždeň mame prvé očkovanie ja naozaj neviem už som tu riešila tuto tému ale chcem sa opýtať znovu máte nejaké podľa vás viditeľne následky po ockovaniach? Budem dávať len povinne ak by som teda dala žiadne navyše Nechcem
@didi35 🙂 ty si fakt smiesna... pises o sebe ako o megainteligentke , pritom nie si ochotna venovat tejto problematike ani hodiny studia, nieto roky ako ti, o ktorych si ty svoju pusinku obtieras...
Chces dokazy o ockovani - uz niekolko stran dozadu som ti tu poslala link na studie od chlapa, ktoreho si sama poskytla ako zdroj, kde pise o ucinnosti ockovania - chapem ze nie si ochotna citat dlhsie ako 2 minuty a uz just nie ked nieco vyvracia tvoje fanaticke presvedcenie ale odpust si potom aspon tieto tvoje vyhlasenia a la ja som tu vasilisa premudra a zvysok stado...
@ada309 Našťastie ešte chorí neboli a lieky nepotrebovali. Vystačila som si s cibuľovým sirupom a slanou vodou. Keď budú potrebovať, tak budú. Ale vakcíny nepotrebujú.
Na placebo by im prišli, to by nespravili. Zato do vakcín pre ľudí z tretieho sveta pridávajú všeličo, ani nechci vedieť.... veď Bill Gates sa priznal, že tým chce regulovať pôrodnosť, napríklad.
Zase nič vecne, to sú stále take laické argumenty, že keby to skodilo, tak to už dávno zakážu, moje dieťa to má a po ockovani neochorelo, plus tie mýty, ako nám očkovanie pomohlo. Tak kde sú teda tie vedecké dôkaz o účinnosti očkovania? Stále nič!
@didi35 pises o inych s inym nazorom ze su stado, o tych co s tebou suhlasia ako o inteligentnych etc... ergo z toho vyplyvaju veci, ktore pisem ja🙂
Skus sa vratit naspat, ja teraz nemam cas... len som prekvapena ze ked sem hadzes linky jedna radost tak len tie co podporuju tvoje nazory - mne trvalo najst ten link asi 1 minutu - zadala som si pritom tvojho autora a presla par studii ktore zverejnil - a ty pises ze nevies nic najst... ako fakt ma to prekvapuje lebo na nete je kopu studii odporujucich tvojim tvrdeniam - a su od realnych vyskumnikov a lekarov, nie od it-ckarov, homeopatov ci aktivistov....
ženy,je v poriadku ,že každý si prezentuje svoj názor,ale podaktorí ho prezentujete naozaj veľmi ostro až agresívne a to na dôveryhodnosti skutočne nepridáva ... vraj "šírite osvetu" ,no ja vidím len urážanie a osočovania každého,kto má iní názor.. stále sa tu len ohradzate nejakými pochybnými linkami a fanaticky dookola opakujete to isté...
v príspevku od kubko111 z 30.5.2018
je vyvrátených hneď niekoľko linkov,ktoré ste tu dali ... ale ako vždy,aj ten bol zvozeny pod čiernu zem a bol dourany ... bwt študent medicíny,budúci lekár nemá naštudované antivax linky a preto by nemal dostať ani diplom!
@ada309 súhlasím s tebou...veď ak by to malo byť fakt objektívne treba ľudom poskytnúť aj jednu aj druhú stranu mince....a nie im tlačit do hlavy len svoje presvedčenie...mne to fakt nedalo a to sa do diskusií veľmi nezapájam....ale niečo o vakcínach atď som pozrela....síce len nahodou(pretože nesedím hodiny na nete a v 5.mesiaci tehotenstva neštudujem o škodlivosti očkovania)....ale aj tak som dala dieťa zaočkovať je to moje presvedčenie, to že mu to nijak neublíži...a potom mi tu niekto napíše, že chúďa moje dieťa...čo si mám o tom myslieť....
@evittam v mojom pohľade áno...chceš aby bolo tvoje dieťa v choditku....kúpiš si ho....nechceš dať dieťa zaočkovať...zaplatíš si zato...nikto ti to dieťa predsa nasilu proti tvojej vôli neočkuje...alebo sa mýlim...a platíš zato že ideš podľa svojho presvedčenia....v jednom aj v druhom prípade...to je môj názor 😊
@kianka5 Veľmi zly príklad, prepac. To akoby si choditko nechcela ale aj tak zaň zaplatíš. Tak potom platme aj za to,ze sa rozhodneme nevziat si liek co nam lekar predpisal. Ano rozhodli sme sa na základe slobodnej vole tak nevidim dovod za to platit. Ja si nic nechcem v tomto prípade kupit. Platit za nic? To je zase moj nazor.😉
@evittam každá to berieme z iného uhla pohľadu...samozrejme ak by nebolo očkovanie povinné neplatila by si a platili by len tí, ktorí ho chcú....ale keďže sa to zatiaľ berie ako všeobecné ohrozenie musíš platiť ty ak ho nechceš...ale zasa povedz sme si otvorene....neockujú sa aj psy pravidelne proti besnote....a je to kvoli ľudom...a čo všetku tie zvieratá ktorých mäso sa v obchode predáva....nie sú očkované a všetky ostatné potraviny pestované a striekané jedna radosť....preventívne...ja sa bojím že skôr niečo takéto môže našim deťom ublížiť...sorry že zasa to poľnohospodárstvo...😊
@evittam rozhodla si sa podla slobodnej vole, ale v rozpore so zakonom, preto ta sankcia... cize neviem ci by som vobec o nejakej slobode hovorila. Mne sa tiez nepaci, ze platim za smeti, hoci mozem mat kludne zero waste domacnost, nepaci sa mi nas skolsky vzdelavaci system, ktory nici deti viac, ako ockovanie a x dalsich veci. A ja si naozaj nemyslim, ze ludia tu intelektualne dozreli natolko, aby mohli o takychto zasadnych veciach rozhodovat sami. Cest vynimkam. Osobne skor sledujem, ze tu funguje system, mam peniaze, mozem si to dovolit, tak pravidla ktore mi nevyhovuju obidem. Nestotoznujem sa s tym.
@dai Si veľmi vzťahovačná. Ja nie som osobná. Ovcou je ten, kto neštuduje a vyhrnie svojmu dieťaťu rukáv!! Nasleduje stádo.
Keď si študovala a aj tak si zaočkovala, tvoja voľba. Voilà!
Poznáš efekt stáda? Psychologický pojem. Efekt davu.
https://www.dama.cz/clanek/efekt-davu-proc-se-c...
Ja nikoho neurážam. Ovce nasledujú svojho vodcu, hoci by ich to malo stáť život.
Tiež by som bola ZA, aby nikoho do toho nenútili. Je to každého osobná voľba.
Už aj Ústavný súd Kolumbie rozhodol, že povinné očkovanie porušuje základné ľudské práva. Pôvodne sa podanie týkalo iba HPV vakcíny, no súd sa postavil voči povinnému očkovaniu ako takému. Podľa rozhodnutia súdu, štát nemôže prikazovať zdravotné zákroky, pretože by tým porušoval právo na zachovanie dôstojnosti. Zdravotný zákrok musí byť vždy dobrovoľný, na základe informovaného súhlasu.
https://www.thevaccinereaction.org/2017/08/mand...
The Constitutional Court in Colombia recently ruled that mandating the human papillomavirus (HPV) vaccine is unconstitutional.
Prinútili dievčatá očkovať sa proti HPV a poškodilo to ich zdravie:
There has been heightened concern about the HPV vaccine in Colombia since 2014 when more than 200 girls in the town of El Carmen de Bolivar in the northern part of the country were hospitalized after receiving the Gardasil vaccine. The girls, all between the ages of nine and 16 years old, came down with symptoms “ranging from fainting to numbness in the hands and headaches.”
Švédsky parlament zamietol návrhy ktoré mali sprísniť legislatívu a zaviesť očkovaciu povinnosť. Návrhy vzbudili odpor verejnosti, a to aj tej jej časti, ktorá síce schvaľuje očkovanie no odmieta akýkoľvek nátlak v tejto oblasti. Národný zdravotnícky výbor vysvetlil poslancom, že tieto návrhy sú v rozpore so švédskou ústavou ktorá garantuje v tejto veci slobodu rozhodovania.
V Poľsku sa uskutočnil mnohotisícový protestný pochod proti povinnému očkovaniu. Médiá udalosť prakticky ututlali.
https://www.youtube.com/watch?v=E5YjyrQj3pAV Taliansku sa konala veľká demonštrácia proti novému totalitnému očkovaciemu zákonu. Ďalšie demonštrácie sa chystajú. Protestujúci žiadajú bezpečnejšie a morálne prijateľné vakcíny a dôkladné pred-očkovacie vyšetrenia. Vyše 100 rodín hodlá požiadať o azyl v Rakúsku, viac než tisíc lekárov ohlásilo opustenie lekárskej komory.
Severné talianske regióny napadnú na ústavnom súde príšernú legislatívu o povinnom očkovaní.
A NAŠE OVEČKY SA KEDY SPAMATAJÚ?????
Ako je to v SR?
Parlament zamietol návrh Ľudovej Strany Naše Slovensko, ktorým malo byť zrušené pokutovanie rodičov za odmietnutie očkovania. Vypustenie návrhu z rokovania najviac presadzoval poslanec Zelník (SNS), predseda zdravotníckeho výboru známy svojím podnikaním v zdravotníctve. V jeho prejave sme počuli, nazvime to, "štandardnú zmes" mýtov a legiend - o kolektívnej imunite, úlohe očkovania v ústupe ochorení, epidémiách osýpok, mumpsu a záškrtu ktoré hrozia pri poklese zaočkovanosti, o štúdiách ktoré vraj vyvrátili súvis očkovania so závažnými následkami, počuli sme bagatelizovanie problému ortuti, hliníku, a najviac zo všetkého sa venoval manipulatívnemu marginalizovaniu kritikov povinného očkovania. Ľudskoprávnej rovine problému, ktorá je vzhľadom k návrhu kľúčová, sa prakticky nevenoval; ak v jeho prejave niečo chýbalo, tak to bol odborne preukázaný dôvod, prečo si ľudské práva Slovákov nezaslúžia taký rešpekt ako ľudské práva Nemcov, Rakúšanov, Britov a iných národov, ktoré majú očkovanie dlhodobo dobrovoľné. Pripomeňme, že parlament už dvakrát odmietol návrh na odškodňovanie obetí nežiaducich účinkov povinného očkovania. Štát prikazuje, no všetky následky nesie iba dieťa a rodina.
Dal sa zaočkovať proti hepB, o rok nato dostal sklerózu multiplex a o pár rokov nato zomrel.
Konečne!
Súdny dvor EÚ rozhodol, že v prípade nežiaducich účinkov ktoré nastali po očkovaní sa súdy nemusia riadiť iba nezvratne preukázateľnou kauzalitou (príčinnou súvislosťou) medzi očkovaním a zdravotnými komplikáciami, ale môžu rozhodovať aj na základe najpravdepodobnejšieho vysvetlenia, ak je časová súvislosť dobre preukázaná a z predložených dôkazov je zrejmé, že neexistuje žiadne iné hodnoverné vysvetlenie problémov, než očkovanie. Samozrejme, farmaceutickým lobistom sa toto rozhodnutie nepáči. Kritizuje ho o.i. vakcibarón Paul Offit, ktorého aktíva súvisiace s rotavírusovou vakcínou sa odhadujú na desiatky miliónov. Dosiaľ bolo pre úrady a súdy veľmi jednoduché, odmietnuť odškodnenie následkov nejakej vakcíny aj v navonok veľmi jednoznačných prípadoch, pretože preukázať príčinnú súvislosť podľa striktných vedeckých kritérií, a to v čase, keď už ťažkosti nastali, je pre pacienta úloha na hranici nemožného (napr. nedisponuje laboratórnymi výsledkami z času tesne pred očkovaním). Rozhodnutie súdu tak mierne vyrovná doterajšiu veľkú nerovnováhu práv v prospech pacientov. Systém odškodňovania na základe pravdepodobnosti už roky funguje napr. v Nemecku, a to dokonca u vakcín ktoré ani nie sú povinné ale iba štátom odporúčané (očkovanie je v Nemecku dobrovoľné).
https://curia.europa.eu/jcms/upload/docs/applic...
Where there is a lack of scientific consensus, the proof of the defect of the vaccine and of a causal link between the defect and the damage suffered may be made out by serious, specific and consistent evidence.
V talianskom provinčnom meste Pesaro sa na proteste proti šialenej očkovacej legislatíve zišlo 70000 ľudí. Som zvedavá, koľko by sa zišlo u nás. Ovečky!
Společnost pacientů s následky po očkování vydala tlačovú správu k demonštráciám, v ktorých Taliani protestujú proti šialenému očkovaciemu zákonu. Z textu: "Taliani poukazujú na priame napojenie vládnych činiteľov na nadnárodného výrobcu vakcín GlaxoSmithKline a obviňujú vládu z netransparentných zmien očkovacieho kalendára. Tomu sa výrazne podobá situácia v Českej republike, kde vedúci predstavitelia Českej vakcinologickej spoločnosti, ktorí zasadali v Národnej imunizačnej komisii (NIKO) a navrhovali súčasný očkovací kalendár, mali preukázatelne miliónové príjmy od farmaceutických firiem". Dodajme, že konflikty záujmov existujú aj u niektorých členov obdobnej Pracovnej skupiny pre imunizáciu pri ministerstve zdravotníctva SR.
Profesor Roman Prymula, námestník ministerstva zdravotníctva ČR, sa vyjadril súhlasne k zavedeniu zákona o odškodňovaní nežiaducich účinkov očkovania v ČR, hoci sa to zrejme nestihne v tomto volebnom období.
Podľa neho je trvalo ťažko postihnutých očkovaním nanajvýš 5!! detí za rok - počíta tam napr. zápaly mozgu s následkami a obrnu končatín. Súvislosť očkovania a autizmu alebo diabetu samozrejme rezolútne poprel, nuž ale berme to tak ako to je - toto je oficiálne minimum ktoré priznal najvyšší predstaviteľ očkovacích štruktúr v Českej republike (o.i. bývalý dlhoročný predseda českej očkovacej komisie i českej vakcinologickej spoločnosti).
Realita bude vzhľadom k údajom z príbalových letákov a známej podhlásenosti nežiaducich účinkov, ešte ďaleko horšia, než ukazuje oficiálna správa ŠÚKL, ktorú zachytáva aj časopis Dieťa (7-8/2017). V tomto zmysle, ako je možné povinne vyžadovať zákrok, ktorý aj podľa najvýznamnejšieho zástancu očkovania môže každoročne doživotne zmrzačiť 5 detí?
Možno sa diviť zodpovedným rodičom, že chcú tieto riziká podrobne zvážiť, kým dovolia lekárovi aby tento závažný imunobiologický zákrok vykonal?
A čerešnička na záver! Prymula tvrdí, že:
"..státní zdravotnictví má více informací než jedinec. "A je třeba zmínit, že stát musí v některých případech chránit dítě před vlastní matkou." HA-HA-HA!!!
Pilotná porovnávacia štúdia z Jackson state university, USA, zistila, že neočkované deti sú 4-násobne zdravšie než očkované.
http://www.oatext.com/pdf/JTS-3-186.pdf
Neočkované deti síce častejšie dostali čierny kašeľ alebo ovčie kiahne (v USA sa očkujú plošne), ale očkované deti zase častejšie prekonávali zápal pľúc, zápal stredného ucha, alergie a neurovývojové poruchy.
The vaccinated were less likely than the unvaccinated to have been diagnosed with chickenpox and pertussis, but more likely to have been
diagnosed with pneumonia, otitis media, allergies and neurodevelopmental disorders (NDD).
Najhoršie na tom boli očkované predčasniatka, u ktorých bol výskyt neurovývojových porúch takmer 7-násobne vyšší.
Zdá sa, že predčasné narodenie spoločne s očkovaním vytvárajú veľmi zlý synergický efekt. Kritici očkovania dávno upozorňovali, že predčasne narodené deti majú imunitný systém vo veľmi nezrelom stave a preto by sa aj k očkovaniu malo pristupovať opatrnejšie, a nie hlava-nehlava v rámci tabuľkového kalendára.
A hlavne že u nás nútia očkovať aj predčasne narodené deti. Síce neskôr, ale očkujú.
Kedy sa slovenské úrady odhodlajú porovnať zdravie očkovaných a neočkovaných? Veď vďaka nimi vytvorenému udavačskému systému majú dostatok informácií o neočkovaných deťoch. Zdravotný systém má zase presné informácie o tom, aké choroby ktoré dieťa prekonalo. V čom je teda problém? Boja sa nepríjemných odhalení?
Z abstractu:
While vaccination remained significantly associated with NDD after controlling for
other factors, preterm birth coupled with vaccination was associated with an apparent synergistic increase in the odds of NDD.
Further research involving larger, independent samples and stronger research designs is needed to verify and understand these unexpected findings in order to optimize the impact of vaccines on children’s health.
Tak teda nech skúmajú!!! Ja odpoveď poznám už teraz. Stačí mi porovnať moje deti a bratove deti..
Chorvátska tlač zverejnila závažný rozhovor Médiá klamú, deti v Rumunsku zomreli od hladu a ťažkých chorôb, nie na osýpky.
Imunológ Dr. Srecko Sladoljev, známy ako informátor o korupčných škandáloch, opísal zamlčiavané okolnosti medializovaných 17-tich úmrtí "na osýpky", ktoré boli v médiách zneužité na očkovaciu propagandu - obviňovanie kritikov očkovania a zastrašenie obyvateľstva, aby sa dalo zaočkovať, pretože dôvera v očkovanie klesá.
Ako sa predpokladalo, osýpky vypukli u kočovných Rómov. Lenže ochorenie si priniesli z Talianska, čiže tvrdenia o "poklese zaočkovanosti v Rumunsku" ako príčine epidémie sú zavádzajúce. Ďalej Dr. Sladoljev pospájal z útržkovitých informácií celistvejší obraz o obetiach.
Podľa neho, obete nezomreli na osýpky, tie boli len poslednou kvapkou v ich katastrofálnom stave. 27-ročná žena mala AIDS. Deti už aj bez osýpok zomierali - mali viaceré ochorenia, napr. tuberkulózu, a najmä trpeli ťažkou podvýživou, napríklad ročné dieťa dosahovalo hmotnosť 6 kilogramov! Európske centrum pre kontrolu ochorení síce priznáva, že všetky úmrtia nastali u osôb s vážne narušenou imunitou alebo súbežnými ochoreniami, no nijako bližšie to nešpecifikuje.
Médiá prevažne zatajili tieto informácie. Dr. Sladoljev tvrdo kritizuje medzinárodné inštitúcie, ktoré aj deťom v rozvojových krajinách napichajú vakcíny, ale nechajú ich zomierať od hladu.
Vo Švajčiarsku zaznamenali prvé úmrtie na osýpky od roku 2009. Obeťou bol mladý dospelý očkovaný človek. Leukémia a jej liečba natoľko oslabili jeho imunitu, že podľahol ochoreniu, proti ktorému bol očkovaný.