Môže byť dieťa 2 dni po očkovaní podráždené až zlostné?
Mala bola vcera ockovana priorixom tetra,a uz druhy den je ako vymenena! Je placliva,hneva sa kvoli vsetkemu,normalne az zuri. Moze to mat spojitost?ako reagovat?trva to len druhy den ale som z toho vycerpana,vsetko odmieta-obliect sa,hrat sa atd.
Skus cipok viburcol...a moze to byt z ockovania samozrejme ☹
pravdaze moze ☹ pribalovy letak si si pozrela aspon? o moznych vedlajsich ucinkoch..
AJ jsa sa prikláňam, že je to očkovaním. Veď dostala toľko jedu do tak malého telíčka. Vyskúšaj ju prečistiť homeopatikami. Vola sa to Thuja http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/detail/thu...
Ked je to iba dva dni tak to je dobre. U nas to bolo vzdy niekolko tyzdnov.
MNe zostalo dieta po ockovani ako vymenene ☹ ☹ 😠 😠
ano moze, ale moj syn taketo priznaky nemal. Mozno ju boli vpich, daj jej nurofen cipok alebo sirup, to by ju malo aj ukludnit. Podla mna pripomienka od "zaockujteajslnko" je totalne nechutna. To ti tym akoze chcel pomoct?
môže a to ste ešte dopadli velmi dobre... 😔
moj maly prestal po ockovani pekne spat....skus proti bolesti panadol al nurofen a homeopaticke cipky viburcol a tiez tu thuyu aj do buducnosti-den pred,v ten den, a den po ockovani...

Daj to ako diskusiu a ja osobne.by som to skusila zistit stlacenim toho miesta kde ju.pichli uvidis reakciu pripadne zmeraj tepkotu dalsia vec.zuby mozu jej ist a v spojeni z ockovanim moze byt citlivejsia a dalsia vec skus jej dat sirup alebo cipok ak sa ukludni tak ju nieco boli