Ockovanie cca pred 14 dnami to 15 mesacne. Strava a pracie prostriedky nic nove. Dakujem. Len vysyp.
my sme mali koznu reakciu na to ockovanie v 15m , ale mali sme male vyrazky-bodky, ktore potom zmizli. Bolo to pri obidvoch detoch a pri oboch po 10-14dnoch od ockovania. neboli sme s tym u lekara. Skuste dat fenistil ci to zmizne, ak nie, radsej k mudr. nech to zaznamena do karty ;) *teploty sme po tomto ockovani nemali
ano moze to byt ... ja by som nedavala fenistil ale pekne k lekarovi nech sa to zaznaci do karty dietata a pri dalsom ockovani MMR treba byt opatrny ... a trvat na to aby to zapisali ze je to po ockovani MMR ... tu mas pribalovy letak s neziaducimi ucinkami
http://www.liekinfo.sk/liek-priorix-plv-iol-1x0...
lekari to zvyknu podcenovat a neznacit ale z mojich skusenosti mali sme to tiez pri prvej MMR a pri druhej to bolo o hodne horsie.....
My sme to mali pred mesiacom ovela viac tak som isla ku doktorke a dala iba fenistil povedala že to može byt aj alegria na jedlo že sa nieco spojilo inak ako vzdy na druhy den uz bolo iba malicko a další už nič A že tasty by sa aj tak robili az v 3 rokoch
moja toto má z jedla, môže sa stať, že síce nejedla nič nové, ale napr. ovocie bolo niečim postriekané, moja to má pravdepodobne z mandarínok, alebo z medu v jedlách, čo je a na 100% keď sa spotí, keď je teplejšie
my sme to mali z kazdodenneho kupania. tak teraz kupeme 2 x tyzdenne a natierame sa mastnym kremom a je to fajn. my sme to mali z vysusenej pokozky
moze... a nemusi
To už sú aké náhody, že toooľko detí má alergiu na jedlo práve 14-dní po očkovaní MMR-kou
Moze byt alergia na nieco v ockovacej latke. Kamoskinej znamej to zistili ale neviem po ktorej vakcine. Inac dcera ma takuto zihlavku z jedla - histaminova intolerancia. Je dobre ohlasit to doktorke nech sa to zaznaci k ockovaniu. A kludne fenistil k tomu. Nam kozna na zihlavku povedala ze radsej dat to antihiataminikum (napr fenistil) lebo moze aj vnutri nieco opuchat.
Toto vyzerá ako žihlavka ,ak by to bolo po očku ,bolo by to bezprostredne a nie po 14tich dňoch...inak po mmr je možné očakávať jemný výsyp.ale toto podla fotky je alerg.reakcia na niečo,ak je to takéto rozsiahle ,mal by to vidieť lekár,predsa ide o malé dieťa
samozrejme ,ze moze a s vysokou pravdepodobnostou aj je . vyzera to ma zaciatok atopickeho ekzemu - autoimunna porucha sposobena ockovanim .
moze to byt vsak aj reakcia na nejaku inu chemikaliu - potravinu . uvidis podla toho ako sa to bude vyvijat dalej . pre buducnost by som odporucal neriskovat zdravie dietata a zvazit ukoncenie ockovania . ak si chces o teme nieco nastudovat , tak tu najdes vsetko potrebne. https://www.modrykonik.sk/group/1799/
Jasne, aj my sme mali po cca 11 dnoch...ale neinfekcne osypky...aspon tak to nazyvaju toto vyzera skor ako ruzienka
Myslim, ze ano. Skoc zajtra k Dr.ale mne nasa povedala, ze sa to moze objavit