icon

Nechápem mamičky, ktoré neočkujú svoje detičky

mischell333
17. dec 2021

Pekný deň želám... 🙂 nechcem sa dotknúť nikoho chcem sa vyrozprávať....
Och... Niektoré mamičky nechápem že neočkuju svoje detičky ja som zdravotná sestra čakám 3 babo a nikdy by som sa nerozhodla svoje detičky neočkovať och je to smutné. Veru :( :(
Je my smutno z takých mamičiek...
Ja mam 2 a majú komplet všetko a ešte aj budú mať časom.. A sú zdravé 🙂
A aj 3 bude mať všetko 💛💛💛

petamich
17. dec 2021

nechcem skutocne rypat ani sa ta dotknut, uprimne ma to zaujima, prosim ta na co je dobry takyto prispevok? mne osobne je to jedno ale je toto skutocne informacia, ktoru potrebujes zdielat?
a mimochodom je to kazdeho osobna vec, ak ma taka matka na to svoje dovody, ktorym veri, my si o tom mozeme mysliet co chceme, jej dieta a jej zodpovednost 🤷‍♀️
ale teda gratulujem a tesim sa, ze ty si takato zodpovedna ❤️ alebo vlastne aky privlastok sa na to hodi

vanda323
17. dec 2021

@mischell333 Ahojky, ja mám detičky zaočkované.
Nechcem sa ťa dotknúť, ale čo ťa do nich?
Je to ich rozhodnutie, ich detičky za ktoré zodpovedajú.
Ak sa tak rozhodli asi majú dôvod nemyslíš?

lucia147852
17. dec 2021

Asi preto nechápeš, že ani jedno z tvojich deti nemalo vážne nežiadúce účinky. Keby malo, tak by si to videla ináč. A úprimne absolútne zbytočný príspevok. Tvoje dieťa, tvoje rozhodnutie. Iného dieťa jeho rozhodnutie. Každý si nesie za svoje rozhodnutia následky sám.

adka176
17. dec 2021

Tiež si myslím, že zbytočná téma a keď sa do Teba pustia antivaxy, tak s plačom budeš prosiť admina, aby vymazal tému....lebo antivaxy ťa tu udupú.... zožerú doslova a do písmena

alzbetka83
17. dec 2021

@mischell333 Tiež sa nechcem dotknúť,ale na čo je toto dobré?

0silvia0
17. dec 2021

@mischell333 mas naozaj krasne deti. Ale nemusis mat starost o vsetky deti sveta, ved predsa maju svojich rodicov.

ella_price
17. dec 2021

V prvom rade sú matky oboznámené so všetkými vyšetreniami, ktoré dieťa potrebuje. To, že sa pre to rozhodli viesť zdravie dieťaťa ako ho vedú, do toho nikoho nič nie je.
Možno majú niektoré na to svoje vážne dôvody, ale naozaj takéto zbytočné diskusie by si ľudia už mohli odpustiť a starať sa hlavne o seba.

stanulienkat
17. dec 2021

Vymyslený profil-troll na rozdúchavanie vášni, ešte k tomu gramatické chyby.

tina4931
17. dec 2021

Ľudia moji,už sa zamyslite nad sebou,čo sem pridávate. Stačilo.

mery333
17. dec 2021

@ella_price úplný súhlas s Tebou ... a ty vážená autorka ŽI NECHAJ ŽIŤ ... Moja rada je - neodsuzduj, staraj sa o seba a pozemetaj si najskôr pred svojím prahom a bude ti lepsie. Kto Ti dal právo hodnotiť a starať sa o druhých. Pánbožko mi dal slobodnú vôľu a dovoľ mi sa rozhodnúť samú, čo je pre mňa a moje deti najlepšie.

Včera v mainstreeme info, že už na SK priviezli vakcíny pre deti proti tej najhoršej chorobe, aká kedy postihla ľudstvo.
Btw. si ZAPLATENÝ TROL, ktorý chodí šmejdiť a rozduchávať vášne už aj tak v emóciách vybičovanej spoločnosti?

tina4931
17. dec 2021

@mery333 určite je,takýchto ľudí je dosť na soc.sietach. Lebo nikto kompletný nenapíše takýto status len tak.

fluffy18
17. dec 2021

@mischell333 rozumiem tomu, že na to máte takýto názor. Osobne sa Vás asi nedotýka problém ochorení deti alebo Vás samotnej. Ja sama som bola zdravá a nikdy som neuvažovala nad tým aby som niekedy keď budem mat deti odmietala očkovanie. Po spontánnom potrate som však už nemohla otehotnieť a zistili mi autoimunitne ochorenia , ktoré podľa slov lekárov mám spustené od potratu, keďže som takými problémami nikdy netrpela. Napokon sa mi podarilo otehotnieť po liečbe , ktorá má stala veľa síl ( hlavne psychických) a vlasov 🥲. Celé tehotenstvo som brala 4x denne rôzne lieky a chodila k 4 lekárom raz do mesiaca. Keď sa mi narodila dcérka, tak prvé o čom som začala rozmyslat bolo , či bude zdravá a dúfať , že po mne nezdedila ochorenia, keďže sú geneticky podmienene a nemusia prepuknúť ale aj môžu. Pred prvým očkovaním sme šli s malou na krec trec test , ktorý dopadol dobre. O ďalšom ockovani mmr vakcinou ale presvedcena niesom, nakoľko poznám osobne ženu, ktorej jedine dieťa dostalo týždeň po ockovani bolesti a opuchy nožičiek. Doteraz jej pichá do nôh injekcie a prognóza lekárov je , ze sa to možno zlepší keďže je to mladý organizmus. Ja sama trpim bolesťami kĺbov a neviem si predstaviť , že by tým istým malo prechádzať aj moje malé dievčatko. Detto sa obávam tejto vakcíny keď som si prečítala dokument k vakcíne a píše sa v ňom , že sa má zvážiť jej pôda ke ľuďom s imunodeficienciou. Čo samozrejme lekar nemá ako vedieť pokial deťom nespravia komplexne vyšetrenia, čo by zasa stalo poisťovne kopec peňazí, takze z môjho pohladu ako matky , ktorá ochorela kvôli prekonanemu silnému zápalu na ochorenia, ktoré sú genetické sa obávam dať zaočkovať dieťa vakcinou , ktorá tieto zápaly môže spustiť v tele malého dieťaťa s imunitou , ktorá nieje ešte v 15 mesiacoch taká silná. Prikladám link na dokument k mmr vakcíne. https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-...

mischell333
autor
17. dec 2021

@fluffy18 ja som predvedčena že vakcíny sú dobré ako lekár... Ale každý si vytvorí názor o tom svoj no

lucia147852
17. dec 2021

@mischell333 ako lekár by si nemala byť presvedčená o jednom možnom variante, ale mala by si sa na to pozerať aj objektívne. Potom to na svk tak vyzerá že lekári nehlásia NU, lebo veď neexistujú podľa nich. A nech sa stane čokoľvek, tak dr vlastne nevie z čoho, ale z princípu to z očkovania nie je. Je rozdiel tvrdiť, že niečo ma väčší benefit ako riziko a je rozdiel tvrdiť, že niečo je úplne super a neškodne. Su ľudia, ktorý môžu mať následky aj po blbom paralene.

fluffy18
18. dec 2021

@mischell333 úprimne ? Lekárom už nedôverujem po tom , čo mám trvale následky vďaka ich “pomocí”. Kedysi by som dala na ich slova ale už viem , že nieste vsevediaci a čo lekár to iný názor. Preto si zisťujem informácie a názory už od viacerych lekárov Hlavne takých , ktori majú dlhoročne skúsenosti a prax.

fluffy18
18. dec 2021

@mischell333 ešte by som sa chcela opýtať , prečo sko lekári neinformujete rodičov o možných rizikách vakcíny a neposielate deti napríklad na ten krec trec test ? Alebo tedy aký je Vás názor ako lekárky na to, čo sa píše v tom dokumente k vakcíne mmr , že ľudia s imunodeficienciou majú zvážiť podanie vakcíny ? Hmmm mne to proste hlava neberie,,,

ella_price
18. dec 2021

Už si si vymazala tie fotky čo si ukradla z internetu? 😆😆

mery333
Autor odpoveď zmazal