Dobre ránko prosím Vás aké máte skúsenosti po očkovaní deti 13rokov?dcéra včera celý deň prespala a nad ránom mi začala vraciat a preháňa ju na veľkú ďakujem za odpovede
Ani my nič. Boli sme už aj na hpv očkovanie a ani tam nič. Pospať si pospala hneď ako sme prišli no únava po pár hodinách odznela.
@kamatopo my sme boli pred mesiacom na druhú dávku hpv a v pohode a včera po mesiaci na to povinné očkovanie a vnoci začala zvracat
@sonula6566 to nemusí súvisieť s očkovaním, vracanie je skôr z pokazeného zaludka
Aha, teraz sa troška starácam. Proti čomu ste boli teraz zaočkovaní. Moja dcéra bola pred rokom ako dovŕšila 12 na trojkombináciu. O mesiac na hpv a po pol roku na druhú hpv. Je ešte dáke ďalšie?
Skus jej dat probiotika. Ono to môže naozaj súvisieť s dakou virozou. Ú nás je toho teraz na okolí dosť. Kľudne mohla včera chytiť niečo v ordinácii.
@luliu,, trojkombináciu,, dáko prehliadam. Autorka píše o povinnom očkovaní a to mi sme absolvovali ešte pred hpv. Preto sa pytam o čo presne išlo 😉. Ale ďakujem za tvoje usmernenie🤣 už som sa lekla že je ďalšie očkovanie po 13 rokom. Ale vidím že je to v 13 roku. Ale nechám predsa len autorku nech mi to ak bude chcieť vysvetli.
@kamatopo dakujem pôjdem kúpiť probiotika
@kamatopo prepáč ja sa niekedy zle vyjadrujem vera sne boli na povinné očkovanie 13rocne a pred mesiacom na posledné ockovanie na hpv
@sonula6566 nám to dala doktorka opačne najskôr povinné a potom proti hpv. Určite držím palce a všetko bude ok✊. A pri najhoršom by som išla na pohotovosť.
@kamatopo ďakujem moc teraz zaspala tak uvidím keď tak zbehneme na pohotovost
Podla mna ste nieco lapli u lekara, nam sa to podarilo, 20 min tam ockovanie a taka grcacka potom, z ocko to nebolo, nakolko hned po 24 hod od dietata som to dostala aj ja a potom dalsich 24 hod cca muz. Tam sa chytis klucky a mas nieco
Ale ved ma 13r, treba najprv zakladnu domacu liecbu, nie hned pohotovost. Probiotika Nekadex alebo Enterol alebo Probiofix inum (nie ine), Tasectan alebo Smecta na zahustenur stolicr, kludne Kinedryl ked aj zvracia, rehydratacny roztok a setriaca dieta (a cim skor realimentovat, nech nie je tyzden na tycinkach a ciernom caji). Tekutiny po troche ako bude tolerovat a sleduj znamky dehydratacie, nech oddychuje. Taketo NU sa radia medzi caste pri ockovacej latke Boostrix (vid v spc vakciny na adc.sk), ale moze byt ze je to viroza, kazdopadnr postup je rovnaky.
Moja dcéra vracala keď bola ako 6 ročná na tom povinnom
Syn mal po nom 24 hodin horucku nad 39,5. Bol v takom hroznom stave, ze podla jeho slov: radsej by siel do skoly ako takto dopadnut. Tiez som necakala taky stav, predtym maval teplotu po ockovani, ale teraz nevladal ani na nohach stat.
@dadushka007 aj moja dcéra cely deň spi našťastie už nezvracia
@sonula6566 nemali sme žiadne.