Obavy z MMR očkovania
Skúsim opísať situáciu a zaujíma ma váš názor na očkovanie MMR. V rodine máme "diagnózy". Moja sestra je asperger (vyskofunkčný ale s úzkostnou poruchou a ADHD). Bratranec má jedno dieťa zdravé, druhé buď detský autizmus alebo NKS.
Ja mám dve deti, jedno zdravé (plne očkované) a druhé sa zatial tiež javí úplne v poriadku - má 13 mesiacov, reaguje na meno, očný kontakt super, zdiela hru, pozornosť, hrá sa funkčne, používa cca 7-8 funkčných slov a dalšie pomaly naskakujú. Ukazuje prstom, napodobní zvieratká, ukáže v knižke psa, mačku, na fotke mamu, otca, babku atď. Dá pápá, indiána, aký veľký narastie. S jedlom žiadny problém, hrubá motorika v poriadku (chodí od 10m), jemná tiež - kŕmi sa sám s lyžičkou, pinzetový uchop.. Má rád ľudí aj deti
Ale neviem prečo mám hrozný strach ho dať zaočkovať MMR vakcínou.. ostatné očkovanie povinné má.
Myslíte, že aj u takto dobre rozbehnutého dieťaťa by sa mohol "spustiť" autizmus? (Nakoľko niečo v tej genetike asi máme..)
@domi995 čiže to dievčatko by zomrelo tak či tak, jeho rodičia boli o potrate rozhodnutí. časť jej orgánov už 60rokov slúži na výrobu vakcín proti chorobám, na ktoré sa zomiera (to, že lekári rodičov neupozornili, že telo plodu použijú na ďalšie účely, asi nevyzerá teraz byť správne, vtedy to možno neriešili)
Verím, že s tým môže mať niekto problém..
A v tomto článku píšu, že proti rubeole (ktorú keď dostanú tehotné ženy, dôjde k poškodeniu plodu) napríklad alternatíva neexistuje.
https://plus7dni.pluska.sk/veda-a-zdravie/vakci... (ok plus 7 dní asi neznie ako vedecký časopis.. 🙂)
@domi995 čiže to dievčatko by zomrelo tak či tak, jeho rodičia boli o potrate rozhodnutí. časť jej orgánov už 60rokov slúži na výrobu vakcín proti chorobám, na ktoré sa zomiera (to, že lekári rodičov neupozornili, že telo plodu použijú na ďalšie účely, asi nevyzerá teraz byť správne, vtedy to možno neriešili)
A v tomto článku píšu, že proti rubeole (ktorú keď dostanú tehotné ženy, dôjde k poškodeniu plodu) napríklad alternatíva neexistuje.
https://plus7dni.pluska.sk/veda-a-zdravie/vakci... (ok plus 7 dní asi neznie ako vedecký časopis.. 🙂)
@mirka0677 existuje, vakcína s názvom Takahashi z Japonska z králika. Prečo sa nerozšíri do celého sveta? Alebo celkovo všetky alternatívy?
@mirka0677 existuje, vakcína s názvom Takahashi z Japonska z králika. Prečo sa nerozšíri do celého sveta? Alebo celkovo všetky alternatívy?
@domi995 vieš čo, našla som len vakcinu Takahashi proti ovčím kiahňam, nie proti osypkam. https://en.wikipedia.org/wiki/Michiaki_Takahashi ( inak o japonsku koluje dosť chýrov, akože zakázali očkovanie do dvoch rokov a tak podobne...čo nie je pravda ) Ak niečo také exituje, ako alternatívy k vakcínam proti mmr, tak ozaj neviem, prečo by sa to nesnažili používať. keď už pre nič iné, tak kvôli veriacim rodičom, ktorí by svoje deti inak očkovať dali.
@mirka0677 ešte odporúčam prečítať si toto, nie je to len jedno dievčatko
https://slovenskydohovorzarodinu.sk/clanky/potr...
Píšeš, že to dievčatko by zomrelo tak či tak. Pravdepodobne áno, keď sa tak rodičia rozhodli. Ale keď využívam vakcíny, ktoré ju využívajú (či už ide len o vyzkum alebo, že sa tam priamo nachádza), je to spoluúčasť so zlom. Aj keď bol potrat vykonaný v minulosti, bunkové línie odvodené z tohto aktu (napr. MRC-5, WI-38) zostávajú spojené s pôvodným zlým skutkom. Je tam proste duchovné puto. Je to nepriama spoluúčasť, ale keď mám o tom vedomosť (iné je, keď dáš zaočkovať z nevedomosti),môžu vzniknúť rodové záťaže. Cieľ neospravedlňuje prostriedky. Každý človek, od počatia po prirodzenú smrť, má nedotknuteľnú dôstojnosť.
Použitie pozostatkov alebo tkanív z plodu ako "materiálu" narúša túto dôstojnosť a zotročuje jeho telo vedeckým cieľom – čo je neprípustné.
@domi995 vieš čo, našla som len vakcinu Takahashi proti ovčím kiahňam, nie proti osypkam. https://en.wikipedia.org/wiki/Michiaki_Takahashi ( inak o japonsku koluje dosť chýrov, akože zakázali očkovanie do dvoch rokov a tak podobne...čo nie je pravda ) Ak niečo také exituje, ako alternatívy k vakcínam proti mmr, tak ozaj neviem, prečo by sa to nesnažili používať. keď už pre nič iné, tak kvôli veriacim rodičom, ktorí by svoje deti inak očkovať dali.
@mirka0677 skús dať do Google "Takahashi Rubella vaccine"
Akoze neverim že toto všetko dokaže 13 mesačne dieta 😳, oproti tomu mam potom dost zaostale deti 😂( vtip) su ockovane MMR, starsia uz aj preočkovana v 6 roku, žiadne vedľajšie učinky nemali.
@nyphadora 🤣🤣 veď nehovorím, že recituje basničky. Ale 7-8 slov a zvuky zvierat je myslim primerané veku
Ahoj, keď sa pýtaš na názor..
Mám dve deti, prvé je očkované na mmr, druhé nie. Dôvod neočkovabia druhého dieťaťa je, že MMR vakcína obsahuje kmeň, ktorý je rozmnožený na ľudských bunkách z umelého potratu. Som veriaca a verím, že duchovný svet je reálnejší než tento v ktorom žijeme, preto som názoru, že aj toto má podieľ. Tiež si myslím, že nočné desy majú súvis s touto vakcínou ale to ešte nemám osobne potvrdené. Prečo som dala prvé dieťatko zaočkovať? Lebo som ešte nemala túto informáciu, v tej dobe som sa o to nezaujímala. Prepuklo to až vakcinaciou proti covid-19.
@domi995 ale to, ze taky clovek je hrozba pre tehotnu zenu a posle ju rovno na potrat skrz tazke poskodenie a pravdepodobne umrtie plodu je uz oki… napr rubeola presne toto sposobuje, do cca 21tt to dieta nema sancu nejak lepsie prezit, ak sa matka nakazi rubeolou a nema dost protilatok
@mirka0677 ešte odporúčam prečítať si toto, nie je to len jedno dievčatko
https://slovenskydohovorzarodinu.sk/clanky/potr...
Píšeš, že to dievčatko by zomrelo tak či tak. Pravdepodobne áno, keď sa tak rodičia rozhodli. Ale keď využívam vakcíny, ktoré ju využívajú (či už ide len o vyzkum alebo, že sa tam priamo nachádza), je to spoluúčasť so zlom. Aj keď bol potrat vykonaný v minulosti, bunkové línie odvodené z tohto aktu (napr. MRC-5, WI-38) zostávajú spojené s pôvodným zlým skutkom. Je tam proste duchovné puto. Je to nepriama spoluúčasť, ale keď mám o tom vedomosť (iné je, keď dáš zaočkovať z nevedomosti),môžu vzniknúť rodové záťaže. Cieľ neospravedlňuje prostriedky. Každý človek, od počatia po prirodzenú smrť, má nedotknuteľnú dôstojnosť.
Použitie pozostatkov alebo tkanív z plodu ako "materiálu" narúša túto dôstojnosť a zotročuje jeho telo vedeckým cieľom – čo je neprípustné.
@domi995 neviem ci si katolicka ale odporucam ti pozriet si aj to co hovori Papezska akademia pre zivot na tuto temu..a zjavne je to s tym,co zdielas ty,dost rozpor.netreba verit vsetkym bludom,zdroje treba overovat...alebo odporucam oslovit moralneho teologa a nie zdielat konspiracne weby..
Ahojte, v rámci mojej dizertačnej práce realizujem výskum zameraný na očkovanie. Vzorkou sú rodičia detí do 5 rokov/osoby v očakávaní. Veľmi by nám pomohlo keby ste si našli pár minút na vyplnenie dotazníka nižšie a podelili sa s nami o svoj pohľad.
Ďakujem! 🙂 https://forms.office.com/e/TzDVi3gsaQ

Ja som staršiemu túto vakcínu posúvala až po treťom roku. Mladšej taktiež. Zatiaľ ma 17 mesiacov. U nás v rodine bol tiež prípad - do očkovania MMR zdravé dieťa. Opkovalo, začínalo hovoriť, zdieľne, pinzetovy uchop…do mesiaca po očkovaní ako vymenená. Je už roky po očkovaní, dostávali sa pomaly z toho po 5 rokoch. Nastal veľký regres vo všetkom. Keď som pri prvom synovi riesila s doktorkou či skrz situáciu v rodine dieťa očkovať alebo nie, doktorka mi odporučila odklad očkovania.