Obavy z očkovania a neočkovania
Po precitani vsetkeho mozneho, tu ci inde mam strach dieta zaockovat. Mame za sebou ockovanie cca v 3 m. a 6 m. a najblizsie nas caka v novembri. Ale desim sa tych neziaducich ucinkov, ktore mozu a nemusia nastat. Na druhej strane si kladiem otazku, ci sa nahodou nieco nestane, ked ju zaockovat nedam. Pediatricka tvrdí, dieta vystavim velkemu riziku, ak ho zaockovat nedam. Vraj to, co tu pisu mamicky (neziaduce ucinky po ockovani), su výmysly.
Tak napr aj platon, wilde, michelangello, schubert... A kopa dalsich genialnych umelcov...
No,ved tych..total maxi vypadok..ale,Mena nie Su dolezite..len to,ze ockovanie za homosexuality urcite nemoze,ta yu Nola vzdy,ved na,ostrove lesbos kto zil? Lesbicky! A vtedy sa ockovalo? Asi ze,nie. Jedine,ze by pred nami,historia daco ukryvala.
Na ostrove lesbos nezili lesbicky- zila tam sapfo, najznamejsia poetka antiky-motlidba k afrodite - dochovana v zlomkoch hovori o lesbickej laske 🙂 tolko z umenovedneho okienka, nech je v tej teme aspon naznak kultury 🙂
Tym si nie som celkom ista.. Celu antiku spaval kazdy kazdym, vela zlomkov ma venovanych muzom. Ze spavala so zenami je fakt, ale v tom obdobi to neznamenalo homosexualitu. Antika bola z dnesneho pohladu dost amoralna... 🙂) Sokrates spaval s platom, pricom sokrates bol heterosexual a platon gay. Bolo to sucastou studia 🙂
.... dovolila som si hodiť sem túto stránku z obdobnej diskusie od prispievateľky @saska.t .... 😉
http://personal.tucna.net/ aj toto je dobre napísané.......
@michaelamilan toto čo si dala tu už bolo aj v iných témach ,pozri alebo aj iný zdroj ako av ...je to vykonštruované av celé...
@michaelamilan To som precitala cele este vcera. Velmi dobra analyza toho ako se prisposobuju udaje tomu co nimi chcem dokazat.
Ja som si odzila svoje v tej dobe, ked sa pripustala len jedna pravda a kazdy kto nebol s nami bol triedny nepriatel. Tieto neockovanky by sa do nej uzasne hodili. Mna taketo prevracanie dokazov na svoj obraz uz neprekvapi.
V kazdom tom letaku, co som hore uviedla je aj statisticke zhodnotenie pripadnych vedlajsich ucinkov, interakcii a neziaducich ucinkov. Kto ma trochu chosmesa v hlave, precita si viac. Zhodnoti pre aj proti a rozhodne sa. Niekto sa zaradi do stada, lebo sa tam citi bezpecne, niekto preto ze sa to nosi. Ja este stale citam, patram, ze ako to je s tymi neziaducimi ucinkami ockovania (a nielem na Konovi, lebo tu to ma od relevantnych informacii daleko ako Sahara od Antarktidy...) a este stale nie som presvedcena, ze rizika ockovat prevysuju rizila neockovania.
Ale rozhodne ma pobavia taketo pseudoargumenty ako homosexualita z ockovania. Som priemerne vzdelana, snazim sa den za dnom si udrziavat vseobecny prehlad ale toot ma polozila do kolien. Takuto kravinu moze zozrat len hus, ktora okrem Noveho casu neprecitala za poslednych 20 rokov nic.
@zigzag Kukám, že si z Prešova. Mám rada to mesto a aj Prešovčanov, mám tam aj rodinu, tak to neber, že som zaujatá, ale...
Aby Ťa to vyškieranie neprešlo o nejaký čas, keď zaočkovanosť prešovských rómov výrazne klesne po zrušení PO. Ona sa možno bude blížiť k nule ☹ To bude "sranda". Nemusím Ti vysvetľovať, ako táto skupina žije, v akých podmienkach...
takze uz aj homosexualita je kvoli ockovaniu ? 😀 citam v inej teme, ze activia je hotovy JED... tak bacha na nu 😀 cakam, kedy sa tu docitam, ze aj "dnesny dazd ci inflacia" je kvoli ockovaniu .... zeny zeny 😀 😀 😀 😀
@kvieta haha nebud trapna, 😉 sa staraj o preockovanonost vo svojej osade, neviem co ma PO spolocne s ciganami, si troska mimo, nevadi... a neidem vymenuvat kde vsade mam zmamych ci rodinu ja, ale viem ze v osade urcite nie. takze ked zijes v rizikovych podmienkach kludne ockuj co chces, a koho chces,mne to nevadi, 😉

@aristka No, hlinik se osdtehoval do Humpolce 😀 😀