icon

Obavy z očkovania a neočkovania

susanicka27
2. nov 2013

Po precitani vsetkeho mozneho, tu ci inde mam strach dieta zaockovat. Mame za sebou ockovanie cca v 3 m. a 6 m. a najblizsie nas caka v novembri. Ale desim sa tych neziaducich ucinkov, ktore mozu a nemusia nastat. Na druhej strane si kladiem otazku, ci sa nahodou nieco nestane, ked ju zaockovat nedam. Pediatricka tvrdí, dieta vystavim velkemu riziku, ak ho zaockovat nedam. Vraj to, co tu pisu mamicky (neziaduce ucinky po ockovani), su výmysly.

zita19
5. nov 2013

@aristka No, hlinik se osdtehoval do Humpolce 😀 😀

aristka
5. nov 2013

@zita19 len u nich cestuje často,hnusák ,inak taký profil ako tu vystavujú mne by mi nevystavili ani tajný ... 😀

zita19
5. nov 2013

@aristka Este by specialne pre mna mohli vysvetlit, cim bol zaockovany Cajkovsky, ze sa z neho stal gay. A to je atk jeden homosexual, ktory mi napadol z predvakcinacnej ery.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
siska53
5. nov 2013

@zita19 vraj aj da vinci bol,tusim aj proust a i ti maliari,boze,vypadli mi mena,neviem si spomenut...fuu,takze uz su gayovia obetami ockovania??

zita19
5. nov 2013

@siska53 Spomen si... niektori z impresionistov sa mi zda

1177
5. nov 2013

Tak napr aj platon, wilde, michelangello, schubert... A kopa dalsich genialnych umelcov...

siska53
5. nov 2013

No,ved tych..total maxi vypadok..ale,Mena nie Su dolezite..len to,ze ockovanie za homosexuality urcite nemoze,ta yu Nola vzdy,ved na,ostrove lesbos kto zil? Lesbicky! A vtedy sa ockovalo? Asi ze,nie. Jedine,ze by pred nami,historia daco ukryvala.

zita19
5. nov 2013

@1177 Vidis Oscar Wilde, na toho som zabudla ☹

1177
5. nov 2013

Na ostrove lesbos nezili lesbicky- zila tam sapfo, najznamejsia poetka antiky-motlidba k afrodite - dochovana v zlomkoch hovori o lesbickej laske 🙂 tolko z umenovedneho okienka, nech je v tej teme aspon naznak kultury 🙂

siska53
5. nov 2013

@1177 ano,jasne,len,ona,bola,lesbicka,ja,som,tak citala a vraj,aj,ine,tam zijuce vraj boli.
ale dakujeme,za oprasenie davnych znalosti!

1177
5. nov 2013

Tym si nie som celkom ista.. Celu antiku spaval kazdy kazdym, vela zlomkov ma venovanych muzom. Ze spavala so zenami je fakt, ale v tom obdobi to neznamenalo homosexualitu. Antika bola z dnesneho pohladu dost amoralna... 🙂) Sokrates spaval s platom, pricom sokrates bol heterosexual a platon gay. Bolo to sucastou studia 🙂

zita19
5. nov 2013

@1177 @siska53
Tak ci tak, homosexualita sa vyskytovala aj pred zavedenim vakcinacie, takze asi ockovanie nemozeme povazovat za jej kauzalnu pricinu. Aspon mne to hovori moj rozum. Uvidime, ako to vyargumentuju erudovani odbornici. 😝

zigzag
5. nov 2013

@zita19 ved si robte srandu, 😉 sak vas to raz prejde 😠 ked o par rokov vide pravda najavo, alebo, ked sa s NU po ockovani nestretnes vo vlastnej rodine, ale dobra sprava je , ze kazdy dr ti povie,ze s ockovanim, to nesuvisi, 😉 hladnemu jest das, ale hlupemu rozum nenalejes 😉

veronncek1
6. nov 2013
https://www.youtube.com/watch?v=MHxZfsRo5VA

.... dovolila som si hodiť sem túto stránku z obdobnej diskusie od prispievateľky @saska.t .... 😉

michaelamilan
6. nov 2013

http://personal.tucna.net/ aj toto je dobre napísané.......

aristka
6. nov 2013

@michaelamilan toto čo si dala tu už bolo aj v iných témach ,pozri alebo aj iný zdroj ako av ...je to vykonštruované av celé...

siska53
6. nov 2013

@zita19 presne tak!
@zigzag prepac, ale vinit ockovanie za homosexualitu je fakt chore. Ta tu bola vzdy.

zita19
6. nov 2013

@michaelamilan To som precitala cele este vcera. Velmi dobra analyza toho ako se prisposobuju udaje tomu co nimi chcem dokazat.
Ja som si odzila svoje v tej dobe, ked sa pripustala len jedna pravda a kazdy kto nebol s nami bol triedny nepriatel. Tieto neockovanky by sa do nej uzasne hodili. Mna taketo prevracanie dokazov na svoj obraz uz neprekvapi.
V kazdom tom letaku, co som hore uviedla je aj statisticke zhodnotenie pripadnych vedlajsich ucinkov, interakcii a neziaducich ucinkov. Kto ma trochu chosmesa v hlave, precita si viac. Zhodnoti pre aj proti a rozhodne sa. Niekto sa zaradi do stada, lebo sa tam citi bezpecne, niekto preto ze sa to nosi. Ja este stale citam, patram, ze ako to je s tymi neziaducimi ucinkami ockovania (a nielem na Konovi, lebo tu to ma od relevantnych informacii daleko ako Sahara od Antarktidy...) a este stale nie som presvedcena, ze rizika ockovat prevysuju rizila neockovania.
Ale rozhodne ma pobavia taketo pseudoargumenty ako homosexualita z ockovania. Som priemerne vzdelana, snazim sa den za dnom si udrziavat vseobecny prehlad ale toot ma polozila do kolien. Takuto kravinu moze zozrat len hus, ktora okrem Noveho casu neprecitala za poslednych 20 rokov nic.

kvieta
6. nov 2013

@zigzag Kukám, že si z Prešova. Mám rada to mesto a aj Prešovčanov, mám tam aj rodinu, tak to neber, že som zaujatá, ale...
Aby Ťa to vyškieranie neprešlo o nejaký čas, keď zaočkovanosť prešovských rómov výrazne klesne po zrušení PO. Ona sa možno bude blížiť k nule ☹ To bude "sranda". Nemusím Ti vysvetľovať, ako táto skupina žije, v akých podmienkach...

danim
6. nov 2013

takze uz aj homosexualita je kvoli ockovaniu ? 😀 citam v inej teme, ze activia je hotovy JED... tak bacha na nu 😀 cakam, kedy sa tu docitam, ze aj "dnesny dazd ci inflacia" je kvoli ockovaniu .... zeny zeny 😀 😀 😀 😀

bbarboraa
6. nov 2013

@danim moja ved poriadne a pravidelne citaj a informuj sa... toto vsetko je uz stare.. vsetci homosi su pichnuti, si nevedela? 😲 😎 nestudujes necitas nevies, co s tebou? co s tebou urobime? 🤐

danim
6. nov 2013

@bbarboraa do stareho zeleza so mnou 😀 😀 😝

bbarboraa
6. nov 2013

@zita19 Cajkovsky bol naockovany cudzim peeerom... dalsia co nestuduje 😝

danim
6. nov 2013

@bbarboraa citat kona pravidelne je ista cesta do blazinca.. to fakt 😀 😀 😀

bbarboraa
6. nov 2013

@danim .. do pekla.. do pekla je to cesta 😀 nie do blazninca .. odtial sa mi zda ze mnohe prisli nebudem menovite pisat vsak oni vedia ktore myslim, ze kocky.. 😀 😎

siska53
6. nov 2013

@zita19 no, symbolisti Rimbaud a Verlaine, ze by boli ockovani tiez??? Fiha! No, vlastne boli, ked na seba zmurkali. 🙂

aristka
6. nov 2013

@danim
@bbarboraa
@siska53 dievčatá aké očkovanie v tej dobe ,tá homosexualita bola spôsobená zlou hygienou a nedostatkom vit.C študujte 😀

zigzag
7. nov 2013

@kvieta haha nebud trapna, 😉 sa staraj o preockovanonost vo svojej osade, neviem co ma PO spolocne s ciganami, si troska mimo, nevadi... a neidem vymenuvat kde vsade mam zmamych ci rodinu ja, ale viem ze v osade urcite nie. takze ked zijes v rizikovych podmienkach kludne ockuj co chces, a koho chces,mne to nevadi, 😉

zita19
7. nov 2013

@aristka No dostudujem iv indikacie megadavok acid. L-ascorbucum... Take diery vo vzdelani a na Konovi sa realizujem. Cista hruza.