Očkovanie nám zachránilo život
Mamičky ktore su proti očkovaniu,by si mali dobre premisliet co je pre dieta dobre !!!Nám očkovanie tuberkulozi ,a jej kontrola ZACHRANILO ŽIVOT malej!Vcasna diagnoza pri rutinej kontrole ockovania, ktore sme malej dali- hoci sme uz nemuseli nam ju zachranilo a vcas jej bola diagnostikovana rakovina Wilms Tumor.Keby niet ockovania uz by sa nam stracala pred ocami a nedalo by sa jej pomoct.teraz sme po operacii a mame sa super!Zvlada to lepsie ako dospeli 🙂
@natas4 Už som to našla 😅
Poďte všetci s nami hola hou, hola hou,
tým chodníkom známym pod skalou, pod skalou,
tam kde rastie plesnivec, vietor tam chodí spať,
práve drieme,poďme načúvať...
Ako šumí hora krovie si šepoce,
vtáci trilkujú a zvonia tam spiežovce,
poď s nami s batohom, cez hory, hola hej,
po cestičke úzkej kamennej...
Na na na na...
https://www.youtube.com/watch?v=8Y9AnBV4_pc@zuzkat1 no teplota praveze nemusi byt pri patke-ta je pri sestke vzdy. Patka moze a nemusi mat-moj mal tyzden pred vysevom 37,5 asi 2 hodinky-to je vsetko.....a potom za 5-6 dni vysev.
lekar to videl -stresovali sme presne 24.12-v den Vianoc k nam domov lekar utekal-sme si mysleli ze ma anafylakticku reakciu 😝 a aj lekar povedal najskor ze alergia.....
Az po tyzdeni sa zahada objasnila-ale to boli take nervy dovtedy....
A objavuje sa to hore dole-presne ako pises-raz bolo lepsie,raz horsie,raz na nohach,potom rukach,potom hrudnik.....
@zuzkat1 vysyp zhorsuje teplo a zlepsuje chlad....po kupli v telej vode to ma maly najhorsie..
V krvi sa dokaze prekonanie virusu.. 5 je inak upne banalne ochorenie,len tehulky to maju horsie-podobne ako pri rubeole.....ja by som to dala vysetrit na tvojom mieste-pre pokoj.
Verim ze ste mali len zihlavku.....
inak sme uplne mimo temu-tak ked chces dalej v IP.
@zuzkaanicka Ano,maju
@zuzkaanicka no, mamicka s videa, ktore som sem dala by ti o autizme a vysetreniach vedela rozpravat... Necitaj len veci na MK, mna zaujimaju hlavne nazory lekarov.
@zuzkat1 Zuzka a Ty aj vies, akym vysetrenim im to potvrdili?
@ewisam Necitam iba MK, resp. na MK som sa na tieto temy zacala divat len nedavno ... mna zaujima viac seriozny vyskum ... len mam dojem, ze prave na MK sa hra iba na city a to potom hodne zahmlieva celu situaciu ... povedala by som, ze je to skor na skodu 😖
@zuzkaanicka kedze sa to netyka mna tak ip
@zuzkat1 Dik, citala som, neskor odpoviem 😉
@zuzkat1 ano, v pribalovom letaku, musim povedat, ze som fakt este nepocula o takom pripade...
Na druhej strane, v pribalovom letaku vakcin je toho popisaneho niekolkonasobne viac a vobec ziadne srandy, nepocula som este, ze by niekto davkoval vakciny podla veku a vahy dietata.... No co ti poviem, ked uz nie je co, tak sa vytiahne vitamin c a jeho obrovske nebezpecie pre organizmus cloveka... Nevadi....
@zuzkaanicka v zivote si chripku nemala a tak nepovazujes potrebne ockovat sa proti nej, napriek tomu, ze ide o ochorenie, ktore ludi aj zabija....proste prevencia tu nie je dolezita
Predpokladam, ze si v zivote nemala ani vacsinu ostatnych ochoreni, proti ktorym si ockovana, rovnako tvoje deti... Napriek tomu to je podla teba dolezite chranit sa preventivne...
Chapem, to dava logiku...
@sirinka mala som napr. mumps, rubeolu a kopec dalsich chorob ... proti chripke sa nemienim dat ockovat a svoje dovody Tebe naozaj nemusim vysvetlovat 😉 ... Ty ked niecomu nerozumies, tak namiesto toho, aby si sa snazila to pochopit, tak sa akurat vysmievas-no, velmi caste na MK a aj celkovo na Slovensku, takze vlastne ani nie si vynimocna 😉
@zuzkaanicka co sa vysmievam? Dala som si iba dokopy to co pises... Nic viac, ale hned si vyuzila sancu trosku ma posudit 😉
Teraz veris lekarom alebo nie?Tvoje 2 pispevky za jeden den::
ewisam @zuzkaanicka ja ti verim, kazdy chce vediet pravdu, ale ani lekar ti ju nepovie, zvlast pri ockovani. Lebo cast z nich naozaj veri, ze robia dobre, bez dalsieho studia a cast z nich aj vie, ze to celkom super nebude, ale z niecoho zit musia, teda chory clovek je vlastne zakaznik a nebol by dobry lekar, ak by ho navstevovali pacienti raz za rok, urcite si rozumieme emoticon Pravda je aj to, ze sa kryju a je jedno ci je pediater, neurolog, psychiater- casto sa stretavaju, su spoluziakmi vacsinou takze sa pravdy nedopatras. Dalsia vec je aj to, ze povedat rodicovi, ze celoplosne platny system ockovania je zle nastaveny je kritika rezimu a ta sa naozaj nevyplaca vid. historia
Dnes o 08:52 • Odpovedz • Páči sa mi to • 2
ewisam @zuzkaanicka no, mamicka s videa, ktore som sem dala by ti o autizme a vysetreniach vedela rozpravat... Necitaj len veci na MK, mna zaujimaju hlavne nazory lekarov.
Dnes o 15:40 • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP
@ewisam Teraz veris lekarom alebo nie?Tvoje 2 pispevky za jeden den::
ewisam @zuzkaanicka ja ti verim, kazdy chce vediet pravdu, ale ani lekar ti ju nepovie, zvlast pri ockovani. Lebo cast z nich naozaj veri, ze robia dobre, bez dalsieho studia a cast z nich aj vie, ze to celkom super nebude, ale z niecoho zit musia, teda chory clovek je vlastne zakaznik a nebol by dobry lekar, ak by ho navstevovali pacienti raz za rok, urcite si rozumieme emoticon Pravda je aj to, ze sa kryju a je jedno ci je pediater, neurolog, psychiater- casto sa stretavaju, su spoluziakmi vacsinou takze sa pravdy nedopatras. Dalsia vec je aj to, ze povedat rodicovi, ze celoplosne platny system ockovania je zle nastaveny je kritika rezimu a ta sa naozaj nevyplaca vid. historia
Dnes o 08:52 • Odpovedz • Páči sa mi to • 2
ewisam @zuzkaanicka no, mamicka s videa, ktore som sem dala by ti o autizme a vysetreniach vedela rozpravat... Necitaj len veci na MK, mna zaujimaju hlavne nazory lekarov.
Dnes o 15:40 • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP

@zuzkat1 ja zial musim stale-lebo moj je haklivy na chemiu-ci uz v vo vakcine,alebo v potrave...ale lepsi sa to a uz aj ked raz za cas zje farebne lizatko,ci inu "zdravu " prechemizovanu potravinu.... tak je to OK.
Ale nemoze to jest casto,lebo na kozi to hned vidno.