Očkovanie nám zachránilo život
Mamičky ktore su proti očkovaniu,by si mali dobre premisliet co je pre dieta dobre !!!Nám očkovanie tuberkulozi ,a jej kontrola ZACHRANILO ŽIVOT malej!Vcasna diagnoza pri rutinej kontrole ockovania, ktore sme malej dali- hoci sme uz nemuseli nam ju zachranilo a vcas jej bola diagnostikovana rakovina Wilms Tumor.Keby niet ockovania uz by sa nam stracala pred ocami a nedalo by sa jej pomoct.teraz sme po operacii a mame sa super!Zvlada to lepsie ako dospeli 🙂
@zuzkat1 tak ten ma pridavnych latok dost vela-mohla to byt reakcia na hociktoru z nich
http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/spc/celask...
E110 co to obsahuje http://www.emulgatory.cz/seznam-ecek/E110 nehvodne pre deti,nebezpecne,alergen...
ako ste si všimli autorka témy tu bola,ale vyhla sa všetkým odpovediam
Diagnostikovať Wilms’ nádor, Váš detský lekár môže odporučiť:
Fyzikálne vyšetrenie. Lekár bude hľadať možné známky Wilms’ nádor.
Krvi a moču. Krvné testy nemôžu odhaliť Wilms’ nádor, ale oni môžu poskytnúť svojho detského lekára s celkovým hodnotením vášho zdravia dieťaťa.
Zobrazovacie testy. Zobrazovacie testy, ktoré vytvárajú fotografie vášho dieťaťa obličiek môže pomôcť váš lekár určí, či má vaše dieťa nádor obličiek. Zobrazovacie testy môžu zahŕňať ultrazvuk, počítačová tomografia (CT) a magnetická rezonancia (MRI).
Chirurgia. Ak vaše dieťa má nádor obličiek, Váš lekár môže odporučiť odstránenie nádoru alebo celé obličky, či nádor je rakovinové. Odstránená tkanivo je analyzovaný v laboratóriu určiť, či rakovina je dar a aké typy buniek sa podieľajú. Táto operácia môže tiež slúžiť ako liek pre Wilms’ nádor.
Inscenácia
Akonáhle sa vaše dieťa lekár určil ako Wilms’ nádor, on alebo ona sa snaží zistiť, do akej miery (etapa) na rakovinu. Váš detský lekár môže odporučiť hrudníka X-ray, CT hrudníka, hrudi MRI a kostnej scan zistiť, či rakovina sa rozšírila za obličiek.
Lekár priradí vášho dieťaťa rakovinu javiskové, , Ktorý pomáha určiť možnosti liečby. Fázy Wilms’ nádoru sú:
I. etapa. Rakovina sa nachádza len v jednej obličky, a všeobecne môžu byť úplne odstránené chirurgicky.
Stage II. Rakovina sa rozšírila do tkanív a štruktúr v blízkosti postihnutej obličky, ako sú tuky a ciev, ale môže byť úplne odstránený chirurgicky.
Etapa III. Rakovina sa rozšírila za oblasti obličiek do okolitých lymfatických uzlín alebo iných štruktúr vo vnútri brucha, a to nemusí byť úplne odstránený chirurgicky.
Etapa IV. Rakovina sa rozšírila do vzdialených štruktúr, ako sú pľúca, pečeň, kosti alebo mozog.
Etapa V. Rakovinové bunky sa nachádzajú v oboch obličiek.
Prevencia
Wilms’ Nádor sa nedá zabrániť. Ak vaše dieťa má príznaky, ktoré zvyšujú riziko Wilms’ tumor, Váš detský lekár môže odporučiť pravidelné obličkami ultrazvukov hľadať obličkových abnormalít. Aj keď tieto vyšetrenia nemôžu zabrániťnádors’ tumor, to môže pomôcť odhaliť chorobu v rannom štádiu, keď je liečba s najväčšou pravdepodobnosťou na úspech.
Wilms’ nádor nemusí vždy spôsobovať príznaky. Deti s Wilms’ Nádor sa môže objaviť zdravé, alebo sa môžu vyskytnúť:
Brušné opuch
Rezistencie v bruchu sa môžete cítiť
Bolesť brucha
Horúčka
Krv v moči
takže otázka stále znie,na základe čoho to lekár diagnostikoval
@ewisam nerozumieme si 😉 ... mne by stacilo, keby matka, ktora napise, ze jej dieta ma nasledky po ockovani napisala, ze robili nam take a take vysetrenia a jedznoznacne z nich vyslo, ze je to nasledok toho ockovania ... taketo zdovodnenie beriem (bohuzial, take som tu nenasla) ... ked ale napise, ze po ockovani u dietata diagnostikovali nejaku nemoc a este to dobre emocionalne podlozi a automaticky to zvali na ockovanie, tak toto je u mna len zavadzanie ... naozaj mi nejde o spochybnovanie, akurat som sa doteraz nestretla s takym zdovodnenim, ktore by naozaj potvrdilo napr. autizmus po MMR.
Moja mladsia dcera a synovec mali dost hnusne reakcie na ockovanie ... dcera konkretne aj na MMR a to take, ze sme boli aj na pohotovosti a ja nezvyknem robit z komara somara ... takze ja viem, ze reakcie mozu byt rozne (starsia dcera nemala nikdy ziadnu reakciu) ... ale to, co citam na MK, to mna o skodlivosti ockovania nepresvedcilo 😖
Príčiny Wilms’ nádor
Nie je jasné, čo spôsobuje Wilms’ tumor. Lekári vedia, že rakovina začína, keď sa bunky vyvíjať chyby v ich DNA. Chyby umožňujú bunkám rásť a deliť sa nekontrolovateľne a ďalej žiť, keď iné bunky zomrú. Nahromadené bunky tvoria nádor. V Wilms’ tunádorTento proces sa vyskytuje v obličkových bunkách.
V malom počte prípadov, chyby v DNA, ktoré vedú k Wilms’ Nádor sa prenáša z rodičov na deti. Väčšinou, neexistuje žiadne známe spojenie medzi rodičmi a deťmi, ktoré môžu viesť k rakovine. Namiesto, niečo, čo sa deje vo dieťaťa raného vývoja, ktorý spôsobuje chyby DNA a vedie k Wilms’ nádor.
@zuzkaanicka tak my sme napr.4 hodiny po očkovaní nemohli dýchať,najprv bol spaví,potom nemohol spať,hnačka,sopeľ a hrče v nohách.dr.nám to aj zapísala všetko do karty a robili nám aj sono v nohách čo to máme a jasne máme napísané v správe-zgrcnuté tkanivo a medzi svalmi vytvorené jazierko s očkovaciou látkou.a každý týždeň kontroli.všetko toto sa posielalo na RUVZ
autorka vysvetlíš mi to,alebo niekto stále nechápem ako TBC zachránilo život,ked máte rakovinu?čo má spoločné TBC a rakovina?
Dievčatá toto je téma o očkovaní. Megaskorbická liečba je opäť spustená. Tam sa dá vyšantiť aj S batohom cez hory 😀
@zuzkaanicka my mame na skole deti kt.to maju po ockovani...
@zuzkat1 maju to potvrdene?
@gubcikova dobre toto beriem, my sme mali tiez hnusnu reakciu, mna skor zaujimaju tie nasledky ako autizmus, cize dozivotne ... teda, dcera nemala az taku hnusnu reakciu ako popisujes Ty, ale tieto reakcie su v podstate kratkodobe a v tesnej blizkosti po ockovani-tam je to jasne.
@zuzkaanicka tak pri dlhodobých nikto nemá.no sestra robí v adelii centre a majú tam deti ktoré majú doživotné následky po očkovaní.lenže naši dr.im to nepotvrdí žiadny a oni si v centre robia svoje kontroly,ked mnohým aj potvrdili súvis.väčšinou sú tam deti s DMO,čo nemôžu chodiť,strata reči či autizmus.proste naši lekári sa bránia zubami nechtami no zahraničný nie

@zuzkat1 dm a cebion nepouzivam ani ziadne cmulave... Klasicky c vit... Z lekarne oranzova krabica celaskon