icon

Očkovanie nám zachránilo život

17zuzana11
30. jan 2014

Mamičky ktore su proti očkovaniu,by si mali dobre premisliet co je pre dieta dobre !!!Nám očkovanie tuberkulozi ,a jej kontrola ZACHRANILO ŽIVOT malej!Vcasna diagnoza pri rutinej kontrole ockovania, ktore sme malej dali- hoci sme uz nemuseli nam ju zachranilo a vcas jej bola diagnostikovana rakovina Wilms Tumor.Keby niet ockovania uz by sa nam stracala pred ocami a nedalo by sa jej pomoct.teraz sme po operacii a mame sa super!Zvlada to lepsie ako dospeli 🙂

Strana
z11
zuzkaanicka
1. feb 2014

@sirinka aby si lepsie chapala-zhrnula som v tom prispevku moje skusenosti s Tebou na MK za posledny tyzden 😉 ... mohla som? 😉

zuzkat1
1. feb 2014

@sirinka mne z tvojej logiky vychadza ze ked neveris letaku k vit.c tak by si nemala verit ani letakom k vakcinam..

sirinka
1. feb 2014

@zuzkaanicka co by si nemohla, o prispievatelkach sa najlepsie pise 😉

zuzkat1
1. feb 2014

@sirinka a podla mna sa c-cko vytahuje ako vysmech... Lebo 1 vec je verit/mat presvedcenie ze vakciny su skodlive a riadit sa tym a 2ha vec je byt sfanatizovany a vsetko liecit c vitaminom

zuzkaanicka
1. feb 2014

@sirinka 😅

sirinka
1. feb 2014

@zuzkat1 ano tak by to malo byt logicky... Preto by sme to mohli ocakavat aj od tych, co veria nebezpecenstvu vitaminu c a neveria tomu, co je napisane v letakoch vakcin... Uz som sa docitala aj takych vysvetleni, ze je v tych letakoch napisane uplne vsetko, co sa vyskytlo v sledovanom obdobi, ale ze to vooooobec nesuvisi s vakcinou... Zabavne nie ?
A hlavne je tu prilis vela "nestastnych nahod" a casovych suvislosti po vakcinach, po vitamine c som este nepocula....

zuzkat1
1. feb 2014

@sirinka tak ale c vitaminom sa neprepchava cely narod-vakcinami Ano...

zuzkaanicka
1. feb 2014

@zuhana2 vidis, aka je nebezpecna komunikacia so mnou? ... da sa lahko dostat do sporu 😉

zuhana2
1. feb 2014

@zuzkaanicka aj Fico je veriaci s cervenou hviezdou na cele...

zuzkaanicka
1. feb 2014

@zuhana2 zabudla si dodat, ze hlboko veriaci 😉

17zuzana11
autor
1. feb 2014

@admin prosím o zablokovanie témy

zuhana2
1. feb 2014

@17zuzana11 drzim Ti palceky a prajem skore uzdravenie

Strana
z11