Očkovanie nám zachránilo život
Mamičky ktore su proti očkovaniu,by si mali dobre premisliet co je pre dieta dobre !!!Nám očkovanie tuberkulozi ,a jej kontrola ZACHRANILO ŽIVOT malej!Vcasna diagnoza pri rutinej kontrole ockovania, ktore sme malej dali- hoci sme uz nemuseli nam ju zachranilo a vcas jej bola diagnostikovana rakovina Wilms Tumor.Keby niet ockovania uz by sa nam stracala pred ocami a nedalo by sa jej pomoct.teraz sme po operacii a mame sa super!Zvlada to lepsie ako dospeli 🙂
@aristka daj si C-cko, na MK mnohe tvrdia, ze je to univerzalny liek 😅
tak táto téma je dobrý SPAM, som sa zasmiala 🙂 🙂 🙂 som netušila že aj tu sa trolluje o 106 😲
a od autorky len jeden jediny uvodny prispevok, nič iné. Nazov temy je reklama na očko, nič iné. Ach, koľko ti za to zaplatili, milá autorka? Chapem, že mamičkam na materskej sa každa korunka zíde.. ale toto sú krvavé peniaze, pozor na to! @17zuzana11
@17zuzana11 prosím ťa daj zmazať tento tvoj výmysel ako už nemieniš reagovať.zabavila si sa?čo si touto témou chcela dosiahnúť?hádky?
@veriiii tak keď bola pod dohľadom lekárov od narodenia podrobnejšie ako pred neskorším očkovaním ( Tvoje slová ) a nič lekári nezistili, tak kde potom máš ten !!!! DôKAZ!!!!!, o ktorom si tu ty prvá hovorila, že to mala už pred očkovaním! Stále buď nerozumieš mojej otázke, alebo nechceš rozumieť.
Ešte raz citujem tvoje slová: "takze aj toto je dokaz, ze niekedy je to ozaj nahoda a nieco v tom dietati je uz PRED ockovanim...pred samotnym vpichom prebieha ochorenie" , ktoré si tu napísala ty, len ten dôkaz stále nevieš doložiť. Veď keby pred samotným vpichom prebiehalo to ochorenie, tak by asi na to museli prísť pri tom podrobnejšom dohľade lekárov od narodenia do očkovania ( zas tvoje slová ).Tak načo potom vypisuješ blbosti a zavádzaš, potom si už sama protirečíš.
@aristka pocuj ze robis niekde zdravotnu sestru nerobi z teba lekara, o tom ci nahodou nerobis sanitara pomlcim. Sekla som sa priznam to, stava sa ty sa sekas skoro vzdy a neprezivam to. Sekas sa v tom ze tvrdis ze nie je toho svateho aby vakcina vyrobena prrenase deti dokazala narobit skodu a nedaj boh rakovinu. Nedopustis ze to je mozne , zial je a je to smutne precitaj si co tu pisu matky ktore stravili najhorsi rok v zivote na onkologii. A ak predsa neveris vyber sa so mnou na navstevu onkologie. Tak si pekne sedkaj a suchaj labkami a hlavne neprezivaj 😀
@anielinka
Baby poviem Vam ze ja uz neverim nikomu,neznasam doktorov a neznasam banky.Ja im proste neverim.Aby som nebola cely rok cho ra cvicim ako o dusu a jem kazdy den tri misky ovocia.Len aby som nevidela tych karieristov v bielych plastoch .Ked im je jedno ze tie detska zomieraju aby oni mali zisky tak to nie su pre mna ludia.
@anielinka nie je dobré takto všetkych lekárov hádzať do jedného vreca. Sú tu predsa aj lekári, ktorí zachraňujú ľudské aj detské životy, ( napr. záchranári, chirurgovia, kardiologovia a kardiochirurgovia, neurologovia a neurochirurgovia a kopa iných, ktorí sa často snažia napraviť aj to , čo očkovanie spôsobilo).
@aristka ak chceš, tak sa ti pokúsim odpovedať na tvoju otázku ohľadom vag. mykozy...kto má plesne, tak je prekyslený...v prvom rade treba upraviť stravu, vynechať cukor, mlieko, múku, možno aj mäso.. jesť zdravo, nepiť alkohol, víno, kávu...no a piť napríklad kaukazský kefír, nápoj tibi..to sú prírodné probiotiká, jačnem, chlorelu...ak budeš zdravo jesť, mykozu nedostaneš ani od partnera 😉
@volterra vsak ale bezne sa nerobia vsetky vysetrenia sveta..vsak mas dieta, tak vies ake vysetrenia mu robili po narodeni...a tumor spociatku nemusel byt detekovany..a kedze tu padla teoria, ze ju dala ockovat po 1.roku,tak tumor mal dost casu rast...ja cakam na ten link o tom,ze bcg vakcina sa stiahla z toho dovodu,ze bola nebezpecna...
@natas4 ale coby nie. 😉
len samotna tema je zaujimava a hned takato "super" neockujuca v nom 😝 co doteraz ani takmer nepisala- oboje mi smrdi-hadam mozem mat svoj nazor-teda pocit?
A ty odkial vies, ze je to vysinuta neockujuca-poznas ju osobne? tiez mas len svoj pocit. 😉
Ale jasne, ze to moze byt aj vysinuta neockujuca-len ja sa skor priklanam k inej verzii.

@volterra na oznamenie?ak ju ockovali, tak predpokladam ako novorodenca na 4.den a vtedy je predsa dieta vysetrovane pediatrom uz den narodenia a je pod dohladom lekarov.....a urcite podrobnejsie nez pred neskorsim ockovanim, kde sa opytat pediater ako sa dieta ma, popocuva, pozrie do hrdla...netreba si hned robit zavery, nech sa sama mamicka vyjadri a nie len zalozi temu a necha tu ludi hadat sa.. 😖