Očkovanie nám zachránilo život
Mamičky ktore su proti očkovaniu,by si mali dobre premisliet co je pre dieta dobre !!!Nám očkovanie tuberkulozi ,a jej kontrola ZACHRANILO ŽIVOT malej!Vcasna diagnoza pri rutinej kontrole ockovania, ktore sme malej dali- hoci sme uz nemuseli nam ju zachranilo a vcas jej bola diagnostikovana rakovina Wilms Tumor.Keby niet ockovania uz by sa nam stracala pred ocami a nedalo by sa jej pomoct.teraz sme po operacii a mame sa super!Zvlada to lepsie ako dospeli 🙂
@anielinka no ty si aká chudera, možem ta uistit, že som plne gramotná a svoje 3 deti som dala očkovať a určite by som tak urobila znova. Ak niekto svoje dieťa očkovať nedá, je to jeho vec a ja mu to určite nevyvraciam, ved sme slobodní ludia, a čo sa týka toho vodcu..... ten naš najvačší slovenský bude čoskoro prezident, no zbohom slovensko aj so všetkými vodcami....
@veriiii a aké komplexné bolo to vyšetrenie "RUTINNÉ PO OČKOVANÍ", ked to bolo zistené vtedy? Ved keby jej robili aspon to rutinné, čo dúfam, že robil, tak by to musel lekár zbadať aj vtedy, nie? Alebo., že by nerobil žiadne????? To už je na oznámenie ÚPDZS za zanedbanie zdravotnej starostlivosti. Nech pekne autorka vysvetlí, aké bolo vyšetrenie pred očkovaním, a aké bolo to RUTINNÉ po očkovaní, ked to bolo pri nom zistené. Nejako sa odmlčala. Čistá provokácia??? Má nás všetky niekto za úplne padnuté na hlavu??
@anielinka pane boze ty skade si prisla?
Temy ocko neocko su uz fakt plne kadekoho ale ty si fakt "trieda"
Ja nie som zastanca ockovania,ale teda mysliet si ze matky ockuju aby usetrili je ubohe. Ockuju lebo su presvedciene ze je to to naj pre dieta. Tak ako neockujes svoje imaginarne deti lebo si presvedcena ze tak je to najlepsie... Fakt nemam co viac dodat. Radsej si chod lakovat nechty-nazvat matku vrahynou moze fakt len niekto kto netusi co je to byt matka.
@bastika a na tom " RUTINNOM VYŠETRENÍ PO OČKOVANÍ" ju vyšetroval na všetky choroby sveta, ked sa prišlo na túto chorobu? Asi že zodpovedný lekár urobí PRED očkovaním DôKLADNEJŚIE vyšetrenie, ako RUTINNÚ kontrolu PO očkovaní!!!!!! Ešte raz sa pýtam: Aké vyšetrenie dieťaťa bolo PRED očkovaním a ako vyzeralo to PO očkovaní?
P.S Komplexné vyšetrenie ti urobia na každej preventívnej prehliadke u lekára. pokiaľ je lekár zodpovedný......
ženy že vas to bavi sa tu furt o tom očkovani bavit 😀 ja mam jedno neočkovane a druhe očkovane a neviem do ktorej temy sa mam zapojit.,každopadne keby sa chcem hadat tak je to asi jedno 😀
Všetko je vec názoru a presvedčenia. Vždy tu budú skupiny za očkovanie a skupiny proti očkovaniu. Myslím si, že toto je fórum kde by si mali matky vymeniť názory, prípadne rady. Nie odsudzovať jedna druhú preto, že očkovať dala alebo nedala. Presviedčať o "pravde" má právo len ten, kto to študoval, študuje a venuje sa tomu a samozrejme má to niečím aj podložené. Ale bohužiaľ vždy tu budú niektoré, ktoré sa chovajú ako v "Bierovciach".
@17zuzana11 prosím ťa, ozrejmíš nám tú záchranu života?
či už nemáš odvahu?
lebo tvojmu príspevku tiež nejako nerozumiem 😕
a ani žiadnej súvislosti, teda ak nejaká je
a rýchlo!!!
kým sa tu niektoré nepozabíjajú 😀
lebo už tu padlo slovo vrahyňa 😕 😲 🤐
...ach jaj, po precitani par prispevkov ma napadla len jedna znama veta: keby hlupost nadnasala, tak niektore prispievatelky lietaju velmi vysoko...
ta baba---- anie...... je tu asi len ako provokacia ..........a mozno prave zo strany dakej az fanaticky ockujucej........ aby neocko vyzerali ako total debili...nemozem za to ,ale mam proste takíto pocit.