Očkovanie proti chrípke nosným sprejom
Ahojte, dnes mi alergo odporučila očkovanie na jesen pre dceru. Máte skusenosti? Bola aj celkovo lepšia chorobnosť v zime/jesen u deti?
@bellaa3007 u nas bol syn a super, ja idem dalsiu sezonu, bo mna lapla chripka v tehu a skoro som posla, to bolo nieco hrozne, jemu nic nebolo
@kiki68 a myslite že to malo vplyv aj celkovo na choroby jesen/zima?
@bellaa3007 no podla mna malo, lebo fakt ze skoro nic nechytil, mal len take bezne sople, nie take tie veci uz na ATB. Ako ja som lutovala, ze som na to u seba zabudla. Lebo to dost pomohlo si myslim
Ja sa chystám dať očkovať deti proti chrípke ,zažili sme asi prvý krát silnnu chrípku vo februári ,bol to masaker.Ale teda dr.mi nevravela že nosovym sprejom .Je to účinnejšie ako injekčne?
Ja sa chystám dať očkovať deti proti chrípke ,zažili sme asi prvý krát silnnu chrípku vo februári ,bol to masaker.Ale teda dr.mi nevravela že nosovym sprejom .Je to účinnejšie ako injekčne?
@lilka121 kamoška mi písala že v spreji je živá vakcína v injekcií neziva ale teda účinnosť neviem ktorá je lepšia. Ja pôjdem dávať sprejom
@lilka121 kamoška mi písala že v spreji je živá vakcína v injekcií neziva ale teda účinnosť neviem ktorá je lepšia. Ja pôjdem dávať sprejom
@bellaa3007 3x očkovaní touto vakcínou a chrípku ešte nemal, klop, klop. Celkovo nebýva chorý.
@bellaa3007 dali sme ockovat 3-rocneho,my sme chripku s muzom mali a hnusnu, synovi 2dni jemne tieklo z nosa a inak bol fit.
@bellaa3007

@bellaa3007 u nas bol syn a super, ja idem dalsiu sezonu, bo mna lapla chripka v tehu a skoro som posla, to bolo nieco hrozne, jemu nic nebolo