Očkovanie trojmesačného bábätka
Ahojte chcem sa opytat idem s malou na prve ockovanie jedno ockovanie hradi poistovna a druhe stoji 13eur ,ze ktore je lepsie a co mi poradite??neviem sa rozhodnut
Ja ti zelam, aby si Ty ani Tvoja rodina ziadneho lekara nikdy nepotrebovala 🙂
@fidka79 aj ked toho psychiatra by som na Tvojom mieste zvazila. Ale s tym Ti nepomozem, psychiatrii sa nevenujem, takze skus teraz inu temu
@vlockasnehu
Beriem to do uvahy, celkom dost cestujeme, ale nehadzem sa z toho z okna, riziko je vsade, treba proste zvazit, co je vacsie a co mensie.
Ved psychicky zdravy clovek sa nemusi obavat vysetrenia u psychiatra, vysledkom je, ze bude mat na papieri, ze je psychicky zdravy 🙂 takze co vlastne riesis? Ja som Ti neurcila predsa ziadnu diagnozu. Len posobis emocne nevyrovnane. To, ze mas predsudky voci niektorym odborom a si vztahovacna, za to ja nemozem 🙂 Takze Tebe sa nepaci, ked s Tebou nekomunikuje niekto podla Tvojich predstav..... vies co sa vravi, nerob inym to, co nechces, aby ini robili Tebe 🙂
A aj keby som Ta urazila, urazila by som predsa anonymny nick 🙂
@alla24 ja nepodcenujem choroby,bože chran. A celkovo mi očkovanie neprekaža ,skor mi vadi akym sposobom su deti očkovane. Nikto nevie či je zdrave atd. už vo dverach je nachystana vakcina .Prečo niesu k dispozicii mono vakciny že by som si vybrala niečo z toho.Jeden den ta za TBC išli pokutovat a na druhy den ho zrušili.Tak je to doležite či nie?
@fidka79 moja ty si mne úplne ukradnutá ...sama očkovaná a deti nemá..a stále si mi neodpovedala či si vôbec videla pacoša s meningitídou a všetko zvyšné ti už povedala
@vlockasnehu
@fidka79 nikdy som nemala ambiciu TEBE radit ohladom ockovania. 🙂 Radit sa da len tomu, kto o to stoji. Na vysetrenie k psychiatrovi mozem ist kedykolvek a bez obav 🙂 Ak budem mat pocit, alebo moje okolie, ze to vyslovene potrebujem, tak to aj spravim.
Presviedcat nepotrebujem nikoho. Neockujem, takze z poctu zaockovanych alebo nezaockovanych nic nemam.Dokonca ma zni ziadna farmafirma nesponzoruje. Zlozenie vakcin, ani ockovacie schemy takisto neviem ovplyvnit.
Popri povinnych ockovaniach som absolvovala este aj ockovanie proti hepatitide A, proti HPV a kazdorocne proti chripke. Z mojho vlastneho rozhodnutia.
Kto si chcel nieco vziat z mojich prispevkov, tak si vzal. Kto nechcel, je to jeho osobna vec.
@fidka79 sice tu nemienim davat ziadne svoje osobne udaje, ani Ti prefocovat moju zdravotnu kartu, ale pridavam Ti link, v ktorom si najdes, ze na Slovensku sa proti Variole prestalo ockovat v roku 1980....
http://www.vzbb.sk/biozbrane/sk/clanky/variola.php
Ale nikto nie je neomylny, dokonca ni nebudem ziadat ospravedlnenie za ten vysmech, ktorym si ma tu pocastovala na temu moje ockovanie proti variole 🙂
@fidka79 na rozdieľ od teba pracujem z chorými ľudmi a chodíme ratovať aj na gyndu ...takže viem čo je to menigitída ,aj tá pneumoková ..a na rozdieľ od teba ,je jasné ,že diskutujúca
@vlockasnehu je vzdelaná diskutujúca a vie o čom hovorí,hovoria za ňu jej príspevky a preto som jej aj zalajkovala príspevky ...máš smolu má navrch ...
@vlockasnehu to by musela vedieť o čo sa jedná ....a akú dg...
@fidka79 s tebou absolutne nema zmysel konverzovat, si plna zlosti a tvoje reakcie su viac ako prehnane.... Na zaskrt sa zomieralo a dost v hojnom pocte, ale tebe sa asi az tak do minulosti nechce studovat... 😕
@vlockasnehu som rada, ze si sa rozhodla prispiet. Tvoje prispevky su podnetne, ale uprimne, inteligencne tu partnera do debaty nenajdes, bohuzial.
@vlockasnehu radost citat tvoje prispevky, konecne tu po dlhej dobe zavital clovek, ktory je inteligentny a vie o com pise. Zial skoda namahy, tu sa ludia chodia strasit ockovanim a citat konspiracne teorie o snahach "mocnych" vyhubit ludstvo 😀
@alla24
@aristka
@vlockasnehu no ale ženy !!! toto už neni o očkovani ale o ludskej inteligencii. Prečitajte si prosim prispevky po sebe ake ste zahladene do seba a ked niekto nezdiela tie vaše tvrdohlave nazory tak je zle.
@babulka82 no ja si svoje prispevky citam a neviem kde a v akom mas dojem ze som zahladena do seba.... Vies vobec co to znamena???? Toto je primitivna invektiva nic ine.
Ja nemam tvrdohlave nazory. Moje dieta ockovane nebolo rok a pol a viem cim som si presla a co vsetko ako neockovane "schytalo" ake zmeny spravania pocas vyvoja boli a preto ak nieco pisem tak nie "konspiracie od jozka mrkvicku z netu" ale fakty! A ak mas ty sama problem s faktmi tak ....

Ja sa nevykrucam, videla som zapis v svojej karte. nie som ti tu povinna oznamovat moje osobne udaje, ako napriklad rok, v ktrom som bola ockovana, Ty si tu tiez anonymne. Ja tiez, ale ja sa s kazdym bavim tak, ako by som sa s nim bavila osobne.
Ja vakciny nevyvijam, nie som zodpovedna za ich zlozenie, kolko serotypov obsahuju. Ved napis do danej frimy, nech Ti to vysvetlia, ked to chces vediet. Ja viem o tom, ze existuju alternativne ockovacie schemy, ale preco je u nas len jedna, sa spytaj na kompetentnom mieste.
Som rada, ze mas pediatricku, s ktorou si spokojna, lebo bez dovery to nejde. A je mi velmi luto, kolko penazi stalo Tvojich rodicov, aby si dostala aspon nejake to vzdelanie 🙂 Aj tak to boli vyhodene peniaze 🙂