Očkovanie v 6. mesiacoch
Ahojte maminy, chcem sa poradiť moj malý bude mať 6 mesiacov a doteraz neni zaočkovaný, mal problémy s očkom a doktorka chcela počkať, teraz je trochu choručký tak zas to nejde, nemáte niekto skusenosti s tým, neni to už príliš neskoro na prvé očkovanie, nehrozí mu niečo?Ďakujem
@aristka malinké už zomrelo, začiatkom roka, o jeho chorobe nik nevedel, lekári dopredu nezistili, očkovali aj 2 krát napriek NÚ z prvej vakcinácie, no comment, píše to MUDr. Judita Hofhanzlová, aký titul ešte potrebuješ?
http://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s... inak našla som niečo o tej dáme profesorke ....ako som dobre čítala ak je to pravda bola jaj zastavená dekanská činnosť....celkom zaujímavé čítanie ...
@monika111111 našla som titul profesorky doba jedová..plus doktorka ak študovala a možno to bolo prvé malinké s touto vzácnou diagnózou by mala stiahnuť uši ..ak to samozrejme vôbec písala ...a ak to vôbec maličký pacient bol jej .....fakt pre mňa je táto stránka úplne ako nejaký plátok,kde neviem či nejaká dr.nebola zneužitá ,či to vôbec písala ....samozrejme táto hrozná dg.je bohužiaľ ...
@aristka ja som tu síce nedávala nič od Struneckej aspoň si teraz nepamätám, bavili sme sa o tom liste od Mudr Hofhanzlovej, ale keď si to tu už dala, môj názor: každý, kto povie pravdu svetu, je persona non grata, alebo inak, keď nehovoríš, čo od teba požadujú, udupú ťa
@monika111111 vieš na čakry a komunikáciu z vesmírom každý neverí......inak hovoríme dúfam o profesorke ,inak má svoje roky a tam si už môže dovoliť ak kontroverznosť....inak mám v rodine 2 čo robia v domoch sociálnych služieb a bohužiaľ čoraz viac tam majú ľudí postih s parkinsonom a alzheimerovou chorobou demenciou a bohužiaľ veľmi vzdelaných s titulmi...
@aristka zámerne odbhiehaš od témy, kopírujem, keď zabúdaš:
"monika111111 @aristka no vidno, že si môj link nemala otvorený, je o niečom inom, nie o dobe ľadovej a písala to Mudr, len taký stručný výňatok listu,čo chcela pani doktorka povedať svojim kolegom a epidemiológom: " Proto Vás oslovuji a apeluji na Vás, své kolegy, abychom se začali více zabývat problematikou vakcinace. Mluvím i sama za sebe, jako lékaři máme minimální znalosti ohledně vakcinace, zejména složení vakcín. Jednou budeme sami zodpovídat za svou neznalost či malou odvahu přiznat si zjevné. Jsem šokována skutečností, že vakciny obsahují jako adjuvans neurotoxické látky jako jsou hliník a formaldehyd, překračující povolenou normu pro kojence a způsobující, výše uvedené poškození zdraví."
Celý list si môžeš prečítať v mojom linku hore"
@monika111111 neodbieham ,pre mňa je to skončená téma ....
By ma veľmi zaujímalo,V akom odbore pracuješ.Mudra si ako encyklopédia. K tým kongresov...kto myslíš,že ich asi platí??? takýchto premudrelych, dokonalých ľudí,ktorí zozrali všetku múdrosť sveta,ešte aj zaslepenych mi je strašne ľúto.A inak,na to,za máš 3 deti,tak sa musíš sakra nudiť, keď mudrujes V pomaly každej téme....
@aristka áno je to pre teba skončená téma, lekári si priznávajú, že o vakcínach s prepáčením prd vedia. na to proste nevieš argumentovať, na to sa ani nedá, zobuď sa, lekári, teda aspoň tí uvedomelejší, si to priznávajú, len ty žiješ v nejakých ilúziách o dokonalosti očkovania a neomylnosti medicíny
@monika111111 lekári priznávajú ,že o vakcínach vedia prd...to je len tvoj názor...,ktorý ti neberiem....a čo mám argumentovať tvoj link s s dieťaťom ,ktoré malo spinálnu musculárnu atrofiu....inak aj na slovensku máme túto dg...nemusíš ísť ani do čiech... 😉
@aristka to nie je len môj názor, konkrétne tu sme sa bavili o Mudr. Hofhanzlovej, ale takých je viac, len treba hľadať
http://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s... ..k tomu som sa vyjadrila..túto dr.nepoznám..po druhé vôbec neviem či to písala ona ..plus tento plátok pre mňa je len plátok....a duplom ak viem čo je to za dg....prepáč ,ale fakt úmrtie dieťatka dobre poslúžené veci a pri tejto dg ..mi príde až trápne....takže nie je čo rozoberať...
Spinálna musculárna atrofia nemá nič spoločné z očkovacími látkami, je to čiste genetické ochorenie, ktorému sa jednoducho nedá zabrániť, presne tak ako diabetesu typ 1 a je mi to úprimne ľúto, že na to doplácajú malé detičky ☹ ... očkovacie látky iba stimulujú imunitný systém v tele, nemajú inú funkciu, tak ako by mohli privolať nejakú poruchu, alebo dokonca chorobu? Našťastie mám dobrého kamaráta genetika a ten sa chytá za hlavu keď počuje, že mamičky nechcú dať detičky očkovať na základe prirodzeného nešťastia niektorých detičiek ... :-/
Bohužiaľ, kto to nepociti na vlastnom dieťati,tak si tie klapky Z oči nedá dolu A je zbytočné savtu hádať. Argument proti argumentu. Neprajem nikomu nič zlé, ani sa nezvyknem takto vyjadrovať, ale držte huby všetci tí,ktorí O tom nemáte ani páru A najnovšie výskumy Vás ani nezaujímajú.... pochopí to len ten, ktorého dieťa nepatrilo K tým stastlivcom, ktoré to prežili V pohode...
@syrik ty tu neohlupuj citovými výlevmi ,ktoré sú určite za určitým cieľom ,ale daj niečo relevantné.....ina vieš prečo kedysi neboli dystrofici ..lebo sa nedožili či do roka alebo dospelosti ....a predstav si dnes týchto dystrofikov,držia pri živote ,lieky ,ktoré spomaľujú priebeh choroby alebo zmierňujú utrpenie ....inak vieš ako skončí taký dystrofik ...pre astofiu medzihrudných svalov a nefunkčnosť bránice ,keď by nemali stoj na UPV ,kde majú riadenú ventiláciu ...zomreli by strašnou smrťou zadusením.....,ale tí hnusný lekári a sestry ..im zjednudušia situáciu a dajú mašinu na dýchanie a dýchajú cez TSK a odsávajú im hlieny ..cez PEG im dávajú stravu a ak príde chvíľa ich odchodu hocikedy im zmiernia tý hnusný zdr.pracovníci utrpenie a uspinkajú ich ....a tí ľudia takto skončia pri plnom vedomí ..prestanú chodiť ,hýbať rukami ,hlavou ,končatiny sa im povykrúcajú ,majú v nich kŕče ,bolesti ...bez pomoci sa nepohnú ...postupne začnú mať problém z prehl´tanim a dýchaním,trpia depresiami ,z blížiacou smrťou je ťažko sa vyrovnať u mladého jedinca.....pri plnom vedomí...a bohužiaľ očko s tým nič nemá a bolo by zaujímavé vedieť ,koľký z nich si pri tomto utrpení povedia ...mama radšej si ma mohla utopiť ,keď som sa narodil.....a v tom utrpení im pomáhajú rodičia a tí zlí zdr.pracovníci....inak ty si už dystrofika videl...
@syrik odpovedz či si videl dystrofika.....a v takomto stave...kto tu pracuje na city si ty a pritom absolútne nemá štušenia o čom trepeš..ja som napísala realitu ,ktorú so zažila a to som spomenula len dieťa ,ale nespomenula som rodičov ..nebudem hrať na city....,keďže tieto dg , s očkom nemajú nič...
@aristka Po prvé, nie som chlap. tak ma nemusíš oslovovať v mužskom rode a po druhé, prestaň tu stále dokola omielať jednu a tú istú pesničku. Neviem, prečo si sa tak urputne zamerala práve na túto diagnózu...A ja nemám tušenie, o čom trepem??? Na vlastné oči som videla, ako sa mi dcéra menila pred očami po očkovaní!!! Keby som to nezastavila, dopadli by sme veľmi zle. A mám to aj potvrdené od lekára, Ty múdra. Ja tu nepotrebujem hrať na city, ani nič necielim svojimi príspevkami. Len sa už nemôžem pozerať na to, ako premúdrelo tu vypisujú podaktoré, akoby sa tomu venovali roky. Je mi zle z toho, ako sa niektoré dokážu posmievať matkám, ktorých dieťa doplatilo na očkovanie. Ako to dokážuu negovať. Neviem, čo by robili, keby sa to stane ich dieťaťu.
@aristka O čom to stále točíš??? No hádam si tu nebudem do podrobna vyplňovať profil a nebodaj zakladať aj nejaké albumy...ako sorry, nie som typ, čo si zverejňuje súkromie, dokonca, čuduj sa svete, nie som ani na FB...to je, čo? Ja z Teba už ozaj nemôžem...už sa vypni, prosím Ťa, lebo už si smiešna 😀 😀 😀
@syrik aby som upozornila ,to čo si napísala.v poslednom príspevku....pre zvyšné diskutujúce,je to anonymné fórum a už by si to mamičky mali uvedomiť .....kto chce si sem napíše ,čo chce aj rôzne fantázie ...tu je to neškodné a nikto z anonymov nenesie dôsledky,plus si nemáte ako overiť pravdivosť tu diskutérmi písaných príbehov...
@syrik takže sme si pokecali ..aspoň vo všetkej slušnosti ,čo som rada.. 😉
@syrik ... nie som lekárka, som chemička aj sociálna pracovníčka a netvrdím to ja, ale môj dobrý kamarát lekár, ktorý sa zaoberá výskumov v genetike, ale jeho výskum aj názor si veľmi vážim 🙂 ... a je mi úprimne ľúto tvojho dieťatka ☹ , ale ako si môžeš byť istá, že je to z očkovania? Vieš to dokázať? Lebo ako je možné, že veľká väčšina detí sú po očkovaní zdravé a fit a občas niektoré dieťa má akože po očkovaní vážnu genetickú, alebo metabolickú poruchu? Logicky: tieto vážne poruchy sú od narodenia geneticky dané a mamičky si dávajú súvis s očkovaním, pretože ich zaočkujú a následne lekár zistí, že má dieťa nejakú poruchu a potom si mamička pomyslí: aha však môjmu zlatíčkovi pichli očkovaciu látku, ... ale pri tom to nieje pravda, to nešťastné dieťa má od narodenia predmetnú poruchu a nikto za to nemôže, ... alebo predsa len za to niekto môže: životný štýl ľudí ako ži jeme čo jeme a čo dýchame a nezvalovať svoje nešťastie a hnev na očkovanie, ale svoju energiu môžete darovať do výskumu genetických porúch, namiesto osočovania ... ja nikoho neodsudzujem, ani neosočujem a nehanbím sa sem dať ani svoju fotku ako iné mamičky ... 😉
Beseda o ockovani (6.2. s MUDr. Simovicovou, p. Vranskou, prof. Glasom a p. Tuharskym) na stiahnutie, obsahuje aj prezentaciu p. Tuharskeho http://ulozto.sk/x789rWSA/dubravkaba-6-2-2014-p...

@monika111111 a ešte k tomu prípadu ,malinké malo alebo má spinálnu musculárnu atrofiu ....asi nevieš čo je to za dg...a ešte geneticky potvrdenú....