icon

Očkovanie v piatich rokoch života. Dať či nedať?

xlucia
24. sep 2011

ktore ste dali toto ockovanie, a ake boli reakcie dietata. ?
kolko ste ho nechali doma po ockovani?
tie, ktore ste odmietli, aka bola reakcia dr. a aky ste na to mali dovod?

mircalla
18. feb 2017

@peter952 urcite nejakych osobne poznas, tak daj email. budem tiez pozdravovat

larissa007
18. feb 2017

@aristka cooo??? Ako si ty v pohode?? O ktorych doplnkoch vyzivy pisem akoze???? Ako nemam chut viest nezmyselne diskusie fakt si uplne mimo toho co pisem. Tak ked ti to mozog nebere tak to nechaj tak lebo ja ziadne doplny nepropagujem ani o nich nepisem hovorim o konkretnych ludoch kt. Poznam a ich situacii s ockovanim co viac odomna chces???

peter952
Odpoveď bola odstránená
mircalla
18. feb 2017

@peter952 Ale nie. V tomto pripade Ta teda poprosim o oficialnu statistiku k tvojmu tvrdeniu. Vdaka. Rada sa na nu pozriem.

larissa007
18. feb 2017

@peter952
@peter952 diskutovat tu s podpriemerne inteligentnimi individuami co maju chut sa len navazat a argumentovat tym o con sajnu nemaju...ten cas tymto stravenym uz nevratis spat a plus casu mas kolko... to nik nevie ci tu sme este na 50 rokov ci 10 dni..

peter952
Odpoveď bola odstránená
mircalla
18. feb 2017

@peter952 vyborne, daj nezavislu. nemas, dobre. dakujem. v podstate sa v jednej vete odvolavas na nezavislu statistiku a v dalsej casti vety uvadzas, ze neexistuje. cize nezavisla statistika je len utopia a oficialna je skorumpovana.

peter952
Odpoveď bola odstránená
larissa007
18. feb 2017

@peter952 tak to nezavidim :D

aristka
18. feb 2017

@larissa007 ty si si nieco šlahla..

peter952
Odpoveď bola odstránená
aristka
18. feb 2017

@larissa007 Šukl....to ti nieco hovori...

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
mircalla
18. feb 2017

@peter952 Vacsina mojej dennej komunikacie prebieha v anglictine az aspon 15 rokov, ak uz ide o toto....

Opat ma ale fascinuje tvoja arogancia a namyslenost, ze jedine ty si schopny rozumiet cudziemu jazyku.

larissa007
18. feb 2017

@aristka no coment. Ty si asi na inej planete mam pocit daj mi pokoj.

aristka
18. feb 2017

@larissa007 takze nic ti to nehovori ....takze co si tu vypustila je ciste fantasmagory...

peter952
Odpoveď bola odstránená
mircalla
19. feb 2017

@peter952 Kedze vo svojej obmedzenosti nic nepochopim, tak si potom poloz sam sebe otazku, naco mi to vobec posielas... ja som ta o nic neziadala

peter952
Odpoveď bola odstránená
mircalla
19. feb 2017

@peter952 kedze to vo svojej obmedzenosti nepochopim, ako si spravne napisal, je uplne zbytocne mi posielat cokolvek - nechapem, preco to robis. uzivaj si svoje velke ego

peter952
Odpoveď bola odstránená
mircalla
19. feb 2017

@peter952 pokial si doteraz nepochopil, ze o ziadne info a clanky od teba nemam zaujem a napises este teraz "staci povedat" - je mi to luto. maj sa. bola som v tom, ze ti to je davno jasne

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
zuziii21
31. máj 2017

Ahojte, mam 6r. dceru, vcera ockovana infanrix polio, dnes zacervenane a opuchnute miesto kde ju ockovali na tbc, miesto po vcerajsom vpichu bez reakcie. Zvysena teplota a bolest hlavy. Mali ste niekto prosim takuto reakciu?

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
alexandramaria
31. máj 2017

@zuziii21 toto sú úplne bežné reakcie na preočkovanie, nevidela by som za tým žiadne bububu.

peter952
Odpoveď bola odstránená