Oplatí sa očkovať desaťročné dieťa proti hepatitíde A?
Dať, či nedat zaočkovať 10 ročné dieťa proti hepatitide A?...dakujem
Ano
@janka54321 Dat...
Áno dať.
Ja som svojich synov dala zaočkovať túto jeseň.
Ahojte, ktorou vakcinou ste davali ockovat? Nebol problem ju zohnat? Ja som sa akurat dnes dohadovala s dr, ze by sme ockovali a hovorila, ze mam obvolat lekarne a hned ako ju zozeniem, tak mam volat a ockujeme. Ze je s tym problem
Urcite dat, ta vakcina je roky na trhu, len sa to nemuselo ockovat tak hufne, ale casy sa zmenili. Moj muz ju mal a nemal nic z toho ako vedlajsie ucinky
@anonym_cd0e85 túto - polovičná je pre deti, druhá pre dospelých.
Tiež sme boli vo viacerých lekárňach. Ja som v jednej natrafila na veľmi milú lekárničku, ktorá sama od seba vyhľadala v ich sieti lekární lekáreň u nás v meste kde majú obe vakcíny. Naraz sme ich vybrali a dohodli sme si s dr.kedy ich zaočkuje.
Ahojte, ktorou vakcinou ste davali ockovat? Nebol problem ju zohnat? Ja som sa akurat dnes dohadovala s dr, ze by sme ockovali a hovorila, ze mam obvolat lekarne a hned ako ju zozeniem, tak mam volat a ockujeme. Ze je s tym problem
@anonym_cd0e85 my sme zohnali Vaqta25 pre deti, minuly tyzden prisli na sklad. Skus si zaciatkom tyzdna vypytat recept a potom sledovat dostupnost. V lekarni ti na recept vedia spravit rezervaciu.
@janka54321 keď tak len Havrixom, určite nie Vaqtou
@anonym_7f38fb preco nie Vaqta? Je tam nejaky rozdiel? Mne Dr povedala, ze je to jedno, ze co zozeniem.
@pinkgirl,@senta_sofia - dakujem za info baby
@janka54321 keď tak len Havrixom, určite nie Vaqtou
@anonym_7f38fb ďakujem, ale prečo nie tou vakcínou?

Môj je zaočkovaný, žltačky je vela a je to overená a bezproblémová vakcína