icon

Pokuty pri odpore voči očkovaniu a ich zvýšenie

13. júl 2025

Ahojte syna neočkujem od narodenia, má autizmus ,nks,adhd, poruchu správania ,imunodeficit a ďalšie iné diagnózy keď teraz podám odpor a nakoniec to nevyhram , môžu mu pokutu zvýšiť ešte keď na rozkaze je 45€ ďakujem za odpoveď 🙏🏻❤️

Strana
z3
anonym_42b306
13. júl 2025

@anonym_autor Nechcem rýpať, ale s takýmito diagnózami to môže byt pre dieta veľmi ťažké prekonať infekčné ochorenie, ktorému sa dá vyhnúť v dnešnej dobe ockovanim…Pripadne môže mat ešte ďalšie zdravotne následky z prekonaneho ochorenia, naozaj to nechceš predsalen zvážiť?

anonym_3cc1ef
13. júl 2025

@anonym_autor ako ked chces spravit poporodny abort, tak aj toto je cesta

autor
13. júl 2025
@anonym_42b306

@anonym_autor Nechcem rýpať, ale s takýmito diagnózami to môže byt pre dieta veľmi ťažké prekonať infekčné ochorenie, ktorému sa dá vyhnúť v dnešnej dobe ockovanim…Pripadne môže mat ešte ďalšie zdravotne následky z prekonaneho ochorenia, naozaj to nechceš predsalen zvážiť?

@anonym_42b306 nie nechcem a prosím ani sa nevyjadrujete ženy ktoré očkujete

autor
13. júl 2025
@anonym_3cc1ef

@anonym_3cc1ef prosím nevyjadrovať sa k téme keď si zástanca očkovania ďakujem

autor
13. júl 2025

@anonym_autor prosím ženy vyjadrujte sa len tie ktoré neočkujete deti a ani očkovať nebudete viem že je nás viac ,tie ženy Maminy ktoré očkovať chcete očkujete ale vy sa nevyjadrujete ďakujem za pochopenie

autor
13. júl 2025
@anonym_3cc1ef

@anonym_3cc1ef môj popôrodný Abort má 5 rokov a chorý býva tak často ako jeho očkovaní spolužiaci v škôlke , takže tak a práveže stav sa mu zlepšuje vďaka Bohu ,kľudne sa očkujete dúfam že aj proti covidu ste sa 🙈

mondolina
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_3cc1ef môj popôrodný Abort má 5 rokov a chorý býva tak často ako jeho očkovaní spolužiaci v škôlke , takže tak a práveže stav sa mu zlepšuje vďaka Bohu ,kľudne sa očkujete dúfam že aj proti covidu ste sa 🙈

@anonym_autor
pravdaže.

beloved
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Ak ma problemy s imunitou, neriskovala by som neockovat a zvlast v tejto dobre migracie a narastu cierneho kasla a pod, bohuzial si myslim, ze to bude v tomto smere len horsie a horsie

ladenka4
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor zeny, čo nemajú také dieťa nepochopia

mondolina
13. júl 2025
@beloved

@anonym_autor Ak ma problemy s imunitou, neriskovala by som neockovat a zvlast v tejto dobre migracie a narastu cierneho kasla a pod, bohuzial si myslim, ze to bude v tomto smere len horsie a horsie

@beloved
autorku zaujíma výška pokuty....nie čo hrozí jej decku keď nebude očkovať. v tom má jasno 🙈

autor
13. júl 2025
@beloved

@beloved vy ste lekárka? Podľa posledných výsledkov má syn už imunitu v norme ,prvý krát mu robila rozbor koncom decembra od septembra chodí do skolky čiže to bolo asi tým býval chorí ale vravím tak ako aj jeho neočkovaní spolužiaci v škôlke podotýkam v bežnej škôlke kde normálne funguje

autor
13. júl 2025
@mondolina

@anonym_autor
pravdaže.

@mondolina ďakujem prosím takže pokutu môžu zvýšiť ?

petracandle
13. júl 2025

Ouu, teraz som normálne v šoku - netvrdia náhodou antivaxeri, že autizmus je z očkovania? A tuto neočkované dieťa autista. Ako je to len možné 😉😉

beloved
13. júl 2025
@mondolina

@beloved
autorku zaujíma výška pokuty....nie čo hrozí jej decku keď nebude očkovať. v tom má jasno 🙈

@mondolina Chapem, ok 🙊

mondolina
13. júl 2025
@petracandle

Ouu, teraz som normálne v šoku - netvrdia náhodou antivaxeri, že autizmus je z očkovania? A tuto neočkované dieťa autista. Ako je to len možné 😉😉

@petracandle
tiež tomu nerozumiem 😉

anonym_cf5da0
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor prosím ženy vyjadrujte sa len tie ktoré neočkujete deti a ani očkovať nebudete viem že je nás viac ,tie ženy Maminy ktoré očkovať chcete očkujete ale vy sa nevyjadrujete ďakujem za pochopenie

@anonym_autor
Vonku vyriesili problem s bio kravami co nechcu ockovat nedavaju pokuty, ale deti nesmu ist do skolky, skoly aby neroznasali nakazu.Ja som mal v triede dve pekne dievcata co mali obrnu - na voziku ale o tom pisat na FB je zakazane a mladsie bio matky ani nemaju sajnu o chorobach.

ladenka4
13. júl 2025
@anonym_autor

@mondolina ďakujem prosím takže pokutu môžu zvýšiť ?

@anonym_autor ak v tom mate jasno, neriešte pokutu, či to bude 45 alebo 100€, nieje to snáď jedno, viete prečo ste sa tak rozhodla

autor
13. júl 2025
@petracandle

@petracandle po pôrode mu niečo pichli na ramene má jazvu ale v záznamoch nieje nič len tak pre info ale asi neviete citat že sa nemáte vyjadrovať k téme

ladenka4
13. júl 2025
@anonym_autor

@petracandle po pôrode mu niečo pichli na ramene má jazvu ale v záznamoch nieje nič len tak pre info ale asi neviete citat že sa nemáte vyjadrovať k téme

@anonym_autor píšte v skupine autizmus, tam vám mamičky skôr budú vedieť povedať

beloved
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Nemozes zakazovat ludom, aby sa k tvojej teme vyjadrili, ak sa pytas na verejnom fore a zvlast, ak to robia slusnou formou. Ak si nechcela ine nazory, stacilo si tieto info vygooglit alebo sa rovno spytat AI

mondolina
13. júl 2025
@anonym_cf5da0

@anonym_autor
Vonku vyriesili problem s bio kravami co nechcu ockovat nedavaju pokuty, ale deti nesmu ist do skolky, skoly aby neroznasali nakazu.Ja som mal v triede dve pekne dievcata co mali obrnu - na voziku ale o tom pisat na FB je zakazane a mladsie bio matky ani nemaju sajnu o chorobach.

@anonym_cf5da0
veď radšej obrna ako očkovanie.

vroni
13. júl 2025

@anonym_autor, pokutu zvýšiť môžu jedine v prípade, že tú pôvodnú nezaplatis. Takže by som zaplatila tých 45 €a robila si ďalej po svojom.

anonym_0cb36b
13. júl 2025

@anonym_autor ak si stotožnená s neočkovaním, 45e predsa nie je tak veľa a nestálo by mi to za to.

anonym_b91dda
13. júl 2025

Zaplať 45 euro a budeš mat pokoj, to je ako mini suma.

lion777
Autor odpoveď zmazal
lion777
Autor odpoveď zmazal
stanislavicenka
13. júl 2025

@anonym_autor ja sa pridam, ale trosku inak. Tiez mame syna, nebol v9bec ockovany, ale o ziadnej pokute neviem. Za cele roky nam nikto nic take nepovedal

beloved
13. júl 2025
@petracandle

@petracandle Jedine, ze by to vsetko bolo cele uplne inac...

autor
13. júl 2025
@stanislavicenka

@anonym_autor ja sa pridam, ale trosku inak. Tiez mame syna, nebol v9bec ockovany, ale o ziadnej pokute neviem. Za cele roky nam nikto nic take nepovedal

@stanislavicenka no nám prišlo teraz po 5 rokoch sa zbadali že v roku 2024 sa nedal preočkovať proti osýpky,mups, ruzienka očkovaný ale nieje od narodenia

mondolina
13. júl 2025

týmto tempom prestane platiť kolektívna imunita vďaka ktorej sú chránené aj neočkované deti. treba asi poriadnu vlnu detskej obrny, čierneho kašľa atď.

Strana
z3