Povinné očkovanie a korona
Ahojte,v piatok sme boli v kontakte s pozitivnou osobou,ja,manzel a nas 5 mesacny syn.
Dneska som sa zobudila a uz ma bolelo hrdlo citim sa slabo..no ale problem je v tom,ze zajtra musim zobrat syna na povinne ockovanie,ale uz dneska sa mi zdal byt take “vseliake”…horucku nema ale vidim na ociach akoby bol chory a je placlivy…co teraz?rano volam lekarke ale co si myslite radsej mam skocit na antigen?ale tomu moc neverim ajked mi ukaze ze som neg mozem byt pozitivna tym padom aj syn..a mozno mu nic neni len mu idu zubky a preto je placlivy cely den…co by ste urobili?ak ho vysetri doktorka pred vakcinou tak zisti ci je chory?ci kupit samotest??co sa moze stat ked je pozitivny a dostane tu vakcinu???dakujem
@pribinak dieťa pred očkovaním by malo byť fit aspoň dva tyzdne...
Ak si bola v kontakte s pozitívnou osobou,tak máš byť v karanténe,čiže ani žiadna návšteva lekára.
Aj keby si bola očkovana a máš príznaky,tiež máš karanténu. Tak neviem nad čím vôbec rozmýšľaš
Chod na pcr ked si bola v kontakte a budes mat istotu. Pediatricke by som zavolala ze neprideme lebo bol kontakt s pozit osobou a cakas na vysledky testu. Podla toho sa zariad..
@arasidka123 píšem niekde niečo iné?
Nemala by si ísť k dr, nie ste v karanténe? Volala by som dr, zrušila termín očkovania, nemáš čo chodiť kade tade, keď ste možno pozitívni. Objednala by som sa na PCR test
Daj odklad predsa. Očkovať sa majú len zdraví ľudia aj deti. Nevies ako to môže zareagovať. Ja by som rozhodne odložila očkovanie minimálne na mesiac. Prečítaj si neziaduce účinky po očkovaní detskom, môže mu to vyvolať niečo v telíčku.
@pribinak nie nepíšeš...pýtala si sa,že čo robiť..tak ja len píšem že dieťa by malo byť dva týždne pred očkovaním zdravé..čiže čo z toho vyplýva? Zavolať dr a preobjednat termín 😊
@arasidka123 si si istá, že ja som sa pýtala?
@pribinak 🙈 pardon... ospravedlňujem sa...malo to byť pre autorku...
@arasidka123 😊😊

Veď nirmalne zavolaj pediatricke že ste všetci chorí, alebo aspoň teda Vám niečo je a rada by si posunula termin.
Za toto tá nikto nezastreli ani neobesi. Normálna doktorka ti dá termin o pár dni neskôr a hotovo