Prečo lekárka nechce zaočkovať vakcínou Varivax pred sviatkami?
Caute, lekarka mi povedala, ze nezaockuje teraz pred sviatkami varivaxom, lebo ma nejake vedlajsie ucinky. Ze sa mam ozvat v januari.
Ponahlala sa, nestihla mi vysvetlit ani, ze preco.
Ide o druhu davku.
Zavisi asi aky mas zdravotny stav.... dovod nechapem, ale ona ti ho asi povedala...
Možno preto že je teraz vo veľkom chrípka, a nechce riskovať, že zaočkuje a večer ťa chrípka skolí čo je kontraindikácia.
Nasa tiez odkladala ockovanie (ine) az tesne po sviatkoch. Aj sme mali termin a aj nam potom volala a presunula to... Proste dovolenky, nahanacky - nikto nepotrebuje riesit teploty dietata, ocakava sa, ze budu navstevy a chytit do toho este nejaku chripku alebo covid nie je bohvieco. Pripadne ak by sa fakt nieco posralo, tak nepotrebujes byt este 24.zatvorena s dietatom v nemocnici...
Ziadny iny dovod tam nebol. Hned 1. pracovny den po Vianociach sme ockovali
Nasa tiez odkladala ockovanie (ine) az tesne po sviatkoch. Aj sme mali termin a aj nam potom volala a presunula to... Proste dovolenky, nahanacky - nikto nepotrebuje riesit teploty dietata, ocakava sa, ze budu navstevy a chytit do toho este nejaku chripku alebo covid nie je bohvieco. Pripadne ak by sa fakt nieco posralo, tak nepotrebujes byt este 24.zatvorena s dietatom v nemocnici...
Ziadny iny dovod tam nebol. Hned 1. pracovny den po Vianociach sme ockovali
@luckajozko21 rozumne. Dakujem ❤️
Možno preto že je teraz vo veľkom chrípka, a nechce riskovať, že zaočkuje a večer ťa chrípka skolí čo je kontraindikácia.
@anonym_b99f42 Chripka tu bude aj dalsie mesiace vo velkom.
@anonym_b99f42 Chripka tu bude aj dalsie mesiace vo velkom.
@zuzanaete aspon u nas teraz je chripka dost silna, deti koncia v nemocniaciach poniektore.
Je tesne pred vianocami kedy aj nemocnice nemaju plny personal pocas sviatkov na oddeleniach tak naco riskovat ak by sa nieco udialo. Mat neziaduce ucinky z vakciny a chripku to je krasne combo na sviatky kedy lekara nezozenies.

asi ma dôvod , lebo je lekárka ?