Preočkovanie v 11r a 9M bábätko
Ahojte maminy, idem si k vám po radu, v prvom rade ma nezaujímajú informácie, či treba očkovať, či nie, nezaujímajú má vedľajšie účinky, alebo hocičo iné....
Rada by som sa informovala, či je vhodné dať preočkovat môjho 11 ročného syna MMR vakcínou, aj mám doma 9 mesačného synčeka, ktorého to čaká až o pár mesiacov...je tam nejaké riziko??? Ďakujem pekne za info.
@prevenar nešťastie nechodí po horách, ale po ľuďoch, aj po očkovaných, aj po neočkovaných...kde máš záruku, že neočkované dieťa nedostane rakovinu, epilepsiu, schizofréniu, alebo sklerózu multiplex? To tie neočkované deti okrem toho, že nemajú vakcínu a sú chránené pre vedľajšími účinkami majú okolo seba nejaké špeciálne vákuum, ktoré ich pred všetkým ochráni???
@potvora1 ..akurat jedno nestastie je vyvolane umelo a druhe je nahodne ..co je velky rozdiel.
kde mas garanciu ? ..netusim 🙂 ..ak to zistim , hned tam pobezim 😀
ak mas zaujem o informacie ohladom rizik ockovania, tak ich najdes tu - https://www.modrykonik.sk/group/1799/ ..ak nemas , tak ..ved uz nieco vymyslis.
vsetko dobre
Dnes s pri dr.bolo očkovať dievča cca 18mesacne? Jediné čo som chcela bolo aby ju oxkovali až keď odídeme.. keďže je to vraj "živá" vakcína.. ale dúfam že ju neockovali keďže to čo som počula jej sestra bola chorá a nemá sa očkovať ak je niekto v rodine chorí.. a ak chcete aj tak preockovat tak aspoň počkajte do času kým druhý drobec bude väčší..

@luliu no nechcela by som byt na takej rodinnej oslave...ale tam sú zrejme všetky deti neočkované😉