Preplatenie doplatku za očkovanie od poisťovne
Som mamka, ktorá svoje deti očkuje...nie všetko, čo je dostupné, ale tie zákonné veci si plním a čo to z rozumom aj viac ...moja mladšia má za sebou už tie prvé vakcíny...u lekárky sme dostali rozsiahle info, dokonca aj na výber...tak sme vybrali...veď poisťovňa doplatok preplatí...ale po roku doplatok nikde...všetko som si vypísala dátumovo na papierik, názov vakcíny atď...nech nehľadám, keď budem odpovedať v telefóne na otázky...nech som nezaskočiteľne pripravená...aj som bola...a aj pani na druhej strane...dozvedela som sa, že poisťovňa síce doplatok za očkovanie prepláca, ale len nad 10 €...aká smola, že práve tá naša stále len 9.38€...počkať počkať...nestála...veď to bolo 3x...takže suma je 28.14€....jáj ale aká to smola...moje dieťa nebolo očkované všetkými troma dávkami v jednom kvartáliku....tak dopijem kávu a s úsmevom sa ďalej bavím na vysvetlení pani na druhej strane telefónu...TO JE TAK ZO ZÁKONA....

@tilko tak si mala ockovat podla zakona, necudovala by si sa teraz, respektive si sa mala pytat, co take ockovanie huj buj obnasa.