Rev po očkovaní
Baby,
Mala mi reve uz vyse tyzdna po ockovani. Je to normalne? Maleho ten rukot presiel do tyzdna. Nas znamy profesor hovori ze to je OK. Zacinam mat trochu strach. Ak ste z blavy mozeme skocit aj na kavicku...
Tak posledná vec, ktorá by mi napadla ak by mi dieťa dlho plakalo, by bola kávička v "Blave"... asi niekto chcel rande cez očkovanie a mamičky...
@eaa prepáč, toto je ale o inom. V tých témach diskutuje veľa mamičiek, aj Ty, aj ja, fórum je verejné. Nemám záujem vyostrovať diskusiu, ale toto sa mi jednoducho nepáči. Myslím, že nie som jediná. Máš potrebu na mňa útočiť? Ja nevidím dôvod. S mnohými názormi aj mamičiek, ktoré neočkujú som súhlasila a súhlasím. Veď ten človek si robí Dobrý deň z ľudí, ktorí veria, že jeho dieťa má skutočne problémy. To mám s tým ticho súhlasiť? Alebo mu mám nahrávať, ako to robia niektorí jeho súputníci?
Strávila som tu dnes kopec času, aby som slušným spôsobom poukázala na to, že v diskusiách je "agent provokatér". Myslím, že každý, kto bude mať záujem, urobí si vlastný záver, jeho príspevkov je dosť a mojich taktiež. Nebudem prispievať do tém, pokiaľ tento prispievateľ bude zahlcovať témy. Mal by sa všetkým ospravedlniť, ak na to má guráš. Toto už nie je čierny humor.
@jarhal @kvieta Nemám potrebu na nikoho útočiť ani nikoho urážať, ale ako mi príde niekto naozaj protiočkovací, tak vy mi prídete naozaj proočkovacie. Je to v podstate jedno,každý máme svoj názor a je škoda, že v takejto dôležitej téme tu nevieme normálne diskutovať, každý útočí na toho druhého, akoby len on mal pravdu... Pravdou je, že niekto NÚ po očkovaní nemá, ale niekto bohužiaľ má, aj keď u nás funguje ututlávanie... veta "to sa nedá dokázať, že je to z očkovania", nie je žiadny argument, napr. aj čo sa týka autizmu, poznám mamičku, ktorej dieťatko bolo úplne zdravé, kontaktné, krásne sa vyvíjalo, začínalo rozprávať a bohužiaľ po očkovaní - neutíšiteľný plač celé noci, strata kontaktu, prestalo rozprávať, a diagnostikovali mu autizmus... Ťažko jej môže niekto vyvrátiť, že to nie je z toho, je s ním 24 hodín v kontakte od narodenia až doteraz - a to má už 5 rôčkov. Je smutné, keď potom niekto povie, že tu na MK robí bu bu bu, len chce upozorniť ostatných rodičov, čo s jej synčekom porobilo to úžasné, neškodné očkovanie a nech nie sú aj oni naivné a dôverčivé, ako bola ona kedysi... Skúste sa takejto mamičke pozrieť do očí a povedať jej, že sa nedá dokázať, že to bolo z očkovania alebo že prínos očkovania je väčší ako riziko...a ona mala len smolu, že jej dieťa bolo jedným z tých, ktoré vlastne "zachraňujú zdravie komunity"... 🙄
@zasln tem o ockovani a reakciach po nom je tu uz vela, zadaj si do vyhladavaca ockovanie, plac, neziaduce ucinky a vyhodi ti kopec tem kde mozes prebrat reakcie po ockovani. tu je napr. podobna otazka
https://www.modrykonik.sk/forum/staram-sa-o-dietatko/mohlo-ockovanie-pokazit-spanok-5-mesacnej-dcerky/
pripadne si vyhladaj temy o jednotlivych ockovaniach, preberaju sa tam aj reakcie po ockovani

@jarhal @kvieta Jáj, dievčatá, ako krásne si tu diskutujete... všade, kde je téma len trochu antiočko - narazíme na Vás dve. Nie ste Vy náhodou medicínske reprezentantky pre GSK? Ak nie, tak o tomto nádhernom povolaní aspoň popremýšľajte - ako stvorené pre Vás 😵 😵 😵 V spomínanej firme by z Vás mali radosť, možno aj nejaké prémie by boli za túto Vašu osvetu 😀
Obúvate sa tu do mamičiek, ktoré neočkujú... do tých, ktorí mali NÚ po očkovaní a chcú aspoň upozorniť ostatné, že aj také niečo sa môže stať, tak robia podľa Vás bu bu bu? Kto je tu necitlivý? Buďte radi, že ste ostali bez následkov a nerýpte do tých, ktorí také šťastie nemali...