Rotarix a dojčenie
26. dec 2016
mile maminy, chcem sa spytat na vase realne skusenosti, dali ste dieta zaockovat rotarixom, aj ked ste plne dojcili? ma to vobec vyznam ockovat dojcene dieta? ja som prvu davku dala, no az teraz som sa docitala o moznych vedlajsich ucinkoch a tiez o tom, ze vraj to pri dojceni nema velky vyznam, zvazujem, ze uz druhu davku nedam, rotarix som chcela dat preto, lebo starsie dieta nastupilo do skolky a bojim sa, ze nakazi mladsie, velmi pekne dakujem za kazdu odpoved
Predošlá
Strana
z2
Hexa
Predošlá
Strana
z2

Podla mna ma vyznam očkovat aj dojčene dieta...dojčenie nezabrani nakaze. Ono to bolo skor myslene tak, ze dojčene deti ak ochoreju a su hospitalizovane tak skor prijmu ten prsnik lebo sa na nom aj ukludnuju, prijimaju teda tekutiny, predchadza sa tak dehydratacii a naslednym inym komplikaciam...
Tu jedna matka bude tvrdit tak a druha inak...a komu verit? Nejakym anonymom z internetu? Podla nich sa budem rozhodovat o zivote a zdraví svojho dietata? No neviem...ja vzdy hladam odbornu radu ale dnes je móda neverit lekarom...(nehovorim všetko slepo prijimat)
My sme mali doma črevnu chripku asi rok dozadu, ktora kosila jedneho za druhým...rad za radom sme ,,išli,, grcať cela rodina...a naša vtedy 3 mesačna dcera ,,plne na Nutrilone,, sa nenakazila, nič jej nebolo. Takze čím to bolo? Nutrilonom? Neviem..proste sa nenakazila a pritom nebola izolovana ani nič. A ziadne očkovanie proti rotavirusom nemaju ale nie ze by som bola proti, proste nemaju, nejako sme to nikdy neriešili...a nikdy sme toto nemali klop klop ...a kolegyna dala očkovat syna na ,,rotu,, a ochorel jej na rotavirus a skončil v nemocke - ochorel na iny kmen toho virusu..takze vyber si.