Smrť dieťaťa po očkovaní
.. zachytili ste, že ČR uznala smrť dieťaťa po povinnom očkovaní? Na Slovensku také nehrozí, tu len stiahnu vakcínu z obehu. Prípad SR verzus ČR.
@nikiki29 aspoň priznali verejne, že nie každé dieťa môže ostať bez následkov po povinnom očkovaní. Nie som antivaxer, ale v mojej rodine sa stalo, že sestrička a lekárka vyvíjali tlak na očkovanie živou vakcínou, a to napriek kontraindikaciam v zdravotnom stave dieťaťa, kedy sa vakcína nesmie podať- lebo im príde kontrola. Z toho usudzujem, že očkujú hlava nehlava, bez uváženia zdravotného stavu dieťaťa.
Slovensko je oproti Česku ešte vo veľa veciach v plienkach… Konečne sa začína hovoriť a priznávať aj “B” a nielen “A”. Tak ako má vakcinácia nespočetne veľa výhod, tak má aj nevýhod a rizík. U nás sú riziká podceňované, alebo sa skôr radšej o nich nehovorí. Prevládajú názory,že očkovanie je alfa omega a kto si dovolí namietať, je antivaxer. A tu nejde o scestné a nepravdivé informácie typu,že očkovanie spôsobuje autizmus a pod.. ale o informovamosť a priznanie,že riziko tam je a keď nastane, štát bude niesť zodpovednosť, pretože išlo o niečo povinné!!.. aj jazda autom či lietadlom je bežná vec a má veľa výhod a ľudstvu pomáha každý deň, no zároveň aj každý deň veľa ľudí na túto vymoženosť doplatí.. tak ako ue riziko si sadnúť každý deň do auta, tak je riziko aj dať sa zaočkovať.. rozdiel je v tom,že sa rozhodujeme sami a nie pod nátlakom
Moj syn 2 dni po povinnom očkovaní takmer prišiel o život. Dostal silné epilepticke záchvaty, ktoré boli v kuse 100x denne až to zaslo tak daleko že ho museli dat do umelého spánku a na ARO pretože tie záchvaty nešli zastaviť a áno bolo to po očkovaní !
Ak mam dobre info, tak matka tohto dietata je pediatricka a otec policajt, takze z tychto pozicii mohli vyvinut vacsi tlak na to, aby sa to presetrilo. Tuto kauzu sledujem a matka sa sama vyjadrila, ze nie je proti ockovaniu, ze jej starsie deti su ockovane a z pozicie pediatra nebude rodicov odhovarat od ockovania, napriek tomu, co sa jej stalo.
Po kazdom ockovani mozu nastat neziaduce ucinky, vzdy ako rodic idem do toho s tym, ze mam vedomost o tom, ze to nastat moze a dufam, ze nam sa to vyhne. Aj blby paralen a ibalgin, ktore ludia hltaju ako lentilky, maju neziaduce ucinky. Avsak myslim stale, ze vyhody ockovania prevazuju nevyhody.
Zijem v CR a nasa pediatricka je co sa tyka ockovania dost opatrna. U starsieho syna sme mali odklad hexavakciny kvoli tomu, ze nedvihal spravne hlavicku v 3 mesiacoch. MMR vakcinu mu nechcela zaockovat vobec, pretoze mal ekzem, takze som musela podpisat papier, ze ockujem na vlastnu ziadost.
@lensii verim vám a konečne nebudú matky osočované, že si zlý stav dieťaťa po očkovaní vymysleli.
A tak predsa ,konecne priznali kebyze este uznajú aj ine neziaduce ucinky o ktorych sa moci ale o radsej nehovori alebo ta vysmejú .
@diewcatqoo to je vsetko ok ale treba aj uznat niekomu ak ma tie neziaduce ucinky a nie to nechat tak.
@nikiki29 Ale co mali robit? To nie je o tom, ze su neuctivi. Zivot cloveka nevyvazis ziadnou sumou. Ale nejake odskodne musi byt urcene. Ked sa poisti niekto na nejaku sumu pri smrti osoby castokrat su sumy mensie, môzu byt aj väcsie, ale dotycny neozije. Je to hrozne a smutne. Ale uz neurobis nic😥
@diewcatqoo ja som ""obyčajná "" poštárka a predsa sa mi podarilo dokázať že ťažká epilepsia ktorou môj syn trpí je spôsobená očkovaním. Síce mu nedali ani 1€ ale aspon viem že som dokázala že to spôsobilo očkovanie mmr
@dobryden nežiadúce účinky sú všetky uvedené v príbalovom letáku k vakcínam, stačí si ich už len prečítať.
Pred samotnou aplikáciou vakcíny, by mal pacient dať informovaný súhlas, že bol poučený o všetkých vedľajších účinkoch. Povedzte mi, koho lekár pred očkovaním takto poučil? Mňa nie, len mi bolo povedané, že za xy rokov nemala lekárka jedinú zlú skúsenosť po očkovaní. Pýtala som sa jej, pretože moje dieťa sa mi od narodenia zdravotne nepozdávalo a nakoniec som mala pravdu.
Mna skor aj zaráža ked niekto povie ze napri po ockovani aj na covid sa mu robi to a to,niekto vyslovene ze z choddiaceho bude ležiak ale lekari povedia ze to si vymýšľajú,bez nejakeho skúmania.
Mňa zas zaráža, že táto téma nezožala teraz úspech tu na MK😆 milovníci očkovania sa akosi nechcú vyjadriť..
Neviete nahodou po akom konkretnom očkovaní a v akom veku to bolo? V clanku ktory som citala to nepisali
@anajka266 došla im reč. Veď nič nehrozí nie? Lekári aj farma firmy im dávajú predsa podpísať informovaný súhlas a všetkých rodičov úprimne informujú, tak ako je dané o všetkých možných vedľajších účinkoch z pribalového letáčika.
sesternicin syncek prestal v den ockovania po druhej hexe dychat ked vecer spinkal, zachranil ho monitor dychu, inak si nechcem predstavit akoby dopadol 🙏🏻 okamzite bola pri nom, dieta modrofialove, bez pohybu, ako mrtvolka…..vytriasla ho doslova spat k zivotu….neprajem nikomu
😯 Tak teraz som uz uplne zmatena, dcera ma mat preockovanie v 6tom roku, doteraz som z toho mala stres ale po tomto videu teraz vaham...
Ďalšie úmrtie
https://www.facebook.com/share/p/159GxfY4HD/
@ina2405 och ;(((((

Mňa zaráža viac to, že život dieťaťa má podľa nich hodnotu 120 tis. € … wau … úbohé 😟