Stretli ste sa s detskými lekármi, ktorí nemali problém neočkovať?
Ďakujem za odpovede 🙂
@1didi ano, moja pediatricka medzi nich patri 😵
moje neockovanie uplne schvaluje, ked rodicia ockuju je velmi dosledna, co sa tyka zdravotneho stavu dietata, predcasne narodene ockuje dokonca myslim az po roku zivota.
celkovo je taka alternativnejsia, nepredpisuje atb pri kazdom kasli, nepredpisuje nastastie ani maltfer, berie ma ako rovnocenneho partnera, nie ako niekoho, kto ju musi posluchat. som s nou velmi spokojna.
a @liz_lemon sa v tomto nastastie myli, takych pediatrov je viac, len treba hladat 🙂
aj ja by som takuto pediatricku potrebovala, trencin a okolie. mate niektora skusenosti ? ak ano, odporucte mi pls, prip. aj ktora to uplne odmieta. dakujem
ano, ja taku mam a som spokojna....
takych pediatriciek je ako safranu....ja taku hladam v Kosiciach a zatial neuspesne, okrem jednej pediatricky v sukromnej klinike, kde to ale stoji 170€ na jedno dieta na rok... ☹
Je taka pediatricka v Lipt. Mikulasi?
my takeho mame a sme fakt max.spokojni...mame to sice 40km,ale stoji mi to za to
my máme asi taký stred, ale aj za to som rada 🙂 teda, dcérka má 2 roky a 8 mesiacov, nemá MMR a okrem toho, že nám raz volala sestrička, že máme prísť na očkovanie, tak je ticho. Zatiaľ žiadne väčšie nátlaky teda z ich strany. Ale ak mi niekto poradí v BB a okolí niekoho ešte benevolentnejšieho, budem rada 🙂

myslim, ze takych je velmi malo, ak vobec nejaky, tak asi neockuje len svoju rodinu a znamych
vacsina lekarov ockuje a tlaci do ockovania, lebo z toho maju peniaze + ked neockuju, tak to musia nahlasovat, lebo inak by mali problemy