Sú očkovania proti hepatitíde A a B spolu efektívne?
Ahojte, mám problém s imunitou a aj chronický únavový syndróm a chcem sa dať zaočkovať proti žltačke.
Je lepšie preočkovať každý typ zvlášť alebo vakcínu, kde sú obidva typy spolu? Máte s tým skúsenosti?
Ďakujem.
@anonym_autor v Spain je B normalne v ockovacom kalendari uz cez 25 rokov, tusim v 2, 4 a 6 mesiacoch zivota, moje deti to samozrejme maju. A neskor sa dali zaockovat na A kvoli cestovaniu do exotiky. Nemali ziadne negativne reakcie ani pri prvom, ani pri druhom
Najlepšie vôbec ak nemáš ideálny zdravotný stav A imunitu. Môže to spôsobiť naozaj rôzne ťažkosti a to ti píšem z prvej ruky. Mam už mesiac po očkovaní a cítim sa všelijako len nie dobre
@anonym_3d32d3 a na aky typ hepatitidy si sa dala ockovat, A alebo B? A ake negativne priznaky pocitujes?
Najlepšie vôbec ak nemáš ideálny zdravotný stav A imunitu. Môže to spôsobiť naozaj rôzne ťažkosti a to ti píšem z prvej ruky. Mam už mesiac po očkovaní a cítim sa všelijako len nie dobre
@anonym_3d32d3 Dala si si len B alebo kombinovanú? A čo sa ti deje?
@anonym_3d32d3 Dala si si len B alebo kombinovanú? A čo sa ti deje?
@anonym_autor B v júni A v auguste a doteraz mám akoby polámané kĺby hrozne ma bolia hlavne keď je vonku chladnejšie. A naťahuje ma na zvracanie. Navyše ta vakcína je na hovno keďže aj svojmu dieťaťu som ju dala a dnes vysvitlo ze tu žltačku aj tak schytala. Keby som vedela tak jej to pichnúť nedám keď to tak či tak dostane
Najlepšie sa vôbec nedať zaočkovať, pri zdravotných komplikáciách ti to môže viac uškodiť než pomôcť.