icon

Sú očkovania proti hepatitíde A a B spolu efektívne?

8. sep 2025

Ahojte, mám problém s imunitou a aj chronický únavový syndróm a chcem sa dať zaočkovať proti žltačke.
Je lepšie preočkovať každý typ zvlášť alebo vakcínu, kde sú obidva typy spolu? Máte s tým skúsenosti?
Ďakujem.

anonym_3d32d3
8. sep 2025

Najlepšie vôbec ak nemáš ideálny zdravotný stav A imunitu. Môže to spôsobiť naozaj rôzne ťažkosti a to ti píšem z prvej ruky. Mam už mesiac po očkovaní a cítim sa všelijako len nie dobre

tenerifka
8. sep 2025

@anonym_autor v Spain je B normalne v ockovacom kalendari uz cez 25 rokov, tusim v 2, 4 a 6 mesiacoch zivota, moje deti to samozrejme maju. A neskor sa dali zaockovat na A kvoli cestovaniu do exotiky. Nemali ziadne negativne reakcie ani pri prvom, ani pri druhom

tenerifka
8. sep 2025
@anonym_3d32d3

Najlepšie vôbec ak nemáš ideálny zdravotný stav A imunitu. Môže to spôsobiť naozaj rôzne ťažkosti a to ti píšem z prvej ruky. Mam už mesiac po očkovaní a cítim sa všelijako len nie dobre

@anonym_3d32d3 a na aky typ hepatitidy si sa dala ockovat, A alebo B? A ake negativne priznaky pocitujes?

autor
8. sep 2025
@anonym_3d32d3

@anonym_3d32d3 Dala si si len B alebo kombinovanú? A čo sa ti deje?

anonym_3d32d3
9. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_3d32d3 Dala si si len B alebo kombinovanú? A čo sa ti deje?

@anonym_autor B v júni A v auguste a doteraz mám akoby polámané kĺby hrozne ma bolia hlavne keď je vonku chladnejšie. A naťahuje ma na zvracanie. Navyše ta vakcína je na hovno keďže aj svojmu dieťaťu som ju dala a dnes vysvitlo ze tu žltačku aj tak schytala. Keby som vedela tak jej to pichnúť nedám keď to tak či tak dostane

anonym_d7bd4d
15. sep 2025

Najlepšie sa vôbec nedať zaočkovať, pri zdravotných komplikáciách ti to môže viac uškodiť než pomôcť.