Vedľajšie účinky nosovej vakcíny proti chrípke u detí
Ahojte mali vaše deti nejakú reakciu na nosovú vakcínu proti chripke ?
Prehladaj dalsie diskusie
Preberane milionkrat
@anonym_autor uz druhy raz a ziadne nemal, nic. Ani unava, proste ako keby nic. Chripku nedostal, ja zial ano a teda dala som mu to aj tento rok
@anonym_autor
Dr.Kotlarovic ti poradi
Jedno dieta bolo na jesen zaockovane 5. sezonu nazalnou vakcinou ( prvykrat dostala 2 vakciny), chripku nemala par rokov, druhe prvykrat ( tiez 2 vakciny s odstupom), zatial bez chripky, vzdy bez vedlajsich ucinkov. Ja neockovana som bola chora.
Syn ockovany 3 roky po sebe - NU žiadne! Pochybujem ze este niekde zoženies nosovú vakcínu... Uz v októbri boli ľud a zapisaní na čakacích zoznamoch na tieto vakcíny. Daj pichnúť klasickú ak este zoženies...kvoli tejto aktuálne šíriacej sa super chrípke je ich už nedostatok
Syn ockovany 3 roky po sebe - NU žiadne! Pochybujem ze este niekde zoženies nosovú vakcínu... Uz v októbri boli ľud a zapisaní na čakacích zoznamoch na tieto vakcíny. Daj pichnúť klasickú ak este zoženies...kvoli tejto aktuálne šíriacej sa super chrípke je ich už nedostatok
@anonym_80bd3b
Dnes mi povedali, že sa dajú nazálne vakcíny objednať. Už sú v distribúcii. Treba volať pediatričke. Mne dnes objednali pre dieťa.
Práveže infekčné už zrejme nebudú :/
@anonym_80bd3b maju vedla v meste v lekárni
@anonym_80bd3b maju vedla v meste v lekárni
@anonym_autor tak neváhaj
@anonym_80bd3b
Dnes mi povedali, že sa dajú nazálne vakcíny objednať. Už sú v distribúcii. Treba volať pediatričke. Mne dnes objednali pre dieťa.
@anonym_c8b5c3 tak teraz len dúfať, že počas 2 týždňov, kedy nabieha imunita po očkovaní, nechytia tu super chrípku čo teraz vyvádza. Nabudúce očkujte skôr ešte pred vypuknutim chripky - október/november
@anonym_80bd3b
@anonym_c8b5c3 môžem sa prosím spytat kde sa dajú objednať? Dakujem 🙏🏼

nie a tato otazka tu bola xkrat. presnor