Volá vás pediater na očkovanie s dieťaťom?
Ahojte, vola vám pediater keď máte prist na ockovanie s dieťaťom? Voľakedy posielali pozvánky poštou, posielajú mailom?
Môj nikd, len do ocko kalendára zapise ockovaciu látku a ja musím sledovať kedy mam ísť na preockovanie ( moze ísť o mesiace, roky).
Už takto sme presvihli ockovanie pri kliešť. encefalitída.
Áno, prišlo mi poštou
Mňa kontaktuje telefonicky.
Pozýva smskou na preventívne prehliadky aj povinné očkovanie
Inak tam nechodíme, nemá kedy osobne pripomenúť
Posiela mi sms, lebo k Dr takmer vôbec nechodíme, vlastne iba na tie očkovania a keď potrebujem nejaké tlačivo potvrdiť 😅
Nie, nijak ma neinformuje, vsetko si to strazim sama. Sama proaktivne riesim, ked chcem ockovat seba alebo deti.
Nám telefonuje
Ja viem, kedy maju byt deti ockovane a doktor si to tiez strazi a spomenie, ked sme tam. Ale na ockovanie proti kliestovej encefalitide ta volat ziaden pediater nebude. Je to nepovinne ockovanie, ty sa mas ozvat jemu. Toto ma az pobavilo.
Telefonuje
@pataja nie nevolajú sa deti na preockovanie nepovinnou vakcínou, to si majú matka a otec sledovať. Povieme len že napr o 6 mesiacov, alebo o mesiac preockovanie. Nedá sa sledovať 2000 deti ktoré kedy treba preockovat niečím čo chcel rodič. Na povinné očkovania voláme, tak isto aj na prevencie deti bez očkovania.

Posiela sms