Vplyv očkovania na duševné zdravie dieťaťa
Nasledujuce informacie su vytazkom z knihy “Vakcinacia socialny zlocin a kriminalita – utok mediciny na americky mozog.”
VACCINATION SOCIAL VIOLENCE AND CRIMINALITY – The Medical Assault on the American Brain
by Harris L Coulter
DPT: A Shot in the Dark’ “DTP vystrel do tmy” toto je nazov prvej knihy, (diphteria, tetanus pertusis – zaskrt, tetanus, cierny kasel) popisuje efekt vakcinanie na deti a batolata. V tejto knihe sledujeme dalej tieto deti az do puberty a dospelosti. Poukazujeme na to ze vplyv vakcinacie v dlhsom casovom obdobi je ovela viac bezny ako sa povodne myslelo. Tieto poruchy boli pripisovane inym vplyvom a suvislost s vakcinaciou bola systematicky ignorovana.
Americka asociacia psychiatrov, publikovala sprievodcu mentalnymi ochoreniami v USA, diagnosticky a statisticky manual, v ktorom venoval 70 stran porucham objavujucim sa v rannom detskom veku,detskom veku alebo dospelosti. Tieto poruchy dostali pomenovanie “vyvojove poruchy” Najviac rozsirenym je dyslexia (neschopnost rozoznat pismena), tiez volana ako porucha minimalneho poskodenia mozgu. Dalsim “prominentnym” poskodenim je autizmus. Ale je tu velmi vela dalsich poruch. ADHD attention deficiency hyperactyvity disorder – hyperaktivita,,,, porucha reakcii novorodeca,,,, ODD – oppositional defiancy disorder – zanovitost, vzdorovitost,,,,poruchy identity osobnosti,,, pomocovanie – unik mocu,,,,atd...Pravdepodobne 20% americkych deti – jeden z piatich, trpi niektorou z vyvojovych poruch. Je to naozaj hrozostrasne cislo. Ak by nejaky cudzi nepriatel sposobil takuto skodu v nasej krajine, pravdepodobne by sme mu vypovedali vojnu. Ale ako demonstruju nasledujuce stranky, sposobili sme si to sami. A pokracujeme v tom az dodnes.
Nasledujuce stranky poukazuju ze vyvojove poruchy su takmer vzdy sposobene mozgovou encefalopatiou (opuch mozgu). Primarnou pricinou encefaopatie v USA a rozvinutych krajinach je detsky ockovaci program. Aby sme boli viac specificki, velka cast z milionov americkych deti a obcanov trpi autizmom, epileptickymi zachvatmi, mentalnou retardaciou, hyperaktivitou, dyslexiou, a dalsimi typmi poruch tejto prisery s viacerimi hlavami ktora sa vola “vyvojove poruchy” a stoja za niektorymi typmi vakcin proti detskym chorobam.
Takzvana sociopaticka osobnost, zodpovedna za enormny narast zlocinnosti za poslednych 20 rokov, ma nepochybne korene v skodach sposobenych vakcinaciou. A tak vakcinacny program posluzil na podkopanie americkeho skolskeho systemu ktory kolabuje vdaka neschopnosti bojovat so patinou alebo stvrtinou studentov ktori sa nikdy nenaucia citat, a nezvladnu zakladne pocty. A to podporuje vlnu zlocinnosti ktora meni nase mesta na dzungle, kde stoji nad slabostou skazenost. Efekt vakcinacie spochybnuje ton a atmosferu modernej spolocnosti. Preto ze zmeny su zakerne a siroko rozsirene, a preto ze sa nedokazeme pozerat na tento problem z hladiska perspektivy, boli tieto javy prehliadane.
Nie je to jednoduche rozoznat obrysy tejto nocnej mory, ktora na nas dolahla.Kazdym dnom tento program pokracuje a stovky zdravych deti su premenene na poskodeny “tovar “ mentalne retardovany, slepy, hluchy, autisticky, epilepticky, neschopny sa ucit, emocionalne nestabilny, buducich neplnoletych delikventov a kriminalnikov. Encefalopatia moze vzniknut aj z urazov hlavy, tazkych popalenin tela, infekcii, ale toto su velmi zriedkave javy. "

@peter952 ....pocuj nezvyknem takto reagovat ale uz mi vnutornosti rotuju... ty si jeden zaslepeny fanatik...len pokracuj vo svojich vykrikoch, ani nevies ako pomahas ludom rozhodnut sa...kazdy kto bol v ockovani na vazkach po tvojich kecoch da decko zaockovat, lebo si pomysli ze ked su vsetci odporcovia ockovania taki ako ty tak je to len banda sfanatizovanych uboziakov...
@peter952
ale povinne je aj socialne a zdravotne poistenie a poistenie v nezamestnanosti a koncesionarske poplatky a tristo milion inych veci, s ktorymi napr. ja osobne mozem aj nesuhlasit, ale nebudem preto bojovat ako sialeny kriziak proti vsetkym ostatnym, ktorym je to prinajlepsom jedno...
podme bojovat za cistejsi vzduch v mestach a menej mobilneho ziarenia vobec, lebo aj toto ohrozuje nielen nase deti ale aj nas 😉
Kaslite na neho, je to psychopat. Najlepsie bude ho ignorovat, nech pise sam pre sebe
Nemam problem komunikovat s niekym, kto ma iny nazor ako ja, ale mam problem komunikovat s narusenym fanatikom, to je uplne mrhanie energie
@peter952 Ty si na hlavu ale uplne...Aj ty si ockovani urcite,zanechalo to na Tebe nejake nasledky?
Peter je podla vsetkeho ockovany 😀
@petkovadanuska23
@peter952
chcem uz len napisat, ze mam sama postihnuteho brata, uz 35rokov ho navstevujem v ustave, poznam teda dost inych rodicov a deti s roznymi postihmi, ako aj kamaratom sa narodilo slepe dieta a podobne, nezijem na pustom ostrove, ale nikto z tychto ludi nie je tak svihnuty ako Ty a neberie ockovanie za najvacsie zlo sveta 🙂
Inac predpokladam ze tuto pan (teda predpokladam aj ked profil ma zalozeny zensky) neberie absolutne ziadne lieky (od obycajnych vitaminov, cez paralen po antibiotika. Zije absolutne v sulade s prirodou a este aj ten kysly dazd filtruje 😁😁😁 Mna by len zaujimalo aka bude jeho retorika ked raz zostarne a nebodaj dostane (co mu samozrejme nezelam) rakovinu, starecku demenciu alebo cokolvek co bude potrebovat farmatika vyrabane farma firmami. Pripadne potrebovat odbornu pomoc od lekarov. Lebo bilinkari a vitamin C (predpokladam ze ho uziva z cisto prirodnych zdrojov ovocia a zeleniny 😂) stacit nebudu 😉
@maminkasisa Ja rešpektujem názor a rozhodnutia každého - je to na nás, ale len jednu informáciu mám pre teba - tvoje očkované dieťa môže dostať ten čierny kašeľ tak isto ako aj očkované. 😉
Este bude pre neho sok, ked zisti, ze napr taky ludsky inzulin, je vyrabany technikou GMO(cize v modifikovamych rekombinantnych organizmoch), lebo je to za A jednoduchsie, za B stabilnejsie za C je to ludsky inzulin, predtym sa podavali ludom prasacie a psie,..alebo take syridla na vyrobu syra, detto tolko telacich zaludkov nie je, kolko syridla treba 🙂
@peter952 transfúzia je omnoho menej nebezpečnejšia ako očkovanie ,tak to si švihol riadne vedľa ,nemáš páru o čom tu trepeš a ani to ,že krvné prípravky ,neobsahujú len zložky krvi ,ale aj zložky naviac ..spamuješ tu témy ,a pritom keby hlúposť kvitla ..tvoj nick by bol samá kvetinka ...
tak mi sme na kisucjach vsetcija zaockovani, ale postihnuty sme nie vsetcija
@evittam ano, ale myslim si, ze bude mat lahsi priebeh..... a ak by bola vacsina deti ockovana, tak by nemalo moje dieta odkial ten cierny kasel dostat.... a tak dookola..... 😉
Ako nezapajam sa do ockovacich tem,ale uz mi to neda: Ockovanie deti ma vacsinou vplyv na psychiku rodicov 😀
@maminkasisa To je hlúposť čo píšeš - jednak to, že tvoje dieťa bude mať vďaka očkovaniu lepší priebeh choroby (to s očkovaním alebo neočkovaním nemá nič spoločné - to záleží len a len od imunity 😉 ) a jednak to, že keby sme boli všetci očkovaní tak ho nemá od koho dostať. 🙂 Ale tvoje presvedčenie ti neberiem.
@peter952
a poznas Ty zlozenie svatenej vody? 😉
lebo ja hej, a keby si si to kvapkal do nosa, aspon na nadchu by to fungovalo nahodou...
neviem v akom sne zijem ja, ale aspon si nenecham tlacit kaleraby do hlavy a neotravujem s tym ludi, ktori maju zjavne opacny nazor a nehodlaju ho zmenit.
kludne si neockujte, jedzte bio stravu a dychajte si v kyslikovom stane Michaela Jacksona...ja zijem tu na zemi aka je, a v dobe, v ktorej sa ockuje, ci opravnene alebo nie neviem, ale nastastie uz neumierame na ulici na tyfus, malariu malomocenstvo a cojaviem co este.
zato mame vysoky krvny tlak, obezitu, choroby zo stresu a ine.
@zuzanaete presne ta 👍🏻 Citali sme asi rovnaky clanok 😉
@peter952 ty si chorý človek,tebe sa s očkovaním určite aj sníva,"žiješ "tým od rána do večera. 😀 Ty si už svoju rodinu pravdepodobne zachránil,tak sa s ňou odsťahuje na nejaký ostrov,kde bude čistý vzduch aj voda, a najlepšie kde nebude ani internet,lebo ten ako vidím ti škodí najviac. A daj POKOJ ostatným ľuďom,nech sa každý rozhodne sám,všetci tu majú občiansky,nielen ty,že tu rozdávaš rozumy 😠

a velmi zaujimavy clanok od jedneho ceskeho skeptika, dal by sa aplikovat aj na toto..http://personal.tucna.net/mudr-ludmila-elekova-...