Zamenená očkovacia látka
Mamičky, chcem sa podeliť o dnešnú skusenosť. Vždy dajte skontrolovať lieky v lekárni, pozrite ich aj 3x, co vam v lekarni vydaju. My sme dne isli pre vakciny hexa a prevenar, co sa davaju v 11. mesiacoch. Lekaren bola prazdna, boli sme tam len s mužom a bábätkom. Dala nam ockovacie latky v papierovej tasticke a sli sme k doktorke. Ked sestricka vybalila vakcinu hned sa jej nieco nepozdavalo, totizto pani lekarnicka dala mojmu synovi vakcinu pre dospelych proti tetanu! A ked nam podavala tasku tak povedala ze tu mate hexacina prevenar. U lekarky sme boli vsetci riadne šoknuti, sli sme to hned vymenit a odpoved lekarnicky bola ze jaaaaj siahla som vedla!! Keby sestricka neskontroluje (jasne, je to jej praca tiez) ale keby sa to nestane tak moj syn uz nemusel teraz mozno zit kedze to bola nejaka silna tetanovka, ktovie, co by to s nim spravilo, nevladzem na to ani mysliet. Takze 100000x kontrolujte vsetko.
@kiki68 nie nema, neplatime za to nic, ale chodime do.lekarne pre to
@anonym_author ja som rada, ze maju, v lekarni skoro nikdy nemaju co treba, napr kiahne nemali polroka a lekar mal priamo u nich. Rovnako meningokoky mali lacnejsie za cely set od lekara okolo 60 eur rozdiel. Ja som kupovala pre seba, mala stat Podla lekara 35 eur a sup 50 v lekarni

@author a to lekarka nema svoje vakciny? U nas maju svoje nastastie, prinesene totiz stoja okolo 20 eur naviac. Ale vzdy pozeraju aj tie ich dokladne a najprv ide nalepka do ockovaku a potom to aplikuju.