icon

Zaočkovali vám bábätko, keď bol člen rodiny chorý?

11. okt 2021

Čaute mamičky, dnes máme ist po očkovaní po mesiaci prvýkrát... Presúvali sme to 4 tyzdne a dnes konečne máme ísť a som prechladena plus ma boli hrdlo... Mala vyzerá ôk... Len kto vie ci nemá aj ona Infekt v tele uz.... Joj neviem ci volať lekárke, ze neprídeme ci co...

anjelicek26
11. okt 2021

Lekarka deti vzdy prehliadla, ked boli fit, tri dni pred ockovanim ziadna teplota, mrzutost, nieco "blbsieho" sa nedialo, tak zaockovala... ty chod na test, nez sa takto dotiahnes k pediatricke nachladnuta, to by ma trosku trapilo viac...

ikissedagirl
11. okt 2021

nezavolas lekarke? hadam ona bude ta prava zodpovedat ti tuto otazku 🙂

yonce
11. okt 2021

v prvom rade ide o to, aby bolo zdrave dietatko. ale opytala by som sa na to radsej dopredu, ak si si nie ista. nech sa zbytocne neprezeniete.

lindusss2016
11. okt 2021

Nasa neockuje, ak je niekto z rodiny chory

simkids
11. okt 2021

my ked sme boli doma vsetci chori, okrem najmensej ktoru trebalo dat ockovat, tak sme nedali, ale volali sme predtym sestricke a ta zhodnotila tiez ze bude lepsie odlozit

bagre
11. okt 2021

išla som s dieťaťom len keď bolo zdravé aj ono aj my... /niekedy fuška, lebo čo ráno platilo tak večer už nie, ale aspoň čo som mohla ustriehnuť som sa snažila/ , a dieťa som izolovala od súrodencov v našom prípade ak chodili do školy

ailiba
11. okt 2021

Úprimne, ja by som nešla. Z tohoto istého dôvodu som mu aj očkovanie posunula. Je pravda, že nakoniec odo mňa neochorel, ale chcela som si byť istá. Napokon, nič sa nestalo, keď sa mu to posunulo o dva tyzdne🤷‍♀️. Očkovanie je dosť náročné na imunitu.