icon

Ako získať ORL vyšetrenie v Ilave a okolí?

morigan555
8. jan 2025

Ahojte súrne potrebujem ORL vyšetrenie, všade plné stále.
Ako to funguje u doktorky Pucelovej v Ilave?
Casenky, poradie, čísla?
Alebo u toho Araba v Dca , tam vraj sa zapisuje cca 30ludi, no bývam ďalej, tak neviem či to vôbec stihnem.
Ďakujem.

zuzula25
8. jan 2025

@morigan555 v Ilave sa dá aj načas objednať, ale berie aj normálne keď prídete ráno

1mina
8. jan 2025

V ilave mozete rovno prist a dat kartu, niekedy je to sice na dlho ale da sa dostat. Ale podarilo sa mi aj k Michalovi v dca zavolat napr o 10tej ci este maju cisla a mali, inokedy sa vyberu hned rano-

morigan555
autor
8. jan 2025

@1mina aj u Michala bývajú čísla?
Tam by som išla najradšej....

1mina
8. jan 2025

@morigan555 ano aj nasa dr nas tam vzdy smeruje. Ale niekedy sa neda ak uz nie su cisla a je to akutne. Ano aj u michala sa aj objednava - ale tak mesiac sa caka, alebo rano pre cislo klasicky ked otvaraju polikliniku. Ale hovorim ze raz sa mi stalo asi mimo sezony chorob ze som volala okolo 10tej a mali posledne dve cisla tak som tam bezala

maryon66
8. jan 2025

@morigan555 k Michalovi treba prist velmi skoro rano,este kym sa len otvoria dvere do zdravotneho zariadenia,najlepsie uz pred 6h rano a rychlo si uchmatnut cislo od pani sestricky. potom neskor pride na 8mu pan doktor a berie sa podla cisel aj podla objednanych. Pan doktor je naozaj top,oplati sa privstat si.

adrika1988
9. jan 2025

Ak idete k Dr. Michalovi, je prestahovany na NDca

maryon66
9. jan 2025

@adrika1988 od kedy prosim Vas? to som netusila.

adrika1988
9. jan 2025