Dubnica nad Váhom
Hledá se akční maminka - kamarádka z Dubnice nad Váhom a okolí, která ráda vyrazí na výlet nebo jen na procházku a pokecá o čemkoliv. Mě je 31 a mám synka 21m. Ozvěte se 🙂
ja teda naopak domacemu moc neverim, odkedy mali nase sliepky salmonelove vajicka 😒
pytala som sa preto,lebo akurat tu je jedna tema o to mase,ze ake davaju svojim babatkam a kazdy,ze domace 😕
uz mame za sebou prve privrete prsty v zasuvke 😅 ma hrce a modriny, akoby sme ju otlkali 😨 ked ona je strasne ziva a za chvilku prebehne na opacny koniec izby 😠 no a svokra ma tiez stastie s detickami 😀 ta mi hovorila, ze vzdy sa cosi musi stat, ked ich ma na starosti 😀 teda nie tie moje, ale kedysi este ked boli aj jej netere a synovcovia mali. no a teraz sme boli na tej oslave v sobotu, tak malu vozila v hrackarskom kociku. drzala ju pritom za rucicky a ked chcela s nou zist jeden schodik, tak ju pustila a mala svojou vahou utrhla strechu a zletela 😝 hlavickou prastila rovno na ten kachlickovy schod, to bolo revuuuuuuuuuuu. a svokra hotovaaaaa
dnes som sa jedovala, ze mi nejde ovladanie predneho kolesa na rucke - vsimla som si to este v piatok, ked prisla s deckami z vychadzky, no nebol cas. a samko mi dnes hovori, ze to bude asi tym, ze sa vykotila s rebekou s kocikom, ked ju tahala po schodoch do cukrarne 😅 no chuda, ma akusi smolu na taketo veci
no sisa mohla by si zacat chovat,budeme potom chodit k vam na maso 😀
a ta svokra 😀 😀 😀 hovorim riadna vymaselnicka.nas maly uz mal tiez modrinu nad okom a vcera vymyslal v postielke a prask o celo,ale nic,len velky rev a predvcerom mal letecky den.
jj, je velmi aktivna a mala bude asi po nej 😀 ale kym nemusime ist do nemocnice, tak sa nic nedeje 😀
a vy ste odkial kam leteli? 😅
holky a vycikali sme sa do skumavky na prvy sup 😎 aj obe by sme zaplnili, keby som mala poruke. takze zas - vdaka za bkm 😵
Ahojte babeny, tak mám ročník uzatvorený, skúška hotová 🙂 To bol víkend, stále som nad tým rozmýšlala ☹ ale našťastie som to zvládla.
Dnes sme ani vonku neboli, až tatino bol s malým keď prišiel z práce, bolo otrasne a mamina sa ešte učila. Snáď zajtra bude krajšie, aj keď to tak nevypadá 😒
Sisa, ďakujem veľmi pekne 😉 tie vlňáčiky, to štrikujete len na tie vaše plienočky, alebo aj normál sa to nosí? ja som kedysi štrikovala, ale na bábiku 🙂
ivetka, vlniaky strikujem na plienocky namiesto vrchnych nepremokavych gati. urobia rovnaku sluzbu a pokozka dietatka v nich este lepsie dycha 🙂 rano mavame nadhernu ritku, to sme v jednorazovkach nikdy nemali. a to som ju do jednorazoviek musela kremovat, do latkoviek nekremujem vobec. teda teraz ano canestenom kvoli tomu bordelu, co sme nachytali ☹
Ahojte dievcence 🙂 🙂 tu sa strikuje o sto sest,keby som aj ja vedela aj by som si ustrikovala,ale ja som na toto moc neni 😀 😀
Sisa mne zas dnes maly precikal plienocku,bol cely mokry,az na chrbatiku, ☹ ja nechapem ako to dokazal.
co robim zle?cim ty vyplnas baby lucy?
Ivetka gratulujeme,vydis aka si sikula 🙂 🙂
Baby neviete niaky receptik na presnidavku?da sa tam zmixsovane ovocie podla chuti,a dalej?
čaute baby
ak tu niektora ste, prosim vas kde v DCA sa daju kupit plienočky do vody? chceme ist k slavikovi plavat 😉
diky moc pá
kvetinkaaa asi v kazdej drogerii.Viem ze zuzula kupovala od baby love v dm,a su aj od huggies,aj v billle maju,kauflande,skus skor to dmko.
jeej lenka dakujem, ani som neverila ze niekto napise 😉
ja som myslela ze v tescu budu, v nedelu som ich tam hladala a márne.
len ja som z nemsovej a tu ich asi tazko zozeniem tak musi mm v dca ...
este raz diky, idem s malou pozriet do lekarne cityfarma ale pochybujem. páá
presne ako pise lenka ja som ich kupovala v DMke,babylove-bolo ich tam 12 a vysli okolo 5 eur a su dobre,tie huggies su troska drahsie okolo 8-9 eur
ahojte
já bych tu přesnídávku nezahušťovala....nech vyvařit vodu na požadovanou konzistenci. nebo tam dej při vaření míň vody a podle potřeby přilívej, ale malinko.
plenky...jak často přebaluješ? jde o baby lucy bambusku? to jen tak bokem....jestli to nestačí, dej tam o sací vrstvu navíc, jedno co, co máš, další vkládačku...každopádně nejlépe saje bambusový flís například od Baby Idea. to je taková univerzální záležitost, využiješ až do konce plenkového období
katka k tej presnidavke,dam rozmixovane ovocie podla chuti,a dam do zatvaracich poharikov a dam do varu,to mi je jasne,len do toho ovocia,nic ine?ani cukor?len to ovocie?
a prebalujem tak cca kazde 3 hodky,a ide o baby lucy bambusku.A uz som to poobmienala vseliak,dala 2,aj tak nestaci.Ale tu baby lucy velur mi neprecika.Je tam pisane ze treba oprat minimalne 3 krat,tak to asi nema este taku saciu schopnost.Myslim ze to bude asi tym. 🙂
lenka, co ja viem, tak bambus chyti najlepsiu saciu schopnost az po 10tom oprati 😉 😅 a ja davam bl bambusky so stvorcom a vkladackou v pohode na noc 😕
do presnidavky som pridavala malinko cukru pre velkacov, ale pre svojho maleho tam radsej nedavaj ani ten cukor 😉
Jáááj, tak to já myslela, že už máš "zajetý" ty bambusky, tak to je jasný....
No cukr by se neměl dávat do 1 roku věku, stejně tak sůl. Pokud si dobře pamatuju. Ono je to i lepší, nezvykat ty děti na sladkou chuť ovoce, radši tam přidej nějaké ovoce, které je přirozeně sladké. Přesnídávka např. z kyselých jablek... 😒 😅 A já si to dělala jen jednou, to jsem to dělala jen jednou, z malého množství, to jsem věděla, že se to sní během týdne, tak jsem to jen nalila do sklenic (2) ještě bublacící, pak zavřela a otočila dnem vzhůru. Ale dá se to dát do hrnce a povařit, někdo dává i do pekáče s vodou a do trouby. Ale jak dlouho....zkus pohledat zavařování na netu
ahojte baby,pišem sem prvý krát, mam 30 a dcerku 7rôčkov a syna 1mesiac a 3 týždne, poradite mi ci sa da chodit niekde do DCA plavat s babetkami a od akeho veku? Alebo aspon cvicit s nimi na fitloptách atd? 😅
feria ahoj 🙂 my sme chodili do salusu, teda este chodime a chystam sa vyskusat trencianske teplice. co sa tyka cvicenia, tak neviem 😕
feria ahoj.plavanie ako pise sisa a plavanie je od 4 mesiacoch a cvicenie s detmi robia aj v dubnickom materskom centre,ale od akeho veku to ti neviem povedat,mozno napise katka alebo yvka,lepsie to tam poznaju.
sisa tak som bola aj ja dnes kupovat hrnceky-kupila som mu aj ten nuby a aj ten avent magic cup,uvidime z ktoreho mu pojde lepsie.idete zajtra na plavanie???
sisa tak som rozbalila ten avent hrncek a tiez je makky ten naustok,nie je priesvitny ako na nuby
ahojte, dakujem za odpovede, to cvicenie si skusim obvolat, a na plavanie mame este 2 mesiace času... 🙂
zuzi, ja jej inu flasu ani hrncek nebudem kupovat. zatial nam tento musi stacit, aj tak este nic nedavame pit okrem MM a ked bude vacsia, tak sa uvidi. starsi dvaja nechceli ten hrncek vobec, chceli pit rovno z pohara, tak neviem, ci som sa teraz neunahlila 😅

kupovane v obchode. teraz sme papali kuracie chrbty z polievky 😅